Min søn bestilte mad til os i dag. Jeg skulle have en pita og kontrollerer de oplistede ingredienser, da jeg har fødevareallergi. Da pita'en ankommer er den proppet med majs, som jeg har allergi f... Mehr ansehen
Dårlig slatten burger hele vejen igennem, dårlige pomfritter med klumper salt. Bestilte 4 mozzeralla sticks og 4 hot wings som var kastet i en bakke sammen, alt osten fra sticks lå smeltet ud over... Mehr ansehen
Maden ankommet HALVANDEN time senere end angivet, og ankommer KOLD og USPISELIG. Når man ringer og spørger, LYVER de direkte om at de har “prøvet at ringe flere gange” - uden faktisk at have prøvet e... Mehr ansehen
Igår aftes bestilte jeg en burger og en snackbox til at blive leveret 22:35. Kl 00:00 var maden stadig ikke kommet (og kunne ikke komme igennem til grillen) så kiggede tilfældigvis herinde, hvor jeg... Mehr ansehen
Ville ikke servere deres mad for min hund!
Kold og uspiselig mad der kom for sent! Lugtede også ualmindelig dårligt!
Kundeservice har de intet af! Hold jer væk det er er frygteligt sted!
Jeg har betalt 300kr for mad der ikke kan eller burde serveres for mennesker - og kan ikke få mine penge tilbage...
Usædvanlig dårlig mad
Usædvanlig dårlig mad. Ventede i over en time på maden en almindelig hverdag. Maden var kold og pomfritterne slatne og gummiagtige. Forkert og manglende tilbehør. Alt i alt elendigt.
Elendig service
Vi bestilte en kebab mix og en halv grillkylling over just-eat og fik at vide at ordren ville blive leveret en time senere. Da vores mad er blevet yderligere 20 min forsinket ringer vi til restauranten, hvor en ubehøvlet medarbejder forsikrer os om at vores mad er på vej. Da der så er gået yderligere 40 min og vores mad altså er 1 time forsinket ringer vi igen til restauranten, som igen fortæller os at vores mad er på vej. Da vi ikke godtager dette svar, siden vi fik det samme svar 40 min tidligere begynder medarbejderen endelig at spørge ind til hvad vi har bestilt og han siger så at de går i gang med at lave ordren nu. Efter at have ventet i to timer på vores mad og efter restauranten 2 gange har spist os af med at vores ordre er på vej uden at det har været sandt vælger vi at annullere vores ordre og bestille et andet sted fra. Elendig service.
Skuffende mad og for sen levering
Leverede mere end en time for sent, og maden var desværre kold skuffende.
Burgeren var stort set uden salat.
Der var næsten ingen ost/bacon, som der skulle være 3-4x ekstra af.
Bøfsandwich var der en enkelt tynd Skive gris i, og ingen sprød svær som jo et det vigtigste i den.
Ærgeligt!
Klamt mad og dårlig service
Jeg har bestilte her den 3./2., igennem justeat.
Og jeg gør det aldrig igen!
Jeg bestilte følgende: Flæskestages sandwich, 1/2 grillkylling med pommes og en rulle kebab.
Leveringen
Jeg ventede tålmodigt på min mad skulle komme. den kom nogen lunde til tiden (5min for sent kan jeg godt acceptere).
Her får jeg et opkald om at min mad af fremme. Jeg åbner min hoveddør og der står ikke nogen. Jeg beder leverings manden om at ringe på dørtelefonen ellers kan jeg ikke lukke ham ind i opgangen. han svare og jeg citere direkte: "hallo! jeg har mega travl du skal Fa...me selv komme ned og hente det". det gør jeg så. Vi har heldigvis elevator i min opgang så det er ikke det store problem, til trods for at jeg havde forstuvet foden hvilket var grunden til at jeg bestilte mad. (det tager selvfølgelig lidt tid ca 1-2min, inden jeg finder min nøgle og får sko på, så jeg kan komme ned. Det havde været hurtigere at han selv løb op med det). her bliver jeg mødt af en sur mand der råber: ENDELIG! og nærmest smider maden i hånden på mig. GODAFTEN! siger han meget aggressivt og køre.
Ubehøvlet service.
Maden
Jeg kommer op i min lejlighed og pakker maden op.
Jeg åbner først min flæskestegs sandwich. Brødet er helt vådt og svampet af væden fra rødkålen. jeg kigger inden i og til min store skræk kan jeg ikke se noget flæskesteg. Der ligger istedet for noget meget tørt kødsmuler som mere lignede hundemad end flæskesteg, og hen over midten noget der ligned flæskesvær. Flæskesværret var ikke bare gummiagetig men stadig råt.
Kebab rullen var meget standard, dog løb det ud med vand og dressing.
Min kæreste åbnede varme posen med grillkyllingen her løb det ud med frityrer olie og fedt. Det var meget tydeligt at kyllingen ikke havde fået lov til at dryppe af, hvilket også gjorde at skinnet var sejt og vådt i stedet for sprødt. og imponerende nok var selve kødet alligevel ekstremt tørt.
pomfritterne var slatene og nogen kolde (rå) i midten.
jeg smider normalt ikke mad ud men det var jeg nød til her!
Det var en noget lang omgang for at sige hold jer væk det er klamt og der er dårlig service
mvh
Michael
Mangler altid noget når man får maden leveret
Nu er det anden gang jeg har fået maden leveret og hver eneste evige gang mangler der noget. Ringede endda før det blev fragtet ud også får jeg manglende dele og må vente på at chaufføren kommert igen. Simpelthen for dårligt, bedre at vælge et andet sted fremover, når de ikke kan levere noget så simpelt som deres menuer
dårlig service!
Jeg bestilte 3 ben & Jerry's igår, modtog dem og kontaterer at isen har været frosset op og kølet ned igen.(rådnet) Derefter ringer jeg og prøver at få dem til at sende os 3 "friske" han siger de kommer ud med dem, vi modtager eller hører intet efterfølgende. Jeg kontakter just-eat i dag, hvor han kontakter gerners grill, og må desværre vende tilbage med dårlige nyheder, de vil hverken sende og nye eller refundere pengene! Heldigvis yder just eat medarbejderen (Jonas) rigtig god service, beklager på gerner grill's vegne, og giver os gavekort til dem👍 konklusion: gerners grill er ligeglad med kunderne, men jeg er rigtig imponeret over just-eat's løsningorrinterede medarbejder.
Elendig service!
Bestilte mad til den største tømmermænds-dag af alle - 1. januar. Leveringen ville tage en time ifølge deres egen bestillingsside. Vi bestilte kl. 19.00 og begyndte så småt at undre os, da klokken blev 20.15 og vi stadig ikke havde set noget til vores mad!
Forsøgte at ringe til dem (30 gange!) - men telefonen var konstant optaget. Muligvis røret var taget af telefonen???
Kl. 21.15 ankom maden endelig. Vi modtog ingen undskyldning for forsinkelsen, men et "Det kunne I vel regne ud, når det er 1. Januar!".
Hvis man kan forvente en ventetid på over to timer d. 1. januar, så kunne Gerners jo oplyse dette inden køb, istedet for deres standard leveringstider! Så havde vi i hvert fald valgt, at få vores mad et andet sted!!!
I øvrigt var burgerne nærmest iskolde og osten ikke engang smeltet!
Virkelig skuffende mad og service!!!
Kold mad - Gerners grill 1
Jeg havde bestilt en burger menu fra Gerners grill i Aarhus til kl. 1800 her til aften. Pommes frites var kolde og burgeren var halv lunken. Om det har noget at gøre med at budet ankom 1815 i stedet for kl. 1800 som aftalt, skal jeg ikke kunne sige, men det var i hvert fald en flad oplevelse. Altså at få kold mad, jeg kan sagtens leve med forsinkelsen på 15 minutter, det betyder ikke noget.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.