Gadget4Apple.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

når man nu står og mangler et eller andet til sine apple ting. så er gadget4apple en god og billig hjemme side. jeg tror ikke jeg har set en hjemmeside i danmark som er billigere end gadget4ap... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke alene er priserne hos gadget4apple under alle andres, deres service er også fuldstændig suveræn. Jeg handler meget over nettet og har aldrig oplevet en bedre service: Da min beskyttelses-film... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En ting er de virklige gode priser og gratis udbringning. Noget andet er håndteringen af ens ordre: Opdateringer på forløbet ift. pakkens placering (ordre modtaget, afsendt etc.), hurtig levering og l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gadget4apple : gode priser og god service Gadget4apple : hurtig levering Gadget4apple : Søde kunderservice folk Jeg anbefaler gadget4apple til alle for at købe ind fra , den er billigste ipads... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg havde købt en smartphone uden abonnement og først bagefter fandt ud af at den skulle bruge et mikro-sim kort, fandt jeg ud af at et alm. sim kort kunne skæres til.
Efter nogen søgning fandt jeg frem til gadget4apple hvor en skabelon plus adapter kostede mindre end et nyt sim kort.
Det kom dagen efter og kortet blev skåret til, så den ny telefon kunne fungere. Og ved brug af adapteren kan kortet bruges som alm. størrelse. Perfekt.

15. März 2012

Hej Carl,
Tak for din fin anmeldelse. Det er dejlig at høre, at vi har produkter du kan brugs og få glad af din iPhone. Velkomme tilbage og ser hvad vi ellers har som kan friste dig eller din familie og venner.
Ha' en god dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

god service

Mine ting kom som aftalt, og de var gode til at hjælpe når der var noget galt. jeg fik endda et postkort med i min pakke som en et lille prik over i'et! jeg giver et postkort igen som tak!
en lille ting jeg lige bemærkede efter jeg skrev denne anmeldelse var at den er ret irriterende fordi man SKAL logge ind eller andet for at kunne oploade sin anmeldelse.

Hej Ara,
Velkomme tilbage fra ferie/rejsen. Og tak for postkort. Wish I were there :)
Tak for din anmeldelse og information angående processen i TrustPilots system. Jeg kan kun være mere ydmyge efter at have fået det at vide hvor meget vanskeligheder du og de andre 53 Gadget4Apple kunder og anmelder havde igennem for at give os topkarakterer.
Vi vil gøre hvad vi kan fremover til at give dig, din familie, kollega og venner en god shopping oplevelse.
Ha' en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kundekontakt !!!

Gadget4appel er en mega fed hjemmeside, de har mange fede varer til en lav pris. Men det de vinder allermest på er deres kundekontakt. Mails bliver besvaret før man næsten sender dem og man får en personlig hilsen med på vej. Super godt, forsæt med det ;-)

Hej Therese,
Tak fordi du brugte din kostbar tid og gav os en flot anmeldelse. Ja. Vi vil gerne forsæt med at have god kundekontakt med gode kunder som dig. Tak for din tålmodlighed, forståelse og værdsættelse.
Vi ser frem til at betjene dig, din familie, kollega og venner i den nærmeste fremtid.

Super, hurtigt og nemt!

På trods af at jeg synes hjemmeside er dårlig, så kan jeg kun rose dem! Jeg bestilte et cover til min iPhone, hvortil jeg fik en lille ekstra gave. Det gik nemt og hurtigt med leveringen og der er mange muligheder for betaling. Dog bør hjemmesiden ses igennem for stavefejl, det ligner lidt en hjemmeside bygget på falske primisser?

Hej Peter,
Tak for din feedback og netop derfor vi kan vide hvor vi kan blive bedre. Vi er i fuld gang med at læse vores tekst i gennem og håber også på vores ny webshop kan se dagens lyst om en måned.
Men indtil da, ser vi frem til at betjene dig, din familie, kollega og venner.

Deeba

Supe nemt og god service.
Havde købt mic. høretlf, som viste sig at være defekte....ved henvendelse fik jeg uden ekstra omkostninger sendt nye høretlf samme dag med en lille gave til.
Blev bare ved i samme stil.

Hej Deeba,
Tak for din initiativ og gav os en så flot anmeldelse inden vi spurgte dig om den. Jeg kan også se, at denne er din 1. anmeldelse, dvs. du oprette dig i TrustPilot for os. Den er så dejlig at have kunder som dig. Det er også derfor vi valgte at have tillid til vores kunder og tror på at, de er anstændige ærlige mennesker. Ellers må vi lukke vores butik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wow.. burde have 6 stjerner!

Pakken kom aldrig frem, så klagede og fik en beskyttelsesskærm og et personligt postkort skrevet med håndskrift.
Derudover var det gratis fragt og meget billigere end apple selv.

13. März 2012

Hej Christian,
Dejligt at opleve, at kunder som dig kan forstå, at vi har meget lidt indflydelse på PostDanmarks levering. Vi har dog indflydelse på os selv. Bl. a. med at have tillid til vores kunder og tror på at, de er anstændige ærlige mennesker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt, self fedt tilbehør til fedt mærke, bliver det bedre.

enormt god service, hurtig respons.

6. März 2012

Hej Søren,
Super dejlig at have gode kunder som dig. Alt kører bare på skinner og vi begge får en god oplevelse af handlen. Hvad kan man ønsker mere!
Jo. Jeg ønsker at kunne servicere dig og din familie og venner. Snart :)
Ha' en god aften.

Super service!

Jeg bestilte min vare sent onsdag aften, og allerede fradag formiddag lå den i postkasen. Ikke nok med, at varen var billig og fragten gratis, så fik jeg en ekstra lille gave med i handlen. Derudover fik jeg et personligt skrevet postkort, hvor jeg fik tak for at handle hos dem.
Umiddelbart gør de det for at danne sig et bredere kundenetværk, men jeg bidrager gerne ved at anbefale dem til alle uden tøven.

mvh Emilie

3. März 2012

Hej Emilie,
Tak for din fin anmeldelse. At have en kunde som dig i vores kundenetværk er alle værd.
Fortsat en god aften.

Apple tilbehør

Jeg har handlet hos gadget4apple.com nogle Apple tilbehør og jeg syns at det var en fantastisk handl og service har fået de købte var næste dag selv om jeg hag bestilt sent om eftermidagen og kvaliteten er altså perfekt plus meget billigt i forhold til andre hjemmesider og gratis levering. Dem der ser min kommenter kan bare kige på deres hjemmeside for at se hvor billigt det er og igen vil jeg sige kvaliteten er perfekt. Fremover vil jeg gå in i deres hjemmeside direkte uden tvivl.
MH.
Hawar Ali

3. März 2012

Hej Ali,
Tak for din varme anbefalinger. Glæden er at have en tilfreds kunde. Jeg ser frem til at kunne servicere dig og din venner og familie - snart :)
Fortsat en god aften.

verdensklasse

ordren blev bestilt lørdag aften,og søndag formiddag fik jeg en mail ang. at min ordre var afleveret til postvæsnet... og mandag lå pakken så i postkassen,så helt igennenm en yderst tilfreds stillende service, og producktet var også som beskrevet!!!

27. Februar 2012

Hej Stefan,
Jeg er imponeret, at du huske vores transaktion med sådanne detaljer. Ja, det bekræfter, at små ting tæller. Tak for at opret dig i Trustpilot til at give os sådan en god anmeldelse. Sikke en fornøjelse at have dig som kunde og ser frem til at betjene dig (og din familie og venner) igen snart.

SUPER!

jeg syntes det har været en hurtig og god ordre! og jeg fik enda screenclear til iPhone gratis med så dette er et super deal!!

27. Februar 2012

Hej Gustav,
Jeg synes du har været en super kunde og du registerede dig i TrustPilot for at give os en sådan flot anmeldning er bare skønne.
Vi skal nok gøre vores bedst, også til dine familie og venner, fremover.
Vi ses snart igen :)

Super og hurtig handel

Handlen gik hurtigt og når man skriver til dem kommer der svar hurtigt.
Super især når jeg overser et kabel i pakke fordi jeg bare vil lege med det samme. Men rolig og hurtigt svar og jeg finder det skal bruge.
Thumbs

24. Februar 2012

Hej Thomas,
Mange har sagt nok om at virksomhed skal give god service. Hvad med når kunderne give en god "service" og go the extra miles? Du har ikke kun give os en flot anbefaling. Du har gjorde den på egne initiativ, opret dig selv som bruger hos TrustPilot og anbefalede kun os. Hvad det siger her er grundlæggende menneske relation. Igen. Om hvordan vi behandler hinanden.
Tak for denne lærerig oplevelse.
Vi glæder os til at give dig, din familie og venner endnu flere gode gadget indkøbsoplevelser. Snart.
Go' mandag og en god uge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurting levering og gode produkter

Bestilte et iPad smart cover til 220,- fragtfrit. 1.5 dages leveringstid og fik en lille håndskrevet hilsen samt en lille "gave" med.

18. Februar 2012

Hej Daniel,
Tak for din anmeldelse. Du fik mig til at huske den købmand lige rundt om hjørnet. Yes. Gadget4Apple er en personlig webshop med hurtig og fremragende service. Og som en StartUp, værdsætter vi din anbefaling af os til din familie og venner. Vi glæder os til at give dig og de som du holder af endnu flere gode oplevelser. Snart.

Billigt og godt!

Gadget4apple

18. Februar 2012

Hej Louise,
Tak for din kort og precis kommenter. Vi vil gerne være så god i vores service at du vil anbefale os til dine familie og venner. Vi glæder os til at give dig og de som du holder af endnu flere gode oplevelser. Snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER SUPER SUPER HANDEL!

15. Februar 2012

Hej Anders,
TAK. TAK. og TAK. Dejlig at høre fra tilfreds kunde og vi vil også gerne kunne servicere din familie og venner.
På glædelig gensyn snart.
Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og fremragende - kan klart anbefales!

Gadget4apple leverede meget effektivt og hurtigt det første cover, jeg havde bestilt til vores ipad2. Ja, vi modtog den allerede 2 dage efter! Det viste sig at være en anden end vi havde forventede, men det var ingen problemer for gadget4apple, der straks sendte det ønskede cover.

Hurtig og effektiv og fremragende service. Kan klart anbefales.

Hej David,
Tak for din pæn anmeldelse og ja - vi vil gerne blive kendt som en hurtig webshop med fremragende service. Og som en StartUp, værdsætter vi din anbefaling af os til din familie og venner. Vi glæder os til at give dig og de som du holder af endnu flere gode oplevelser snart.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ny butik, men alt hvad man kunne ønske sig

Da jeg så siden blev jeg lidt usikker på om den var troværdig, men min tvivl blev gjort til skamme. Ordren blev bestilt og ankom i god tid og i god stand.

Hej Andreas,
Tak for din pæn anmeldelse og ja - vi vil gerne blive kendt som en hurtig og god webshop med cool gadget. Og som en StartUp, værdsætter vi din anbefaling af os til din familie og venner. Vi glæder os til at give dig og de som du holder af endnu flere gode oplevelser snart.

Bedste Service

Hurtig behandling af ordre,

Hej Gassa,
Tak for din pæn anmeldelse og ja - vi vil gerne være hurtig og god. Og som en StartUp, værdsætter vi din anbefaling af os til din familie og venner. Vi glæder os til at give dig og de som du holder af endnu flere gode oplevelser snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig behandling af ordre, produkter i top. Og så har de produkter jeg ikke kunne finde andre steder herhjemme.

Hej Martin,
Tak for din pæn anmeldelse og ja - vi vil gerne blive kendt som en webshop med cool gadgets som ikke (nem) findes i DK. Og som en StartUp, værdsætter vi din anbefaling af os til din familie og venner. Vi glæder os til at give dig og de som du holder af endnu flere gode oplevelser snart.

J. Nielsen

God personlig service, hurtig levering og alt i alt en god oplevelse.

6. Februar 2012

Hej,
Tak for din precis beskrivelse af vores mål. Det er netop disse parametre vi stræber efter. Glæder os til at give dig endnu flere god oplevelser snart.
www.Gadget4Apple.com

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr