Banner for Gavmild

Gavmild Bewertungen

2'943
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topkarakter til William Sean og Gavmild! Vi har netop skiftet vores forsikringer over til Gavmild, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. En kæmpe tak til William Sean, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag fået et rigtig godt tilbud efter en opringning fra Gavmild på mine forsikringer. Mit gamle forsikringsselskab hævede priserne, så jeg måtte søge nye veje. Mine forsikringer blev nærmest halv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en rigtig god og professionel rådgivning af Patrick Lind. Han gennemgik mine behov, samlede alle mine forsikringer og fandt en løsning der både gav mig bedre dækninger og en konkurrencedygti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej. Jeg fik igen en prisstigning fra mit gamle selskab så jeg kontaktede Gavmild. Blev ringet op af en meget hjælpsom person og vi fik gennemgået det hele. Nu venter jeg bare på at flytte mine forsik... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Über Gavmild

Vom Unternehmen geschrieben

Joachim Boldsen med sparegris

Forsikring som det burde være

Vi ved, at der er mange selskaber at vælge imellem, og det kan være svært at finde det rette. Derfor gør vi en dyd ud af at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer 👌

Få et tilbud

Du taler altid med et menneske

Hos Gavmild forstår vi, at to liv ikke er ens – og derfor skal de også forsikres forskelligt. Vi tror på, at den personlige dialog med en forsikringsekspert giver dig de bedste løsninger. Med andre ord er der altid et menneske i den anden ende hos os 💚

Gode dækninger til gavmilde priser

Vi kan ikke på forhånd love, at lige præcis du kan spare – men nye kunder spare i snit over 3.300 kr. årligt, når de skifter til Gavmild.

Glem alt om urimelige gebyrer

• Ingen binding
  • Intet betalingsgebyr
  • Intet opsigelsesgebyr
  • Ingen merpris for månedsbetaling

👉 Læs anmeldelserne her på Trustpilot – og se, om du får lyst til at indhente et tilbud.

Er dine forsikringer blevet for tunge?

Start med at brug 2 min. på at undersøge om Gavmild kan hjælpe.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(2'943)

2'311 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig besvarelse på anmeldelse.

Hej Erik.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige håndtering af din skade, og at du oplevede en hurtig opfølgning fra os. Vi sætter stor pris på din feedback.

God samtale og fik en aftale på plads

God samtale og fik en aftale på plads
Kan kun anbefale jer 🙏

Hej Flemming.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god samtale, og at I fandt en løsning, der passede til dine behov. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En behagelig oplevelse og en hæderlig…

En behagelig oplevelse og en hæderlig pris for min nye forsikring som dækker meget mere end hos andre. Håber ikke at få brug for den, men glæder mig til at se om det er lige så nemt ved en skade.

Hej Helle.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en behagelig oplevelse, og at du fandt en forsikring med en god dækning til en fair pris. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, at du fortsat vil have en god oplevelse som kunde hos os.

Havde en god og forståelse samtale

Havde en god og forståelse samtale

Hej John.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god og forstående samtale. Vi sætter stor pris på din feedback.

Super god og venlig betjening

Super god og venlig betjening
Og så prisen

28. Juni 2026

Hej Annemette.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en super god og venlig betjening, og at du var tilfreds med den pris, vi kunne tilbyde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggelig medarbejder og hyggelig…

Super hyggelig medarbejder og hyggelig snak om tingene

Hej Jette.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en hyggelig samtale og en god oplevelse med vores rådgivning.

Super god behandling

Super god behandling , og kæmpe besparelse på vores forsikringer, så indtil videre er alt godt herfra ..

Hej Kim.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe med en stor besparelse på jeres forsikringer. Vi sætter stor pris på din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink medarbejder der gennemgik alle…

Flink medarbejder der gennemgik alle vores forsikringer og kunne for det meste tilbyde samme eller bedre forsikringer til en billigere penge.

Hej John.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik en grundig gennemgang af jeres forsikringer. Vi er glade for, at vi kunne tilbyde en løsning, der passede godt til jeres behov.

Super oplevelse

Super oplevelse, sparede over 10000kr på mine forsikringer 🍾🍾😎😎

Hej Kunde Søren.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en super oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med en stor besparelse på dine forsikringer.

Helt igennem fantastisk god oplevelse 😃

Helt igennem fantastisk god oplevelse 😃
Meget hjælpsom,god til at forklare de ting man som almindelig dansker kan have svært ved at forstå.
Så stor ros til dig Nadim 🥰
Flemming og Una Øgendahl

Hej Flemming og Una

Tusind tak for jeres anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en fantastisk oplevelse med Nadim, og at han kunne gøre forsikringerne lette at forstå. Vi sætter stor pris på jeres flotte ord og sender selvfølgelig rosen videre til ham.

Kun ros til Nadim

Kun ros til Nadim. 🤩

Hej Mads.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Nadim. Vi sender selvfølgelig din ros videre.

Super kunde service

Super god rådgivning. Hurtig svar på spørgsmål. Spare 5.000,- kr. pr. år.

Hej Morten.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning, og at du fik hurtige svar på dine spørgsmål. Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe dig med en god besparelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros og varme anbefalinger herfra!

Jeg har aldrig oplevet så god service og så god kommunikation fra et forsikrings-selskab!

Frederikke Smith var bare virkelig suveræn i din dialog med os. Hun var både lyttende og ret god til at forklare.

Der var ingen pres for at "sælge en masse", men hun var blot imødekommende ift. de behov vi selv havde stillet op.

Derudover tilbyder GAVMILD fine priser og betingelser.

Stor ros og varme anbefalinger herfra!

Det er ikke sidste gang vi bruger GAVMILD

Hej Claus.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse med Frederikke, og at du oplevede en lyttende, imødekommende og grundig rådgivning. Vi er også glade for, at vores priser og betingelser levede op til dine forventninger.

Tusind tak for din varme anbefaling – vi ser frem til også at hjælpe dig i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en lang samtale med Thomas…

Jeg havde en lang samtale med Thomas Toft Jensen og muligheden for at flytte over til gavmild den var nyttig og han hjalp mig meget så jeg glæder mig til et samarbejde

24. Juni 2026

Hej Gitte.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god og udbytterig samtale med Thomas. Vi er glade for, at han kunne hjælpe dig, og vi ser frem til samarbejdet.

Frederik var rolig

Frederik var rolig, behagelig og dygtig.

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god og behagelig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver Frederik som rolig, behagelig og dygtig.

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet og tryg i dialogen. Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen dækning for vores elcykel

Ingen dækning for vores elcykel - den var låst men ikke med 2 forskellige låse som Gavmild kræver (det står med småt i betingelserne, men er ikke standard for branchen og ikke noget vi havde læst) Vi blev ikke oplyst om denne ekstra foranstaltning trods vi havde fokus på netop cykeldækning, da vi tegnede forsikringen. Efter klage fik vi standard dækning for cyklen, men det ligger 20.000kr. under den dækning vi havde fået hvis vi have en lås mere på cyklen.
Det er virkelig dårlig service ikke at oplyse om dette ekstra krav som Gavmild har - måske som eneste forsikringsselskab. Så pas på med dem og læs ALT med småt, da de har andre betingelser end normalt.

16. April 2026

Hej Bojer

Tak for din feedback.

Vi er kede af at læse om din oplevelse, og vi forstår godt, at forløbet har givet anledning til frustration. Det er korrekt, at der i betingelserne er krav om brug af to forskellige låse ved dyrere cykler, og vi kan godt forstå, at det er et vigtigt punkt at være tydeligt opmærksom på, når cykeldækning har været en central del af dialogen.

Vi har bedt om supplerende oplysninger, så vi kan følge op på sagen internt og gennemgå forløbet grundigt. På den måde kan vi få et bedre overblik over, hvad der er sket i sagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rar at tale med, giver tid til at forklare, god til at informere.

God information , giver tid til at forklare, rar at tale med .
Det var William Sean

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god og behagelig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver, at der blev taget sig god tid til at forklare tingene grundigt, og at du følte dig godt informeret undervejs.

Det betyder meget for os, at dialogen har været rar og hjælpsom, og vi er glade for, at William Sean har kunnet give dig en god oplevelse. Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig en behagelig betjening

Virkelig en behagelig betjening - der blev guidet tilpas i gennemgangen af de forskellige policer og oveni så sparede jeg penge 💰

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en behagelig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du følte dig godt guidet gennem gennemgangen af de forskellige policer, og at processen har været både overskuelig og hjælpsom.

Det betyder også meget for os, at vi samtidig har kunnet hjælpe dig med at spare penge. Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skiftede fra topdanmark til gavmild…

Jeg skiftede fra topdanmark til gavmild det gik glat jeg ejer 2 huse og det var det hus vi bor i der skulle forsikres 1 år senere finder jeg ud af de har forsikret det forkerte hus så vi har egentligt gået 1 år uden forsikring på vores hus jeg får så en snak med gavmild hvor jeg får at vide at de kun kan forsikre mit hus med forbehold da de mener udbygning er i dårlig stand der er bare det at vi slet ikke har en udbygning samtidigt siger de vores fyrrum er i dårlig stand vi har slet ikke et fyrrum da vi har varmepumpe vi har lige renoveret vores hus med nyt tag og mere så beder jeg hende jeg snakkede med om og snakke med en højere oppe i systemet der har jeg så ikke hørt noget endnu så jeg er tvivl om vores hus er forsikret i det hele taget

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af at læse om din oplevelse, og vi tager sagen meget alvorligt. Jeg er ansvarlig for vores kundeservice og følger personligt op, så vi kan få gennemgået sagen grundigt og sikre, at du får en klar afklaring hurtigst muligt.

Vi beklager den usikkerhed, du har oplevet, og vi kontakter dig direkte for at få det løst.

Gavmild Forsikring

Først vil jeg gerne fremhæve Noah.. flink ung mand som ved hvad han laver og gør. Priserne er super gode og alt hvad man har brug for at vide inden man køber forsikring, får man fortalt.
Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til dem hvis man gerne vil spare penge på samme type forsikring med samme dækning som man har i dag.
De virker så absolut mere engageret og professionelle end de fleste andre forsikringsselskaber.

Hej Mogens

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver Noahs hjælp, engagement og måde at rådgive på.

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt informeret gennem processen, og at du oplever både gode priser og den rette dækning. Vi arbejder altid for at gøre det nemt og trygt at få overblik over sine forsikringer, og derfor er vi meget glade for din anbefaling.

René, Gavmild

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr