Gerners Grill Bewertungen 90

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min søn bestilte mad til os i dag. Jeg skulle have en pita og kontrollerer de oplistede ingredienser, da jeg har fødevareallergi. Da pita'en ankommer er den proppet med majs, som jeg har allergi f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig slatten burger hele vejen igennem, dårlige pomfritter med klumper salt. Bestilte 4 mozzeralla sticks og 4 hot wings som var kastet i en bakke sammen, alt osten fra sticks lå smeltet ud over... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maden ankommet HALVANDEN time senere end angivet, og ankommer KOLD og USPISELIG. Når man ringer og spørger, LYVER de direkte om at de har “prøvet at ringe flere gange” - uden faktisk at have prøvet e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Igår aftes bestilte jeg en burger og en snackbox til at blive leveret 22:35. Kl 00:00 var maden stadig ikke kommet (og kunne ikke komme igennem til grillen) så kiggede tilfældigvis herinde, hvor jeg... Mehr ansehen

1.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Absolut forfærdeligt. Rædselsfuldt...

De såkaldte nachos vi bestilte, var bare en pose chips og en bøtte uåbnet salsa direkte fra Kvickly. Ingen ost. Ingenting. Skulle selv åbne posen og dyppe i krukke! - som om jeg ikke lige har betalt gode penge for NACHOS. Nachos er ikke det samme som tortilla chips. Nachos er en sammensætning af ost og tortillia chips.
Rullen havde halvanden falaffel og en overdrevet mængde iceberg salat... som om de var løbet tør for ingredienser, men ikke ville afvise bestillingen.

Spild af penge! Spild af ventetid! skuffende ad helvedes til. Undskyld det franske.

30. Juli 2020

0 stjerne. Skod mad.

Utrolig dårlig service. 1 time forsinket, maden var pisse kold, utrolig ringe oplevelse. Maden smagte elendigt. Prøv aldrig
GERNERS!

4. März 2020

Sidste besøg.

Forfærdelig oplevelse. Bollen til min burger ryger på gulvet og de vælger at benægte, at det er sket. Smukt. Jeg er kommet der flere gange gennem de sidste par år, men dette var sidste.

25. Oktober 2019

Rullekebab

Rullekebab

Hjemmelavet rullekebab min bare ræv. Kæft hvor blev jeg skuffet da jeg så dem tage deres så kaldte hjemmelavet brød ud af en ebalage fra Rema 1000. Størrelsen er godt nok heller ikke noget at råbe hurra af.

Tip fra mig hvis du er sulten så lad for Guds skyld være med at bestille en rulle kebab fra gerners 😝

17. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kedelig kold mad leveret med…

Dårlig kedelig kold mad leveret med just eat, fejllererance med 1,5 times forsinkelse, uforskammet svar når man ringer, bliver henvist til chefen som medarbejderen ikke kan oplyse om hvordan han kan træffes, en en rigtig øv oplevelse

17. Mai 2019

Elendig mad

Elendig mad. Købte flæskestegssandwich og flæskestegen lugtede sur og flæskesværene var som gummi.

13. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KUNNE DE FÅ EN KVART STJERNE VILLE JEG…

KUNNE DE FÅ EN KVART STJERNE VILLE JEG GIVE DET

skulle have mig en late night snack med en kammerat så bestiller en pølsemix og en gang nachos fra gerners grill.

alle ved jo at et tager lidt tid når man bestiller ved justeat så fair nok det tager den tid det tar. men maden kommer faktisk overraskende hurtig...

MEN nachos til 60 kroner får man en pose dårlige tortillia chips et glas salsa og en plastik bøtte "guacamole" tror aldrig jeg er blevet snydt så meget før... guacamolen lugtede og smagte VIRKLIG underlig så den spiste vi ikke og chipsene var jo bare alindelige chips så nu ligger de på hylden til en anden dag...

pølsemixen var da ved første udgangspunkt okay. men pomfritterne var meget slatne mere end hvad man normalt forventer ved leveret take away og løg stykkerne var ikke skåret ordentligt så løgene var nærmest på samme størrelse som en pølsebid.

nå men nok om dårlig mad.. vi går så i seng. men men men min kammerat er oppe flere gange i løbet af natten for at bække sig og jeg har det her dagene efter ikke sådan super godt i maven...

jeg vil ALDRIG anbefale gerners grill ej heller handle der nogensinde igen.

16. Dezember 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I kunder skulle lige tænke jer om før i anmelder

Jeg ser en masse dårlige kommentarer herinde, og nogle ting går igen og igen. - Man kan altså ikke regne med at pomfritterne er sprøde hvis de har været pakket ned (kondens skabes i bakken) og derefter køres i 20-30 min, det er altså ikke lykkedes mig nogensinde at få lækre sprøde pommes i min take-away bestiling. - Det samme angår salat som har været pakket ned med varme varer, burgerboller som også suger kondens til sig samt mister varme med resten af retten.

Men, men, men. kvaliteten er faldet drastisk, ikke kun maden men også jeres service. Maden var en time forsinket, - uden en mail eller noget, først da jeg selv ringer ind, får jeg at vide de er i gang med at lave den, 30 min efter jeg skulle have haft det.

lidt om maden
- Pommes var ikke saltet (også bløde, men hey)
- ret sikker på jeg ikke fik en burgerbolle, men to stykker mursten med alt burgerfyldet imellem
- og desvære var der ikke rigtigt noget at råbe hurra for, jeg blev mæt og det smagte fint... det er jo altid noget

31. August 2018

Fy for den

Fy for dælen! Magen til ulækker og uacceptabelt menu skal man da lede længe efter. Maden var kold da den kom. Pølsen var nærmest rå, og pommes frites var bløde og våde. Jeg bestiller aldrig nogensinde fra dette sted igen og jeg vil fraråde allle potentielle kunder det samme.

14. April 2018

Legendarisk grillbar, men..........

Legendarisk grillbar, som jeg har frekventeret i snart 40 år, men nu er det slut. Lørdag aften kl.23.30, -tidligere ville stedet være proppet og fuld af stemning. Nu var den tom. Alligevel gik alt galt, selvom stedet ellers lignede sig selv. Tragikomisk besøg. Spise her eller tage med? Vi spiser her, sagde vi, hvorefter manden tog take away bakker frem, og sådan fortsatte det. Det var ikke kun på grund af sprogproblemer.

Sagen er vel egentlig at stedet kører videre på det gode navn, men ellers ikke forsøger at levere anstændig mad eller service. Det ser ud som om det snart har stået på i et år. Nu må de snart lukke. Måske skifter de navn, det skal man være opmærksom på......

Maden: øhhhh, nej heller ikke bedre.

1. April 2018

Lad vær!!!

Vi har idag d 17/3-18 bestilt mad fra Gerners grill..
En kebab mix og en pølsemix..
Aldrig i mit liv har jeg fået så DÅRLIG mad.
Pommesfritterne var kolde og havde ikke skyggen af sprødhed over sig..
Salaten ovenpå var så ringe det halve kunne være nok.
Det er sidste gang vi får mad derinde fra..!!

17. März 2018

Køb aldrig herfra

Køb aldrig herfra!

Bøffen var dårlig, smagte af fisk. Pommesfritterne var seje og kolde.

Gerners ville ikke refunderer de 200kr.
Justeat kunne tilbyde en 15% rabatkode.

7. Oktober 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr