Get Your Designer Bag Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt mijn droomtas hier kunnen vinden! De tas echt binnen 2 dagen beginnen gekregen, super snel! En hun klantvriendelijk is echt een 10 waard, ze reageren ontzettend snel en zijn zo lief! De tas za... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige tas, ik ben helemaal in de wolken! Heel netjes verpakt, met certificaat, dustbag en als verrassing nog een leuke en handige bag hook! Hele fijne communicatie, op een vraag kreeg ik heel s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Hi there, I’m Kyky – founder, vintage lover, and treasure hunter behind Get Your Designer Bag. My passion? Giving vintage designer bags a new home! When you purchase from Get Your Designer Bag, you’re not just buying a bag. You’re receiving a carefully curated gem that I’ve sourced just for you. I pour all my love into each package, so when it arrives, it feels like you’re opening a special gift, wrapped just for you. Thank you for supporting my small business and making my biggest dream come true. With love, Kyky

4.9

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt mijn droomtas hier kunnen vinden

De tas zag er precies het zelfde uit als op de foto’s, ontzettend goede kwaliteit!
Echt een mega aanrader!

14. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I bought a really nice vintage Gucci…

I bought a really nice vintage Gucci bag through GYDB, and it’s in excellent vintage condition. I hadn’t provided my shipping information correctly; they got in touch right away and were very helpful. I also sold a bag to this company a while back. It was nothing but a great experience. One thing’s for sure: I’m going to be buying bags from them more often.

11. Juni 2026

TOP!!

Al hele lange tijd op zoek naar dé perfecte designer bag. Niet te groot, niet te klein en eindelijk gevonden bij GYDB! Ik ben er ZO blij mee en krijg heel veel complimenten! Tas is precies zoals op de foto’s en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn volgende tas ga ik zeker weer hier bestellen!! ❤️

1. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been eyeing this Chanel …

I have been eyeing this Chanel key holder for a while now and I finally bought it in the sale. I am so happy with it! It is a unique piece and even more pretty in person. Shipping was safe and secure. I would shop here again someday. Thank you so much!

8. Juni 2026

Uitstekende service!

Prachtige tas, ik ben helemaal in de wolken!
Hele fijne communicatie, op een vraag kreeg ik heel snel antwoord.
Ik beveel jullie heel erg aan, dankjewel voor deze uitstekende service!

6. Juni 2026

Prachtige designer tas!

Mijn eerste designer tas by GYDB gekocht. Heel snel verzonden, netjes en leuk verpakt.

Prachtige tas die er nog heel netjes uit ziet, ik ben er mega blij mee! Goede ervaring, dus ik ga hier zeker nog bestellen!

30. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met mijn bestelling

Erg blij met mijn bestelling! Portemonnee is precies zoals op de foto’s. Pakket kwam goed aan en is netjes en leuk ingepakt, echt een cadeautje!! Dankjewel en ga zéker nog een keer bestellen!!

3. Juni 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Bedankt voor de 5 sterren Denise! Hopelijk kunnen wij je inderdaad snel weer blij maken! Liefs, Kyky

Reactie bewerken

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kocht hier mijn eerste vintage designer tas

Ik heb hier mijn eerste vintage designer tas gekocht en mijn ervaring is 10/10. Snelle levering en super leuk ingepakt. De tas is precies zoals beschreven en zoals op de foto’s, blij mee!🥰

27. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Ontzettend bedankt voor je review Délana! Dat waardeer ik enorm! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad! Mijn vintage Louis Vuitton vandaag ontvangen en ik ben er echt ontzettend blij mee. De tas was precies zoals beschreven en alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar mooie designer items.

27. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Ontzettend bedankt voor je review Jul! Dat waardeer ik enorm! Liefs en heel veel plezier met je Louis Vuitton pareltje! X Kyky

Louis Vuitton Tas en tag

Super goed en lief geholpen door Kyky ik had een vraag over de kleur combinatie van een tas en een tag en ze reageerde super snel en aardig. Bovendien worden de tassen en tags ook netjes verpakt in scherm hoezen je merkt dus echt dat er super veel liefde in gestopt wordt dus zeker niet twijfelen als je een mooie tas ziet want het is je geld zeker waard.❤️❤️❤️

20. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Ontzettend bedankt voor je review Dennis! Dat waardeer ik enorm! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met de fantastische service…

Super blij met de fantastische service van GYDB! Ik heb een item besteld wat werd verkocht tijdens de speciale drop met veel gebruikers sporen, en deze waren allemaal heel duidelijk aangegeven op de website. Er was een kleine miscommunicatie over de prijs, maar dit hebben ze fantastisch opgelost! Ik heb de klantenservice een mail gestuurd en hier werd snel en professioneel op gereageerd!

Het uitpakken is net een cadeautje, inclusief dustbag om het netjes te houden en een authenticity certificaat. Ik ga zeker opnieuw bestellen! Heel erg bedankt :)

22. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Ontzettend bedankt voor je review Meike! Dat waardeer ik enorm! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en prachtige tas van GYDB

GYDB heeft keer op keer hele mooie items, iedere drop is geweldig!

Het contact met het team van GYDB en Kyky is super fijn, betrouwbaar en vriendelijk: ze reageren snel, denken met je mee en helpen je goed. Ik heb eerder een vintage tas aan hen verkocht en onlangs een prachtige Louis Vuitton bag gekocht waar ik ontzettend blij mee ben.

Echt een aanrader! 🌸

15. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service Indrah! Bedankt voor deze review en de 5 sterren, ik waardeer het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen! Liefs, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet mijn eerste en zeker niet mijn laatse aankoop bij jullie🥰

Ik heb als het goed is mijn achtste tas gekocht bij jullie🤭. Ik ben super tevreden met de service en kwaliteit. En dit zal zeker niet de laatste tas zijn die ik bij jullie koop. Ga zo door!🫶🏽

4. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Onwijs bedankt voor deze lieve review Helene, means a lot!! Heel veel liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne en snelle communicatie

Hele fijne en snelle communicatie!
Had mijn tas ook heel snel binnen 🤍

5. Mai 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Onwijs bedankt voor deze lieve review Memphis, means a lot!! Heel veel liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

First time vintage shopping

First time vintage shopping, so it was a bit scary of the bag would we be in good condition and would we the same as the picture. But it was Better!! They were quick with texting when I had questions and received the bag in 2 days!! So happy with it

29. April 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Thank you so much for your review, Sarelle! Glad to hear that! Lots of love, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering met een persoonlijke touch 💌

De levering was snel en alles kwam netjes aan. Er zat zelfs een lief persoonlijk kaartje bij, wat het extra leuk maakte! 💌

Zeker een aanrader als je houdt van goede service met oog voor detail!

29. April 2026

Heel erg bedankt voor je review Flore! Fijn om te horen! Veel liefs, Kyky

Wat een droom!

Mijn eerste designertas gekocht via Getyourdesignerbag en wat een goede ervaring! Ik vond het best spannend om een vintage tas online te kopen maar het team van Getyourdesignerbag heeft mij super geholpen! Niet alleen zijn alle foto’s super duidelijk en weet je precies wat je krijgt, want toen ik een vraag stelde werd ik super vriendelijk geholpen en ook het ontvangen van de tas was een cadeautje! Ik kan iedereen aanraden om een designer tas te bestellen en dit is ook zeker niet mijn laatste! Bedankt voor het bijzonder maken van dit speciale kleine meisjes droom moment! <3

17. April 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze review Yasmin! Dat waardeer ik enorm! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een erg fijne ervaring met dit…

Ik heb een erg fijne ervaring met dit bedrijf! De tassen zijn precies zoals ze aangeven, wordt snel verzonden en enorme glimlach op mijn gezicht als ik het pakketje openmaak.
Wordt met liefde ingepakt en reageren ook erg lief op je!

Zeker een aanrader. ❤️

18. April 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Ontzettend bedankt voor je review Babet! Dat waardeer ik enorm! Liefs en hopelijk tot snel weer! X Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vlotte samenwerking en…

Super vlotte samenwerking en communicatie.
Zeer vriendelijke mensen en zeer betrouwbaar.
Oprecht een aanrader voor als je een tas wil kopen of verkopen.

16. April 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Bedankt voor de 5 sterren Jana! Hopelijk kunnen wij je snel weer blij maken! Liefs, Kyky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great service and the communication is…

Great service and the communication is quick, honest and helpful! Never disappointed to buy a pearl from GYDB!

15. April 2026

Antwort von Get Your Designer Bag

Thank you so much for your review and the 5 stars, Seema! Enjoy the bag! Love, Kyky

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr