Frederiksberg BOLIGadvokater Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste service. Altid til rådighed, super sparing både inden, under og efter bolighandel. Super fair priser. Alt i alt det man virkelig har brug for ifb med en bolighandel. Tak Peter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Frb. Boligadvokat i forbindelse med køb af sommerhus. Meget fin process og rådgivning fra Peter. Specielt da købet gik lidt i hårdknude (sælger havde fældet en række træer på grunden efter k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topprofessionel rådgivning. Vi fandt en dygtig boligadvokat via AI. Indhentede 3 tilbud. Valgte Peter Lindgren fra Frederiksberg Boligadvokater. Vi fik hurtige tilbagemeldinger gennem hele forløbet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top-professionel vejledning i hele forløbet. Vi så lejligheden i forb. med et skuffesalg og rykkede hurtigt på den. Det kræver en boligadvokat der rykker lige så hurtigt og kommunikerer uden latensti... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anwalt für Immobilienrecht
  2. Experte für Eigentumsübertragungen
  3. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

LANDSDÆKKENDE BOLIGADVOKATFIRMA Professionel køberrådgivning til alle boligkøbere ved køb af Ejerbolig, Andelsbolig og Sommerhus. KØBERRÅDGIVNING Vi er et højt specialiseret boligadvokatkontor indenfor køb og salg af fast ejendom og yder primært køberrådgivning ifm boligkøb samt relaterede ydelser såsom ægtepagt, anfordringslån, samejeoverenskomster og testamenter. FASTE LAVE PRISER Vi kan tilbyde køberrådgivning til yderst rimelige priser, da vores arbejdsgange er optimeret til ekspedition af bolighandler. Hos os får du en personlig og individuel uafhængig køberrådgivning med garanti for et trygt og sikkert boligkøb. Vi har erfaring fra mere end 3900 bolighandler over de seneste 20 år. PROCESSEN TRIN FOR TRIN Vi varetager alle trin i købsprocessen og skræddersyr rådgivningen specifikt til din konkrete handel og personlige interesser. Alle handler består af en indledende juridisk gennemgang af handlens dokumenter og en personlig rådgivning til dig. Herefter forhandler vi sammen med dig aftalen på plads overfor mægler. Når din bolighandel er endeligt godkendt, står vi for al dialog med mægler og banker frem mod overtagelsen. GRATIS SAMTALE MED BOLIGADVOKAT Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til processen i dit boligkøb. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage. LANDSDÆKKENDE SERVICE Vi yder køberrådgivning til køb af bolig eller sommerhus i hele Danmark. Købsprocessen er den samme i alle handler, uanset hvor du bor og hvor boligen eller sommerhuset er beliggende.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stor anbefaling!

Vi brugte FrederiksbergBoligadvokater til vores køb af lejlighed. Supergrundige, og hjalp meget da vi havde et issue.

Lette at få fat i og meget hjælpsomme! Kæmpe anvefaling herfra!

17. September 2025

Very helpful and professional

As a foreigner, navigating the buying process in DK can be a challenge.
Peter and his team have been a charm to work with. Patient, fast, professional, they have been by my side throughout the process and for a very reasonable price.
I highly recommend them.

26. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og professionel hjælp til boligkøb

Peter og Maria har været en fantastisk samarbejdspartner gennem hele mit boligkøbsforløb. De læste hurtigt og grundigt de relevante dokumenter og fangede alle de væsentlige detaljer. Derudover har der altid været fuld støtte og hjælp – også ved de mindste spørgsmål. Jeg kan derfor varmt anbefale Frederiksberg Boligadvokater til dit næste boligkøb

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Peter Lindgren og Maria Leve er…

Peter Lindgren og Maria Leve er virkelig nogle stjerner, og vi kan varmt anbefale dem!

Vi er førstegangskøbere af et hus og havde fået dem anbefalet af andre – og vi forstår godt hvorfor. De har været supergode til at holde os underrettet og informeret gennem hele forløbet. De svarer hurtigt, når man skriver, og alt har bare forløbet fuldstændig glidende.

Selv når vi selv har glemt nogle ting, har vi fået venlige påmindelser, og som nævnt har der hele tiden været en tydelig tilstedeværelse og tryghed i processen

14. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Frederiksberg…

Kan varmt anbefale Frederiksberg boligadvokater. De har handlet og svaret med det samme og vi har virkelig følt os trygge. Vi vil helt sikkert bruge Frederiksberg boligadvokater en anden gang.

11. August 2025

Rigtig god service

Rigtig god service gennem hele bolig handlen, hvor de har guidet os hele vejen. De er lette at få fat på og svare meget hurtigt på beskeder.
Varme anbefalinger herfra.

1. August 2025

Excellent support

Excellent support. Very professional. They gave the advise and have forseen the issues before happening with a solution.
I definitely recommend them.
They are very active, fast to as wer and available always.
We were very happy with them.

5. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik anbefalet fr.berg advokater og må…

Fik anbefalet fr.berg advokater og må sige jeg føler mig heldig og i de rigtige hænder….var selv forsinket omkring de 6 dage fortrydelsesret så da Peter gik ind i sagen på 3 dag og tog over, kom der fart over feltet, fik læst min bolig sag og sendt sine anbefalinger baglæns på dag 1 så jeg kunne få løst servituter og spørgsmål til sælger inden fristens udløb…sejt og meget tilfreds.
Så derefter kan jeg kun sige at der var styr på resten og Maria og Peter tog sig af det hele til den endelige afslutning.
Vh Brian

5. August 2025

Anbefales kraftigt

Anbefales, stærkt hold og service. Fremragende dækker nærmest ikke.
De kiggede også på et par småting for os, som egentlig ikke var noget der vedrørte den egentlige bolighandel.

26. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er yderst tilfreds med at jeg…

Jeg er yderst tilfreds med at jeg valgte Frederiksberg BOLIGadvokater i forbindelse med nyligt huskøb. Sparring, rådgivning, samt ekspedition og kommunikation har været rettidig og professionelt håndteret fra start til slut.
Jeg vil med sikkerhed vende tilbage som kunde, skulle jeg få brug for det.

18. Juli 2025

Uvurderlig hjælp

Frederikgsberg Boligadvokater har ydet en uvurderlig hjælp gennem vores boligkøb - både med de 'almindelige' ting samt uforudsete udfordringer.

19. Juni 2025

Kæmpe anbefaling

Vi brugte Frederiksberg BOLIGadvokater til en refusionsopgørelse og vi er meget tilfredse. Selvom prisen var beskeden brugte Peter enormt meget tid på at få løst en masse bøvl der opstod. Kæmpe anbefaling.

10. Juni 2025

Kun gode ting at sige!

Jeg har brugt Frederiksberg Boligadvokater ifm. køb af hus, og jeg har kun gode ting at sige. Jeg vil anbefale dem til alle!

1. Mai 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr