Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet hos furbysofie en del gange. Hver gang er en ualmindelig god fornøjelse. Produkterne er i fantastisk kvalitet og holder længe. Servicen er til toppen og altid en lille håndskrevet note/tak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Af❤️ Det kunne ikke være bedre, de 6 hår-elastikker levede til fulde op til forventningerne....oven i dem alle, var der den sødeste hilsen fra Sofie, jeg har også lavet et opslag på Face Book om den p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og hurtig service, man kan virkelig mærke at det er en lille virksomhed hvor kunden betyder noget. En rigtig positiv oplevelse og min frakke er så flot! Kan virkelig anbefales!

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Furbysofie tilbyder en vifte af smukke pelse og accessories til formidable priser uden at tilsidesætte kvaliteten.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og hurtig service

18. Oktober 2025

Antwort von Furbysofie

Mange tak for din fine anmeldelse. Tak fordi du har taget dig tid til det. :)

Ærlig snak

Beskrivelsen af min smukke 30-årige ozelotpels stemte fuldstændig overens med virkeligheden. Ydermere var ekspeditionen hurtig og effektiv.
Nanna

25. April 2025

Antwort von Furbysofie

Mange tak for den søde anmeldelse. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pandebåndet er den ultimative luksus…

Pandebåndet er den ultimative luksus for mig - blødt og elastisk på en fjerlet måde og virkelig dejligt i vinden (selvom jeg har kroniske smerter, der forværres af vind og regn, så kan jeg nå være ude altid igen) - tusinde tak♥️

4. Februar 2025

Antwort von Furbysofie

Mange tak, det er sødt af dig at give dig tid til at skrive en anmeldelse. :)

Hvor er den smuk :)

Den smukke grønne krave af ræv landede hos mig virkelig hurtigt.
Så herfra er der både en anbefaling samt 5 stjerner for vare og levering.

22. Oktober 2024

Antwort von Furbysofie

Mange tak for den søde anmeldelse :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med min kobberfarvede…

Meget tilfreds med min kobberfarvede minkelastik! Den var gudskelov ikke så skrigende (orange) i farven som det så ud til på hjemmesiden. Havde jeg bare vidst det, havde jeg for længst købt den - og denne min mand har købt til mig nu, ville have været min ekstra minkelastik
Men - virkelig rart at vide det til i næste måned!

4. April 2024

God servic

Jeg fik, hvad jer søgte.
En fantastisk og hjælpsom servic.
Bedre kan det ikke blive
Tusind tak

30. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en sælskindsfrakke,der desværre var for stor. Hurtig levering,så jeg har returneret den. Ærgerligt-den var så flot. Vh. Jette Sørensen.

19. September 2023

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurig ekspedition og flot kvalitet af varen til fornuftig pris.

27. Dezember 2022

Hej Poul
Tak for de pæne ord. Det betyder rigtig meget.
Venlig hilsen Sofie, furbysofie

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Vækker meget stor glæde hos modtageren.

1. Dezember 2022

Hej Elisabeth
Mange tak for en god anmeldelse. Dejligt at høre at modtageren blev glad. :)
Venlig hilsen Sofie, furbysofie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr