Stipt en zeer bekwaam team. Twee maal vlotte interventie gehad. Eerste keer owv kapotte cel bij opstart batterij. Tweede keer owv defect in communicatie tussen Ilusmart en omvormer. Jammer dat het mai... Mehr ansehen
Ik had wat issues met slim laden op mijn laadpaal. David heeft me telefonisch bijgestaan en na enkele minuten was alles aktief. Hij heeft me ook nog wat tips gegeven hoe ik tijdens het laden nog mee... Mehr ansehen
Na een storing met mijn iLucharge laadpaal in het weekend, kreeg ik maandagochtend een snelle respons van het First Line Support team van Futech! Met dank aan Jolien en David voor een duidelijk ge... Mehr ansehen
Futech is een professioneel bedrijf die je helpt bij de technische ondersteuning . Heeft een duidelijke app om je energie op te volgen , je batterij kan steeds uitgebreid worden . Een laadpaal kan aa... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Storing snel opgelost.
Een storing in onze webbox werd zeer snel opgelost. Bedankt
Supergoed geholpen bij onze oudere…
Supergoed geholpen bij onze oudere installatie.
Plaatsen van PID-box
Plaatsen van PID-box
Contact vóór de interventie was zeer correct. De technieker die de PID.box geplaatst heeft was zeer vriendelijk en heeft de werkzaamheden netjes en goed gedaan met voldoende uitleg.
Theo
Futech is TOP
Futech is een firma met heel veel knowhow in huis en ze staan steeds klaar voor meer info, nieuwe ontdekkingen en ook om iedere vraag asap te beantwoorden en/of op te lossen.
Gewoonweg een TOP bedrijf.
Super service
Na aankoop van een woning met zonnepanelen en Ilusmart dongle P1 poort geactiveerd, dongle op wifi geconnecteerd en app geconfigureerd.
Er bleek geen data door te komen.
's avonds mail gestuurd. De volgende ochtend reeds antwoord van Marleen (helpdesk) dat ik serieel nummer nog moest doorgeven. Na doorsturen direct in orde gebracht en bevestiging gestuurd dat alles in orde was.
Dus super service, snelle response, opvolging en oplossing.
Een mooi voorbeeld hoe het ook kan!
Snelle helpdesk van Futech
Zoals steeds heeft David mij weer perfect geholpen op afstand via de telefoon bij het terug activeren van WIFI ivm mijn laadpunt van PowerVieuw
Correct en fijn contact.
Correct en fijn contact! Vooral Miek was zeer duidelijk en enthousiast in haar uitleg.
Zeer goede ondersteuning en installatie…
Zeer goede ondersteuning en installatie door Miek
Wij zijn als bedrijf super…
Wij zijn als bedrijf super professioneel en zeer vriendelijk begeleid door Futech voor onze installatie van zonnepanelen. De na service en de opvolging zijn van uitstekende kwaliteit. We raden Futech ten zeerste aan, aan allen die een zonnepaneelinstallatie willen aanschaffen. We kregen een zeer degelijke uitleg in mensentaal uitgelegd. Bedankt aan Ismaël en zijn hele team. Een dikke pluim vanuit Kontich!
Futech, super service
Futech: topteam, snel, vriendelijk en doeltreffend !
Zonnepanelen en thuisbatterij van…
Zonnepanelen en thuisbatterij van Futech doen het uitstekend, uitstekende support en nog geen enkel defect gehad, prima!!
Ik ben ontzettend tevreden over Futech
Ik ben ontzettend tevreden over Futech! Toen ik een probleem had met mijn omvormer, ben ik telefonisch uitstekend geholpen. Het team was snel bereikbaar, gaf duidelijke uitleg en nam ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Echt topservice!
Omvormer update
Na aankoop van onze woning wou ik onze verouderde zonnepanelen en omvormer online kunnen opvolgen maar daarvoor moest de omvormer firmware geüpdatet worden. De oorspronkelijke installateur bestaat niet meer dus via het SMA verdeler netwerk terecht gekomen bij Futech. Service engineer David heeft zijn uiterste best gedaan om remote mee te zoeken naar de best mogelijke oplossing zodat ik de update zelfstandig kon uitvoeren. Zeer tevreden van de geboden ondersteuning!
Telefonisch onderhoud
Wij werden tijdens een telefonisch gesprek met David goed geholpen om te achterhalen waarom de zonnepanelen om 12 uur telkens minder opbrachten. Dank hiervoor David!
Snelle en goede service nadat onze…
Snelle en goede service nadat onze omvormer het begeven had. We kunnen weer volop genieten van de opbrengst van onze zonnepanelen. Top!!!
Zeer snelle en adequate service vanwege…
Zeer snelle en adequate service vanwege David
5 sterren is véél te weinig
5 sterren is véél te weinig! Ik geef met plezier het dubbele. De medewerker (David) heeft uitgebreid de tijd genomen om samen met mij telefonisch en via laptop de nodige instellingen en aanpassingen uit te voeren zodat mijn installatie perfect werkt zoals ik dit wens. Mijn PV-installatie, batterijen en warmtepompboiler werken nu op de meest efficiënte manier samen. Ik werd geholpen door een zeer deskundig persoon en voelde mij op geen enkel moment "een nummer" maar een klant die naar een oplossing zocht en die moest geholpen worden tot hij volledig tevreden was. Echt een geweldige ervaring wanneer je als klant écht koning mag zijn!
Toegang tot onze SMA
Na een aantal nazorg telefoontjes kwam ik terecht bij David van Futech. Hij hielp me vanop afstand om de toegang tot onze SMA te herstellen en om vervolgens alle nodige gegevens (Afname-Injectie-Productie) in onze app zichtbaar te maken. Het werkt nu perfect, David, dank daarvoor!
Aan verbetering toe
Naar aanleiding van mijn e-mail van vanmorgen ben ik meteen geholpen. Heel fijn om zo'n firma en zulke behulpzame medewerkers te ervaren. Dank u wel!
Dit was eenmalig nu moet ik mijn vragen stellen via helpdesk ik mag hier geen e-mail adres zetten,met wat zijn we bezig!Voor een batterij van 5000 euro te verkopen daar waren ze wel snel mee. Maar om ne klant te helpen met vragen ivm die batterij en de ilusmart app waar we een leek in zijn word je zo behandeld daar hou ik niet van!! Als antwoord op Futech niet al mijn vragen zijn beantwoord zoals je schrijft ik had jolien geantwoord zonder reactie!

Antwort von futech.be
Futech batterijen
Vorige week is Futech batterijen komen installeren. Ik had al zonnepanelen bij hun gekocht (10j geleden) en ben opnieuw heel erg tevreden. Afspraken worden nagekomen, zowel verkopers als installateurs weten waar ze mee bezig zijn. Laat de zon nu maar schijnen!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.