Gadget4Apple.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

når man nu står og mangler et eller andet til sine apple ting. så er gadget4apple en god og billig hjemme side. jeg tror ikke jeg har set en hjemmeside i danmark som er billigere end gadget4ap... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke alene er priserne hos gadget4apple under alle andres, deres service er også fuldstændig suveræn. Jeg handler meget over nettet og har aldrig oplevet en bedre service: Da min beskyttelses-film... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En ting er de virklige gode priser og gratis udbringning. Noget andet er håndteringen af ens ordre: Opdateringer på forløbet ift. pakkens placering (ordre modtaget, afsendt etc.), hurtig levering og l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gadget4apple : gode priser og god service Gadget4apple : hurtig levering Gadget4apple : Søde kunderservice folk Jeg anbefaler gadget4apple til alle for at købe ind fra , den er billigste ipads... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og korrekt service og levering

De bestilte varer kom hurtigt, og der var ingen problemer i processen eller med varerne. Alt var fint.

Hej Tom,
Dejlig at høre fra en glad kunde. Sådan skal det bare være.
Men da vi er menneske, fejler vi nogen gang. Det er nok hvordan vi rette op og reagerer, der tæller.
Vi ses snart igen, også din familie og venner ...

Kan klart anbefales

Lynhurtig levering. Havde fået forkert produkt, skrev en mail og fik det rigtige produkt tilsendt dagen efter . Kan ikke gøres hurtigere eller bedre.

Hej Henrik,
Tak for din meget precis beskrivelse og evnen til at se ud over det indlysende. Vi glæder os til at vi ses igen.

Absolut anbefalelsesværdig

Jeg modtog varen dagen efter, jeg bestilte. Fri levering er sjældent, så kæmpe ros for det også. Udover varen var der tre visitkort og et håndskrevet postkort med - de skal nok blive delt ud til familie og venner, for jeg anbefaler gerne gadget4apple til alle.
Super levering, super service, super pris.

Hej Pia,
Tak for din ros. Dejlig at høre, at du er så glad for os og vil dele din glæde med familie og venner.
Du ønskes en god dag og vi ses snart igen.

Perfekt Service

Har bestilt 2 gange ved denne webshop, og anbefalet den til mange.
Udvalget er fint, priserne gode og deres service helt i top.
Jeg vil klart handle der igen !

Jan Stoltenborg

14. April 2012

Hej Jan,
Tak for din dejlig anmeldelse.
Vi glæder os besteme til at se dig, din familie og venner igen. og igen :) Vi vil gerne vokse sammen med vores god kunder som dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds, hurtig service og en lille extra gave med tak :)

13. April 2012

Hej Neonick,
Tak for dine pæne ord.
Dejlig at have tilfreds og glad kunde. Vi glæder os til at se dig, din familie og venner igen. Snart :)

Hurtig og nemt

Der var hurtig levering og alt var som det skulle være.

13. April 2012

Hej Kristian,
Tak for din fin anmeldelse.
Ja. Sådan skla det bare være. og gerne lidt mere.
Vi glæder os til at se dig, din familie og venner igen. Snart :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtig levering

Overraskende hurtig levering, ordren fremme første hverdag efter påsken - jeg bestilte i påsken! Prisen går man heller ikke fejl af :-)

12. April 2012

Hej Jakob,
Tak for din fin anmeldelse. Vi glæder os til at kunne give dig, din familie og venner en god indkøb oplevelese igen. Snart :)
Go' weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering - god service ...

God (personlig) service og hurtig levering.

Fik mere end jeg forventede.

Smilte undervvejs :)

Helt enkelt!

12. April 2012

Hej Niels,

Du er også hurtig.

Meget mere end jeg forventede :)

Faktisk en meget personlig og varme oplevelse med vores kommunikation. Dejlig oplevelse - for mig også.

1000 tak.

Super

Hurtig levering og attraktive priser

11. April 2012

Hej Johnny,

Tak for din fin ord. Glæder mig til at kunne give dig og din familie/venner en god web shopping oplevelse næste gang.

Kanon webshop

Kan kun anbefale gadget4apple!
Rigtig gode priser, og hurtig og problemfri levering samt dejlig service :)

10. April 2012

Hej Anders,

Mange tak for din pæn anmeldelse. Vi glæder os til at servicere dig og din familie/venner igen, snart.

Ha' et godt forår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser, super levering, og god service

Bestilte mine varer lørdag aften, fik dem med posten mandag! Undervejs havde jeg et par supplerende ?, og de blev prompte besvaret. Anbefalesesværdig side/leverandør!

9. April 2012

Hej Jesper,
Tak for din fin anmeldelse. Dejlig at vide, at Gadget4Apple kunne give dig en god indkøb oplevelse og vi glæder os til at kunne servicere dig, din familie og venner igen, snart.
Du ønskes god energi til de kommende forår og sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun være tilfreds :-)

Meget hurtigt levering prima service

9. April 2012

Hej Lars,
Du er godt nok hurtig og har simpelhed sæt standarden. Der er sandelig en tempo som vi skal kunne matche næste gang :)
Vi ses snart igen og fortsat go' aften.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt tilfreds

Bestilte Søndag aften og havde min vare Tirsdag formiddag. da det er første gang jeg handler her,kan jeg selfølgelig kun give 4 stjerner

4. April 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint produkt og hurtig levering

Købte et iPad2-cover igennem gadget4apple og er fint tilfreds. Jeg fandt deres side via Pricerunner, så deres priser er konkurrencedygtige (i hvert fald på det produkt).

Hurtig levering og udmærket produkt. Kunne sagtens finde på at handle der igen.

29. März 2012

Hej TVM,
Tak for din fin anmeldelse og dejlig at høre, at du er glad for denne købe oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen i vores butik og vil gerne byde velkomme til din familie og venner også.
Ha' en god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Okay, men ikke perfekt

Jeg har købt flere produkter hos gadget4apple. De blev leveret fint og som lovet. Produkternes emballage er dog noget medtaget med ridser og fyldt med støv. Derudover er deres hjemmeside og mails ikke ordentlig oversat til dansk og kan være svær at forstå. Dette trække en del ned på stjernerne og derfor får de kun tre.

29. März 2012

Hej Nicolaj,
Tak for anmeldelse og dejlig at vide hvor vi kan blive endnu bedre. Du har fuldstændig ret ind angående den dansk sprog. Mon ikke vi kan score høje med Unique Content i vores SEO :)
Ha' en god dag.

PERFEKT HANDEL

PERFEKT handel og virkelig høj service niveau. Hurtig og yderste venlig kundeservice. Og selv efter handel er afsluttet er der god service at hente.
Min bedste købsoplevelse på nettet indtil nu!!

21. März 2012

Hej Peter,
1000 tak for din fin anmeldelse. Vi kan godt tænke os som den købmand lige om hjørnet hvor vi kender hinanden og kan se hinanden i øjerne - længe efter handlerne.
Jeg glæder mig til vi ses igen, samt din familie, venner og kolleger.
Du ønskes en dejlig forårsaften.

Super hurtig og nemt

Bestilte en vare, og dagen efter havde jeg den i min postkasse, hurtigere
kan det vel næppe gøres.
Servicen var i top, og ikke nok med det fik jeg også et personligt håndskrevet postkort, og en lille gave var også vedlagt.
Lækkert bliv bare ved med det, og det er nok ikke sidste gang jeg handler der.

19. März 2012

Hej,
Tak for din fin anmeldelse. Ja. Vi vil bare blive ved og glæder os til at servicere dig, din familie, venner og kolleger. Snart :)
Ha' en dejlig forårsdag.
Med venlig hilsen,
Isabella

Meget tilfreds

Gadget4apple.com har en hurtig levering og da jeg havde problem med mit keyboard fik jeg hurtigt til sendt et nyt. Meget tilfreds

19. März 2012

Hej Nicki,
Tak for din fin anmeldelse. Dejlig at få en tilfreds kunde. Vi glæder os til at se dig igen :)
Fortsat go' aften.
Mvh,
Isabella

mega fedt

mega fed serivice, de leevere mega hurtigt, produkterne er gode og billege vil hel sikkert alt mit apple tilbeøre hos dem igen, gadget4apple 4 ever

15. März 2012

Hej Amel,
Mega fed oplevelse af har dig som kunder. Vi vil være din hurtigt og gode leverandør af Apple tilbehør 4 ever.
Glæder mig at se dig igen, samt din familie, venner og kolleger.
Fortsat en god dag.
Mvh, Isabella

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr