Get Your Designer Bag Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt mijn droomtas hier kunnen vinden! De tas echt binnen 2 dagen beginnen gekregen, super snel! En hun klantvriendelijk is echt een 10 waard, ze reageren ontzettend snel en zijn zo lief! De tas za... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige tas, ik ben helemaal in de wolken! Heel netjes verpakt, met certificaat, dustbag en als verrassing nog een leuke en handige bag hook! Hele fijne communicatie, op een vraag kreeg ik heel s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al hele lange tijd op zoek naar dé perfecte designer bag. Niet te groot, niet te klein en eindelijk gevonden bij GYDB! Ik ben er ZO blij mee en krijg heel veel complimenten! Tas is precies zoals op de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne ervaring gehad! Mijn vintage Louis Vuitton vandaag ontvangen en ik ben er echt ontzettend blij mee. De tas was precies zoals beschreven en alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Zeker een... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Hi there, I’m Kyky – founder, vintage lover, and treasure hunter behind Get Your Designer Bag. My passion? Giving vintage designer bags a new home! When you purchase from Get Your Designer Bag, you’re not just buying a bag. You’re receiving a carefully curated gem that I’ve sourced just for you. I pour all my love into each package, so when it arrives, it feels like you’re opening a special gift, wrapped just for you. Thank you for supporting my small business and making my biggest dream come true. With love, Kyky

4.9

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Zo zo zo blij

Ik ben echt superblij met mijn aankoop! De tas werd ongelooflijk snel verzonden, wat meteen al een fijne eerste indruk gaf. Toen ik het pakketje opende, was ik ook helemaal verkocht: alles was zo mooi en zorgvuldig verpakt, echt een luxe-ervaring op zich.

De tas zelf is nog mooier in het echt dan op de foto! Je merkt meteen dat het om een kwaliteitsstuk gaat. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om er allerlei outfits mee te stylen en ze overal mee naartoe te nemen.

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel erg bedankt voor je review Eloise en blij om te horen dat je tevreden bent met je tas en onze verzending! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Mega blij met mijn tas🤩

Mega blij met mijn tas! Precies zoals omschreven, super netjes verzonden en heel fijn contact met de verkoper.
Echt een onwijze aanrader wanneer je een mooie designer tas wil kopen om dat bij Get Your Designer Bag te doen!! 🤩🤩

1. April 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Onwijs bedankt voor deze lieve review Jaimy, means a lot!! Heel veel liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi aanbod en goede prijs

Mooi aanbod aan tassen en de prijzen zijn scherp. De zending werd vlot verzonden en super ingepakt als een cadeautje. Mijn eerste ervaring hier is top en ik zal hier zeker vaker mijn tassen gaan kopen. Xx Marielle

25. März 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Wat een lieve review en heel fijn dat je blij bent met het aanbod en onze prijzen! Hopelijk tot snel weer! Liefs, Kyky

Top tassen

Inmiddels een paar mooie tassen gekocht. Zeer tevreden. Snelle bezorging en ook bij vragen een snel antwoord. Tassen zijn ook mooi schoon. Een tevreden klant.

Antwort von Get Your Designer Bag

Onwijs bedankt Yvonne dat je hier de tijd voor hebt genomen. Deze lieve woorden betekenen heel veel voor mij. Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Mega blij mee

Mega blij mee! Mijn tas was al na 2 dagen binnen en ook super leuk verpakt inclusief een leuk persoonlijk kaartje. Bij de tas zat een gydb dustbag en de originele dustbag met het prijskaartje en certificatie erbij. Kortom heel blij mee!!

Antwort von Get Your Designer Bag

Wat onwijs lief en leuk om te lezen Karlijn, dankjewel voor de lieve woorden! Liefs, Kyky

Very good customer service

Very good customer service, bag was fantastic and packaging also💙

28. März 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

So nice to hear that you are happy with our service, Kay. Thank you for this review and the 5 stars, I really appreciate that you took the time for this! Love, Kyky

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Loev t💕

Echt super!! Hele snelle levering en echt alles was tot in de puntjes geregeld💕. Snelle besvestigsmail waar ik nog wel eventjes naar moest zoeken want hij zat in de spam 🙉. Het handgeschreven kaartje en de dustbag maakten de ervaring helemaal af, ga zeker genieten van mijn aankoop! 👜🥰

25. März 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Onwijs bedankt voor je lieve review! En natuurlijk veel plezier met je nieuwe pareltje. Liefs, Kyky

Gucci Abbey Horsebit bag

Gucci leren tas gekocht. Had nog wat vragen over de tas. Kyky beantwoorde snel met extra fotos. Top info & service.
Tas was netjes ingepakt met certificaat, stofhoes en lavendel🥰 Ben er superblij mee! Mooie echte designer tas voor een redelike prijs.
GYDB is betrouwbaar, echt een aanrader. Ik kom zeker terug.

