Er zijn 2 lampen bij mij opgehangen. 1 boven de eettafel en de andere boven de salontafel. Gino heeft dit keurig gedaan. Netjes alles afgewerkt. Goed meegedacht over de plaatsing. Super tevreden
Gisteren zijn de shutters precies zoals besproken in ons huis gemonteerd. De monteurs waren heel vriendelijk, vakbekwaam en werkten heel netjes. Het resultaat was nog mooier 🤩 dan verwacht. We zijn... Mehr ansehen
Een inloop kast gekocht bij van Brederode en deze is gemonteerd door "Montage aan huis". Keurige en beleefde monteurs die vol passie hun vakmanschap hebben getoond. Wat een vakmannen. Dit bedrijf kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele goede service verleend. Het ziet er geweldig uit, wij zijn er heel blij mee. Top servicemonteurs.
Vom Unternehmen geschrieben
Montage Aanhuis – Uw Partner voor Maatwerk en Vakmanschap aan Huis Montage Aanhuis is dé specialist voor op maat gemaakte kasten en raamdecoratie met professionele montage aan huis. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij zowel particulieren als bedrijven een totaaloplossing voor het inrichten van hun ruimtes. Of het nu gaat om een op maat gemaakte kast voor de woonkamer, praktische opslagoplossingen voor de slaapkamer, of stijlvolle raamdecoratie, onze vakbekwame monteurs leveren altijd kwaliteit en precisie. Onze werkwijze is simpel en klantgericht: van advies en opmeten tot professionele montage. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles perfect wordt afgeleverd, zodat u kunt genieten van een perfecte afwerking. Het is onze missie om u te helpen uw huis of kantoor te transformeren met maatwerkoplossingen die niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn.
Goudsmid 94, 2461TZ, Ter Aar, Niederlande
- +31 (0)172 553 988
- info@montageaanhuis.nl
- montageaanhuis.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lampen ophangen
Goede monteurs!
Goede en heel vriendelijke monteurs, die zorgvuldig en met aandacht te werk gingen om de geluid dempende panelen perfect in onze woonkamer op te hangen.
De vriendelijkheid straalt van Mark en…
De vriendelijkheid straalt van Mark en Kwint af. Ze werken keurig en ruimen alles op. Ophangen lamp gebeurde nauwkeurig en snel. Zeer tevreden met het resultaat.
Hier geen 110% review, maar 150% positieve review
Hier geen 110% review, nee beter nog, een 150% positieve review. ( zie ook mijn review over de Shutterkoning) Hans en Kwint hebben de shutters professioneel en met absolute precisie bij ons geïnstalleerd. Geen haastklus, maar secuur, héél netjes ( alles werd grondig met de stofzuiger schoongemaakt) en alle randjes perfect gekit. Uitermate tevreden , chapeau !!!
Verwachtingen zijn overtroffen.
Verwachtingen zijn overtroffen.
Kasten in woonkamer, roomdivider, bijkeuken en slaapkamer zijn zeer netjes gemonteerd. Fijne mensen om in huis te hebben.
Werken netjes en klantvriendelijk!
Shutters perfect gemonteerd
De monteurs hebben de shutters vakkundig en efficiënt gemonteerd en we zijn heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt
Top service
Top service! Echt vakmensen en vriendelijke monteurs.
Heel erg tevreden met mijn woonkamer…
Heel erg tevreden met mijn woonkamer kast! De monteurs Hans en Kwint zijn attent, denken mee en weten wat ze doen! Ze werken netjes en laten niks achter. Het karton / afval ging mee en er werd zelfs nog stof gezogen! Bedankt!

Antwort von Montage Aanhuis
Zeer professionele kundige ploeg mensen
Zeer professionele kundige ploeg mensen met uitstekende sociale vaardigheden bouwde in twee dagen drie grote Allure kasten en lieten die perfect gepoetst achter voor direct gebruik. Top!

professionele vakmensen
heel het huis is voorzien van mooie shutters
eindresultaat is waanzinnig!!

Antwort von Montage Aanhuis
Zeer vriendelijke monteurs die pas weg…
Zeer vriendelijke monteurs die pas weg gaan als de klant geheel tevreden is. Toppers.
Tv kast
Wat hebben Thomas en Gino super mooi werk geleverd bij ons! Een tv kast met haard en paneel door hun laten monteren. Alles ging super voorzichtig en netjes. Helemaal top!
2 zeer vriendelijke heren
2 zeer vriendelijke heren
Hebben vakwerk afgeleverd en netjes gewerkt
Zeer tevreden
Professioneel en vriendelijke monteur.
Professioneel en vriendelijke monteur.
Zeer tevreden.

Secuur
Netjes
Gewoon geweldig!

Schitterende shutters
Het resultaat was nog mooier 🤩 dan verwacht. We zijn er echt super blij mee. 😁Het is alsof je een ander huis hebt. Het voelt een beetje alsof we op vakantie zijn. We kunnen het in alle opzichten iedereen van harte aanbevelen.
Shutters geplaatst, prachtig resultaat😍
Andre heeft bij ons de shutters geplaatst, zeer vriendelijke man, verstaat zijn vak.
Wij zijn heel erg tevreden.

Shutters
Vandaag de shutters geplaatst, een vakman aan huis die weet waar die over praat! Erg fijn geholpen en het resultaat mag wezen!

Antwort von Montage Aanhuis
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.