Verdens bedste service. Altid til rådighed, super sparing både inden, under og efter bolighandel. Super fair priser. Alt i alt det man virkelig har brug for ifb med en bolighandel. Tak Peter!
Vi brugte Frb. Boligadvokat i forbindelse med køb af sommerhus. Meget fin process og rådgivning fra Peter. Specielt da købet gik lidt i hårdknude (sælger havde fældet en række træer på grunden efter k... Mehr ansehen
Topprofessionel rådgivning. Vi fandt en dygtig boligadvokat via AI. Indhentede 3 tilbud. Valgte Peter Lindgren fra Frederiksberg Boligadvokater. Vi fik hurtige tilbagemeldinger gennem hele forløbet... Mehr ansehen
Top-professionel vejledning i hele forløbet. Vi så lejligheden i forb. med et skuffesalg og rykkede hurtigt på den. Det kræver en boligadvokat der rykker lige så hurtigt og kommunikerer uden latensti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LANDSDÆKKENDE BOLIGADVOKATFIRMA Professionel køberrådgivning til alle boligkøbere ved køb af Ejerbolig, Andelsbolig og Sommerhus. KØBERRÅDGIVNING Vi er et højt specialiseret boligadvokatkontor indenfor køb og salg af fast ejendom og yder primært køberrådgivning ifm boligkøb samt relaterede ydelser såsom ægtepagt, anfordringslån, samejeoverenskomster og testamenter. FASTE LAVE PRISER Vi kan tilbyde køberrådgivning til yderst rimelige priser, da vores arbejdsgange er optimeret til ekspedition af bolighandler. Hos os får du en personlig og individuel uafhængig køberrådgivning med garanti for et trygt og sikkert boligkøb. Vi har erfaring fra mere end 3900 bolighandler over de seneste 20 år. PROCESSEN TRIN FOR TRIN Vi varetager alle trin i købsprocessen og skræddersyr rådgivningen specifikt til din konkrete handel og personlige interesser. Alle handler består af en indledende juridisk gennemgang af handlens dokumenter og en personlig rådgivning til dig. Herefter forhandler vi sammen med dig aftalen på plads overfor mægler. Når din bolighandel er endeligt godkendt, står vi for al dialog med mægler og banker frem mod overtagelsen. GRATIS SAMTALE MED BOLIGADVOKAT Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til processen i dit boligkøb. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage. LANDSDÆKKENDE SERVICE Vi yder køberrådgivning til køb af bolig eller sommerhus i hele Danmark. Købsprocessen er den samme i alle handler, uanset hvor du bor og hvor boligen eller sommerhuset er beliggende.
Pile Alle 55A, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- info@fb-a.dk
- frederiksbergboligadvokater.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Highly recommended.
I used their services for buying a house, and I found them extremely helpful and professional. Peter and Maria were very patient with all my questions and doubts, thoroughly explaining everything. They responded instantly whenever I needed assistance. Highly recommended!
God og effektiv rådgivning
God og effektiv rådgivning.
Frederiksberg Boligadvokater har håndteret al rådgivning omkring vores huskøb effektivt og professionelt. Vi har følt os prioriteret, i gode hænder og kan varmt anbefale at bruge dem.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Super oplevelse - og bør overvejes ved køb af bolig.
Excellent Service
The service provided was excellent. Buying a house is often a complex event, but through Frederiksberg BOLIGadvokater everything was smooth and clear. Exhaustive and immediate answers, available for explanations, kind and always available.
In short, everything was perfect.
Pålidelig og kompetent
Frederiksberg boligadvokater har leveret pålidelig og kompetent rådgivning. Og de har været hurtigere og klare i deres kommunikation
Perfekt oplevelse
Super fin hjælp til vores boligkøb med hurtige svar, professionel hjælp og god service!
Yderst professionelle og hjælpsomme
Jeg har brugt Frederiksberg BOLIGadvokater flere gange i forbindelse med køb og salg af bolig. De har hver gang været yderst professionelle og hjælpsomme i hele processen. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til alle, der har brug for kompetent juridisk hjælp.
UPS! Jeg skal have køberadvokat! Maria ordnede alt! :-)
Godt inde i købet af hus skulle jeg bruge en køberadvokat. Frederiksberg BoligADVOKATER var det bedste valg jeg kunne træffe; Maria var på med det samme og løftede alle bekymringer og usikkerheder fra mine skuldre; Maria svarede hurtigt og præcist og sørgede for at alle juridiske detaljer med berigtigelse af handlen gled upåklageligt. Samarbejdet var fremragende.
Fremragende og lynhurtig service
Fremragende service, hurtig respons og nærværende tilstedeværelse i forbindelse med køb af sommerhus. Meget trygt og kan helt klart anbefale dem til fremtidige købere.
Rigtig god oplevelse og professionel vejledning
Rigtig god oplevelse som førstegangskøber. Peter og Maria er meget professionelle og har guidet os gennem hele processen rigtig fint.
Vi er fuldt tilfredse og benytter dem gerne igen hvis vi nogensinde skal videre med et andet huskøb.
Trygt at være førstegangskøbere
Det kan være meget forvirrende at være førstegangskøbere og her oplevede vi virkelig, at de var gode til at svare hurtigt og tage sig tiden til at give nogen uddybende svar (også på spørgsmål, som måske ikke relaterede sig så meget til de juridiske aspekter af handlen).
Fremragende vejledning og service
Fremragende vejledning og service, til fair og gennemsigtige priser.
Vil benytte igen til evt. fremtidig bolighandel.
Dygtige og pålidelige advokater til en god pris
Virkelig god pris for virkelig god service. Mange tak for hjælpen.
Jeg vil klart anbefale denne…
Jeg vil klart anbefale denne boligadvokat til andre. Jeg fik kyndig vejledning af Peter og Maria, og det var trygt at have dem med i processen med mit første huskøb. De var lette at få fat på, var hurtige til at gennemgå købsaftalen, hurtige til at svare på spørgsmål, og fulgte endda op, hvis jeg havde glemt noget. De har fulgt mig godt til dørs, og hjalp mig sågar med nogle spørgsmål, jeg havde til salget af min egen andelsbolig. Jeg kan varmt anbefale dem.
Peter og Maria imponerede os med deres…
Peter og Maria imponerede os med deres professionelle måde at håndtere sagen på, og ikke mindst deres hurtige reaktion ved henvendelse og svar. Vi var med hele vejen takket været deres måde at informere på. Vi vil til hver en tid anbefale dem til andre boligkøbere.
Brit og Jesper
Hurtige og professionelle
Meget præcis, professionel og ikke mindst hurtig ekspedition og kommunikation. Har bestemt levet op til forventningerne og kan i den grad anbefales
Frederiksberg Boligadvokater
Frederiksberg Boligadvokater. Såvel Peter som Maria giver en meget fin både professionel og personlig bistand. Meget korte svar tider - jeg har været yderst tilfreds
Søde og kompetente.
Kompetent og effektiv
Fremragende og kompetent rådgivning- i øjenhøjde med kunderne
God og kvalificeret rådgivning
Behagelig oplevelse, god vejledning og hurtig ekspedition, som jeg godt kan anbefale. Herudover var prisen bestemt rimelig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.