Banner for Gavmild

Gavmild Bewertungen

2'943
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topkarakter til William Sean og Gavmild! Vi har netop skiftet vores forsikringer over til Gavmild, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. En kæmpe tak til William Sean, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag fået et rigtig godt tilbud efter en opringning fra Gavmild på mine forsikringer. Mit gamle forsikringsselskab hævede priserne, så jeg måtte søge nye veje. Mine forsikringer blev nærmest halv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en rigtig god og professionel rådgivning af Patrick Lind. Han gennemgik mine behov, samlede alle mine forsikringer og fandt en løsning der både gav mig bedre dækninger og en konkurrencedygti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej. Jeg fik igen en prisstigning fra mit gamle selskab så jeg kontaktede Gavmild. Blev ringet op af en meget hjælpsom person og vi fik gennemgået det hele. Nu venter jeg bare på at flytte mine forsik... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Über Gavmild

Vom Unternehmen geschrieben

Joachim Boldsen med sparegris

Forsikring som det burde være

Vi ved, at der er mange selskaber at vælge imellem, og det kan være svært at finde det rette. Derfor gør vi en dyd ud af at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer 👌

Få et tilbud

Du taler altid med et menneske

Hos Gavmild forstår vi, at to liv ikke er ens – og derfor skal de også forsikres forskelligt. Vi tror på, at den personlige dialog med en forsikringsekspert giver dig de bedste løsninger. Med andre ord er der altid et menneske i den anden ende hos os 💚

Gode dækninger til gavmilde priser

Vi kan ikke på forhånd love, at lige præcis du kan spare – men nye kunder spare i snit over 3.300 kr. årligt, når de skifter til Gavmild.

Glem alt om urimelige gebyrer

• Ingen binding
  • Intet betalingsgebyr
  • Intet opsigelsesgebyr
  • Ingen merpris for månedsbetaling

👉 Læs anmeldelserne her på Trustpilot – og se, om du får lyst til at indhente et tilbud.

Er dine forsikringer blevet for tunge?

Start med at brug 2 min. på at undersøge om Gavmild kan hjælpe.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(2'943)

2'311 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god service

1. Juli 2026

Hej Casper.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget venlig og informativ medarbejder

Meget venlig og informativ medarbejder. Havde tid og guidede på fornemste vis igennem processen for skifte forsikringer. Følte mig meget imødekommet og tryg.

Hej Gitte.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en venlig og informativ rådgivning, og at du blev guidet trygt gennem skiftet af dine forsikringer. Vi er glade for, at du følte dig godt imødekommet gennem hele processen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kia er en fantastisk med

Jeg var så heldig at jeg fik Kia som gejde mig trykt igennem ( hun er en dygtig og utrolig tålmodig. Tak for hjælpen KIA

Hej Dorthe.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Kia, og at hun kunne guide dig trygt gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på de flotte ord om hendes tålmodighed og sender selvfølgelig rosen videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og grundig gennemgang af…

God og grundig gennemgang af forsikringer og tilbud. Imødekommende medarbejder der tog sig tid til at forklare de forskellige muligheder. Og en god besparelse om måneden.

Hej Monique.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og grundig gennemgang af dine forsikringer og muligheder. Vi er også glade for, at du oplevede en imødekommende rådgivning og opnåede en god besparelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behagelig samtale og et rigtig…

Meget behagelig samtale og et rigtig godt tilbud
Mange tak 😊💜

Hej Dorthe.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en behagelig samtale, og at du var tilfreds med det tilbud, du fik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde i dag en rigtig god oplevelse…

Jeg havde i dag en rigtig god oplevelse med Gavmild Forsikring. Samtalen var både behagelig og professionel, og jeg følte mig mødt med venlighed og interesse.
Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, og alt blev forklaret på en klar og forståelig måde. Det gjorde hele processen nem og tryg.
Stor ros for den gode kundeservice – det er bestemt en oplevelse, jeg gerne vil anbefale til andre.

Hej Charlotte.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med os, og at du oplevede en behagelig og professionel rådgivning.

Vi er glade for, at du følte dig tryg gennem hele processen, og at du fik svar på alle dine spørgsmål.

Tusind tak for din anbefaling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Patrick har klaret det hele til bravour

Patrick har klaret det hele til bravour

Hej Jane.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Patrick. Vi sender selvfølgelig de flotte ord videre til ham.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kias gjorde præcis det perfekte ,

Kia gjorde præcis det perfekte ,, meget kyndig og bare transperant service

Hej Daniel.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Kia, og at du oplevede en kompetent og transparent rådgivning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ELSKER gavmild ❤️💪 Aldrig mere…

Jeg ELSKER gavmild ❤️💪 Aldrig mere andre.. er glad for at være tilbage og specielt tilbage hos verdens bedste medarbejder benjamin 😍 For helgulan guys.. i er de bedste 🙏

Hej Saseline.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for at være tilbage hos Gavmild. Vi sætter stor pris på dine flotte ord om Benjamin og sender selvfølgelig rosen videre til ham.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at skifte til Gavmild forsikringen. Det har sparet og for mange penge og en masse bøvl. Vi har der ud over fået beder dækning på næsten alle forsikringer. Kan kun anbefale dem.

Hej Charlotte.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med at skifte til Gavmild. Vi er glade for, at du både har opnået en god besparelse, fået bedre dækninger og en nem proces.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fanta det isk og gennemsigtig…

Fanta det isk og gennemsigtig vejledning og kæmpe besparelse på elbil og øvrige.

Hej Tanja.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en fantastisk og gennemsigtig rådgivning. Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe dig med en stor besparelse på både din elbil og dine øvrige forsikringer.

Suuper.

Imødekommende, venlig og professionel.

Hej Clara.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en imødekommende, venlig og professionel rådgivning.

Meget behagelig

Meget behagelig medarbejder, der hjalp os igennem det hele.
Positiv oplevelse.

Hej Erling.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at vores rådgiver kunne hjælpe jer godt gennem hele forløbet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeres assurandør har tilsyneladende…

Jeres assurandør har tilsyneladende sovet i timen i forhold til udregning af pris trods han havde alle fakta inklusiv oplysning om en skade henimod afslutningen af at tegne forsikring hos jer bilforsikringen pludselig over 1000 kr. dyrere om året. Det er ikke i orden og jeg er meget utilfreds.

Hej Kirsten.

Tusind tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, da det ikke er den service, vi ønsker at tilbyde.

Vi har derfor bedt om yderligere oplysninger, så vi kan finde frem til sagen, undersøge forløbet nærmere og følge op internt. Det er vigtigt for os at forstå, hvad der er sket, så vi kan tage hånd om det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit rådgiver Sanne er virker super…

Mit rådgiver Sanne virker super dygtig og reel, mega godt førstehåndsindtryk ☺️

Hej Mads.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af Sanne, og at du oplever hende som både dygtig og reel.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Hej Mona.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med en hurtig ekspedition.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget ærlig og kompetent rådgivning i…

Meget ærlig og kompetent rådgivning i forbindelse med indhentning af tilbud. Råd gives trods det ikke er til Gavnilds fordel, fx at tegne vejhjælp separat hos sos. Skifter med glæde og helt trygt til Gavmild dd. Prisen kan næsten matches med nuværende, trods studietilbud + jeg er bedre dækket! Rådgiver gav sit arbejdsliv mobil nummer, så jeg altid bare kan sende en SMS ved hurtige spørgsmål. Eller bede om at blive ringet op.
God service, meget sødt personale samt fordelagtig dækning og præmie. 😁

Hej Rikke.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en ærlig og kompetent rådgivning, og at du følte dig tryg gennem hele processen.

Vi er glade for, at du fandt en løsning med en god dækning, der passede til dine behov, og vi ser frem til at have dig som kunde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg talte med en super venlig & meget…

Jeg talte med en super venlig & meget informerende ung mand v. navn Oliver som kunne fortælle mig om deres forsikringer. Vi kom hele vejen rundt og fik tilpasset mine forsikringer så de passede fuldstændigt til mit behov og så sparede jeg faktiskt knap 3.400kr årligt. Vil hel sikkert anbefale at man lige tjekker sine forsikringer og jeg anbefaler gerner GAVMILD & Oliver til en god snak.

Hej Connie.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Oliver, og at du fik en grundig gennemgang af dine forsikringer.

Vi er glade for, at I sammen fandt en løsning, der passede til dine behov, og at du samtidig opnåede en god besparelse.

Jeg talte med Villiam V.

Jeg talte med Villiam V.
Super behagelig samtale og oplevelse.
Han var hamrende dygtig til at hjælpe mig med div. Forsikringer.
Kan klart anbefale Gavmild .

Hej Sabrina.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med William, og at du oplevede en behagelig og kompetent rådgivning. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Jeppe, Gavmild

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr