når man nu står og mangler et eller andet til sine apple ting. så er gadget4apple en god og billig hjemme side. jeg tror ikke jeg har set en hjemmeside i danmark som er billigere end gadget4ap... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ikke alene er priserne hos gadget4apple under alle andres, deres service er også fuldstændig suveræn. Jeg handler meget over nettet og har aldrig oplevet en bedre service: Da min beskyttelses-film... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En ting er de virklige gode priser og gratis udbringning. Noget andet er håndteringen af ens ordre: Opdateringer på forløbet ift. pakkens placering (ordre modtaget, afsendt etc.), hurtig levering og l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gadget4apple : gode priser og god service Gadget4apple : hurtig levering Gadget4apple : Søde kunderservice folk Jeg anbefaler gadget4apple til alle for at købe ind fra , den er billigste ipads... Mehr ansehen
Æblevangen 1, 2765, Smørum, Dänemark
De bestilte varer kom hurtigt, og der var ingen problemer i processen eller med varerne. Alt var fint.

Antwort von Gadget4Apple.com
Lynhurtig levering. Havde fået forkert produkt, skrev en mail og fik det rigtige produkt tilsendt dagen efter . Kan ikke gøres hurtigere eller bedre.

Antwort von Gadget4Apple.com
Jeg modtog varen dagen efter, jeg bestilte. Fri levering er sjældent, så kæmpe ros for det også. Udover varen var der tre visitkort og et håndskrevet postkort med - de skal nok blive delt ud til familie og venner, for jeg anbefaler gerne gadget4apple til alle.
Super levering, super service, super pris.

Antwort von Gadget4Apple.com
Har bestilt 2 gange ved denne webshop, og anbefalet den til mange.
Udvalget er fint, priserne gode og deres service helt i top.
Jeg vil klart handle der igen !
Jan Stoltenborg

Antwort von Gadget4Apple.com
Er meget tilfreds, hurtig service og en lille extra gave med tak :)

Antwort von Gadget4Apple.com
Der var hurtig levering og alt var som det skulle være.

Antwort von Gadget4Apple.com
Overraskende hurtig levering, ordren fremme første hverdag efter påsken - jeg bestilte i påsken! Prisen går man heller ikke fejl af :-)

Antwort von Gadget4Apple.com
God (personlig) service og hurtig levering.
Fik mere end jeg forventede.
Smilte undervvejs :)
Helt enkelt!

Antwort von Gadget4Apple.com
Kan kun anbefale gadget4apple!
Rigtig gode priser, og hurtig og problemfri levering samt dejlig service :)

Antwort von Gadget4Apple.com
Bestilte mine varer lørdag aften, fik dem med posten mandag! Undervejs havde jeg et par supplerende ?, og de blev prompte besvaret. Anbefalesesværdig side/leverandør!

Antwort von Gadget4Apple.com
Meget hurtigt levering prima service

Antwort von Gadget4Apple.com
Bestilte Søndag aften og havde min vare Tirsdag formiddag. da det er første gang jeg handler her,kan jeg selfølgelig kun give 4 stjerner
Købte et iPad2-cover igennem gadget4apple og er fint tilfreds. Jeg fandt deres side via Pricerunner, så deres priser er konkurrencedygtige (i hvert fald på det produkt).
Hurtig levering og udmærket produkt. Kunne sagtens finde på at handle der igen.

Antwort von Gadget4Apple.com
Jeg har købt flere produkter hos gadget4apple. De blev leveret fint og som lovet. Produkternes emballage er dog noget medtaget med ridser og fyldt med støv. Derudover er deres hjemmeside og mails ikke ordentlig oversat til dansk og kan være svær at forstå. Dette trække en del ned på stjernerne og derfor får de kun tre.

Antwort von Gadget4Apple.com
PERFEKT handel og virkelig høj service niveau. Hurtig og yderste venlig kundeservice. Og selv efter handel er afsluttet er der god service at hente.
Min bedste købsoplevelse på nettet indtil nu!!

Antwort von Gadget4Apple.com
Bestilte en vare, og dagen efter havde jeg den i min postkasse, hurtigere
kan det vel næppe gøres.
Servicen var i top, og ikke nok med det fik jeg også et personligt håndskrevet postkort, og en lille gave var også vedlagt.
Lækkert bliv bare ved med det, og det er nok ikke sidste gang jeg handler der.

Antwort von Gadget4Apple.com
Gadget4apple.com har en hurtig levering og da jeg havde problem med mit keyboard fik jeg hurtigt til sendt et nyt. Meget tilfreds

Antwort von Gadget4Apple.com
Meget tilfredsstillende, god kommunikation og hurtig levering
mega fed serivice, de leevere mega hurtigt, produkterne er gode og billege vil hel sikkert alt mit apple tilbeøre hos dem igen, gadget4apple 4 ever

Antwort von Gadget4Apple.com
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.