Topbedrijf
Topbedrijf! Ik heb snel een afspraak kunnen maken en hebben mijn probleem snel en goed opgelost!
Gigazonwering is een online webshop die ontstaan is door de samenwerking van 3 gemotiveerde ondernemers die al meer dan 25jaar ervaring hebben in de zonwering’s branch, wij willen zonwering voor iedereen toegangkelijk maken, doormiddel van een simpele webshop waar u zelf uw zonwering kan samen stellen en het mooie hieraan is dat u direct een prijs heeft voor uw eigen zonwering op maat. Wij bieden A merk en kwaliteit zonwering, wij bieden de mensen ook montage en meet service aan maar voor de handige doe het zelfers onder ons is het ook mogelijk alleen te kiezen voor bezorging en afhalen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn met zonnige groet Team Gigazonwering.
Utrecht, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Goede service. Contact verloopt makkelijk en snel, wordt overal over meegedacht en geen probleem is te moeilijk. Screens zijn snel geleverd en nog sneller geïnstalleerd dan gedacht. Screens zien er netjes uit, goed geïnstalleerd en werken perfect. Al met al een goede aanrader.

Antwort von Gigazonwering
Laats mijn oude ritsscreen van Karwei vervangen voor nieuwe van Gigazonwering. Het zelf samenstellen op de website was eenvoudig, alles staat goed en duidelijk aangegeven. Wat ook erg fijn is, is het enorme kleuren aanbod van de screens. De prijs is wel ietsjes hoger dan bij Karwei maar de kwaliteit is dan ook goed. Het personeel van de opgang service was professioneel en klantvriendelijk. Al met al een positieve klantervaring bij Gigazonwering!
Van de week de rolluik shampoo getest op mijn rolluik. De werking is naar verwachting en het eindresultaat is perfect.
Dank voor het mooie product, zeker een aanrader!

Antwort von Gigazonwering
Ik heb een zonnescherm shampoo gebruikt en ik moet zeggen dat het een super fijn product is!

Antwort von Gigazonwering
Aangezien ik in een gedateerd huis woon bestaat mijn raampartij uit afwijkende maten. Bij Giga Zonwering kon ik gemakkelijk en overzichtelijk aanklikken welke maat ik precies nodig had voor welk zonnescherm. Daarnaast was de levering erg snel en het product van hoogwaardige kwaliteit! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een zonnescherm!