12. März 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Wat onwijs lief en leuk om te lezen Minna, dankjewel voor de lieve woorden! Liefs, Kyky

Super tevreden

Super tevreden! De tas is als nieuw en was binnen twee dagen al in huis. Ik ben mega blij!

11. März 2026

Bedankt voor de 5 sterren! Liefs, Kyky

Fijn contact!

Fijn contact! Ook via Whatsapp vragen kunnen stellen. Heel fijn! Tas keurig ingepakt en verstuurd. Super blij mee.

26. Februar 2026

Bedankt voor de 5 sterren Paola! Liefs, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trusted site, echt een aanrader

Tas is gewoon nieuw! Met heel veel zorg ingepakt en supersnel bezorgd! Heel tevreden

7. Februar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel erg bedankt voor je review Sandra en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Veel liefs, Kyky

Betrouwbare

Betrouwbare, goede en snelle service, de tas is precies zoals deze stond beschreven ze is prachtig. Zal niet twijfelen om nog eens een bestelling te plaatsen.

8. Februar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel erg bedankt voor je review Mandy en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Veel liefs, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne webshop waarbij ik vast en zeker opnieuw aankoop!

Tas werd zorgvuldig ingepakt en geleverd zoals beloofd. Ook contact na aankoop was meer dan prima. Heel vriendelijk, echt aan te raden 🧡.
Ik was zeker ook onder de indruk van de staat van de tas, ik koop hier zeker opnieuw 👌🏼!

3. Februar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel erg bedankt voor de 5 sterren Lotte! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Top service

Heel mooi ingepakt, met certificaat van echtheid erbij.
Altijd mooi op de hoogte gehouden geweest. Supervlot ook!
Echt blij met mijn bestelling!
Is zeker niet te laatste keer dat ik bestel bij jullie!
Top!

31. Januar 2026

Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Perfection in every detail ✨

Really helpful customer service! Fast shipping ❤️ the bag looks even better in real life, perfect condition like brand new, very good price 💶 such a great deal 👜🫠😍
I really recommend shopping here ✨

2. Februar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel erg bedankt voor je recensie en de 5 sterren Sam! Heel veel plezier met de tas! Liefs, Kyky

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring! De tas is echt prachtig en zelfs nog mooier dan ik had verwacht. Je ziet dat er met zoveel zorg mee is omgegaan. Ik ben er zó blij mee 🥰.
Je mag trots zijn op jezelf op het bedrijf dat jij hebt opgestart. #girlpower
Dit is echt mijn droomtas en dankzij jou mag ik hem nu eindelijk dragen. Duizendmaal dank voor de fijne communicatie en de snelle verzending. Ik koester haar enorm! 💖👜✨
Liefs Lotte 🫶🏻🥰

31. Januar 2026

Wat een lieve review Lotte, this made my day! X KyKy

Prachtige tas, fijne communicatie

Vorige week mijn tas ontvangen. Deze is in het echt nog mooier dan op de foto's. Heel fijn contact met Kyky, ze reageert snel op vragen en tas supersnel verzonden. Dus mocht je overwegen om een designer tas te bestellen, dan kan ik GYDB zeker aanraden!

24. Januar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel erg bedankt voor je review en de 5 sterren Lonneke! Heel veel plezier met de tas! Liefs, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele fijne ervaring met GYDB

Een hele fijne ervaring met GYDB. Ik heb een vintage gucci tas gekocht, in perfect staat. Je zou bijna niet zeggen dat het tweedehands is. Er is veel aandacht besteed aan het pakketje, de unboxing alleen al was leuk. Ik heb de bestelling zondag geplaatst en dinsdag was het binnen. Echt een aanrader als je een tweedehands designertas wil kopen.

26. Januar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel fijn om te horen Noah! Bedankt dat je de tijd genomen hebt voor deze review. Hopelijk tot snel weer! Liefs, Kyky

Betrouwbaar!!

Snelle, nette verzending. Tassen waren zorgvuldig verpakt en in goede conditie zoals beschreven op de site van de webshop.

26. Januar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Heel fijn om te horen! Bedankt dat je de tijd genomen hebt voor deze review. Hopelijk tot snel weer! Liefs, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed assortiment en een fijne

Goed assortiment en een fijne, snelle communicatie. Heel goed!

17. Januar 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Bedankt voor de 5 sterren en het vertrouwen Tim! Veel liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr