Foot Locker Europe Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service at Foot Locker Palladium Prague! Michal in particular took amazing care of us. We came in to buy one pair of shoes and ended up leaving with three. Thank you, Foot Locker Palladium P... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken er ikke afleveret det aftalte sted Pakken blev afleveret på forkert dag. Pakken blev ikke forsøgt afleveret, vi var hjemmme. det er derfor løgn, når UPS skriver, at den er forsøgt afl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var virkelig skeptisk da jeg købte mine Nike Air Force 1 over denne hjemmeside. Men hold nu op! Modtog min vare 3-5 dage efter købet, som lovet og fik lige præcis de sko jeg havde håbet på. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv for pokker en ærgerlig oplevelse vi lige har haft med Footlocker. Et par Nike (kr. 1.149) til vores 10-årlige søn gik - efter 10 ugers brug - to steder i stoffet (samme sted på begge sko) - der hvo... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Elendig oplevelse

Desværre kan man ikke give dem 0 stjerner nu har jeg ventet spændt i næsten 1 uge på at få de sko jeg havde bestilt så idag den 1 september får jeg så et par sko ikke dem jeg havde bestilt jeg bestilte et par adidas sko i str 44 og så får jeg et par nike sko i str 42.5 kommer aldrig til at købe noget fra dem igen

1. September 2020

Fields

Jeg, Birgit, har i dag haft en dejlig oplevelse i Fields med Marcus. Han vejledede mig til de helt rigtige kondisko.

22. August 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Retur kaos

Bestilte sko og de kom som aftalt, alt godt. Desværre var de for små, så de skal returneres! En umulig opgave.:-(
Hold jer langt væk
Opdateret: efter lang tid lykkedes det at få kontakt og penge retur :-)

12. August 2020

Latterlige amatører

Skulle jo tro i var en seriøs virksomhed med en vis kundeforståelse og et vist serviceniveau...
Jeg bestilte mine sko for 6 dage siden, de har ikke engang forladt jeres lager endnu. 5 hverdage, og i har ikke fået fingeren ud! Når jeg får mine sko så bliver de sendt tilbage, jeg vil ikke eje noget fra jer. Hellere give dobbelt pris i en anden fysisk butik. Latterlige amatører...

Opdatering... Det er nu 10 dage siden jeg bestilte, mine sko er stadig på footlockers lager👊
Jeg er rystet, så stort et firma med så mange fysiske butikker på verdensplan og en kæmpe nethandel, burde virkelig have lært hvordan man behandler sine kunder seriøst...

31. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre end super godt!

Jeg bestilte et par sko fra Footlocker.dk, på trods af de mange dårlige anmeldelser på Trustpilot.
Jeg modtog ikke en bekræftelse, T&T nummer eller svar på de mange, MANGE mails jeg sendte til kundeservice i panik.

I dag, 4 hverdage efter jeg bestilte skoene, stod en UPS-mand ude foran min dør og afleverede en pakke med skoene til mig. Perfekte, lige som de skulle være!
Ydermere fik jeg mail fra kundeservice om, hvad der måske kunne være gået galt angående mails, og samtidigt en ny faktura samt T&T nummer.

Jeg kunne ikke være mere tilfreds (Selvom det ville have været rart at modtage ordrebekræftelse)

28. Juli 2020

Absolut ingen Customer Support

Absolut ingen Customer Support. Bestilling fra 04.07 er pr. 27.07 endnu ikke afsendt! Har skrevet til support 04.07, 14.07 og 24.07 uden respons! Har den 24.07 samt 27.07 ringet til DK support og været på hold i 60min, hvorefter opkaldet er afbrudt med beskeden “your customer agent is currently not available”. Kan absolut ikke anbefale Footlocker onlineshop, når de ikke engang har en support til at understøtte kunde henvendelser!!

27. Juli 2020

Bestilte et par sko

Bestilte et par sko. Jeg modtog dem men de var for små så ville sende den tilbage men havde ikke modtaget noget return label. Har forsøgt at skrive mail til dem men de svare aldrig.

21. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eksisterer der overhovedet en kundeservice???

Jeg bestilte et par Nike sko den 1/7-2020. Fik bekræftelse og skulle samtidig acceptere betaling via nets. Jeg har intet hørt siden. Jeg har forsøgt, at ringe til Kundeservice og jeg har sendt dem utallige e-mails uden held!! Der sker ikke en skid! Det er simpelthen rigtig dårlig kundeservice der har manglende evner til at yde god kundetilfredshed. Jeg handler aldrig over hjemmesiden igen.

20. Juli 2020

Den dårligste kundeservice

Jeg har i dag fået et par sko retur fra butikken i Fields efter en reklamation. Det drejer sig om et par Nike airforce one som min 12 årige søn købte til sig selv i slutningen af februar 2020 til 800 kr. Han har kun brugt dem sporadisk og de er gået op i syningerne. Jeg reklamerede over dem i juni og har i dag fået dem retur. Footlocker gad ikke engang forsøge at reparerer dem. Det er under al kritik!

19. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par sko fra footlocker…

Jeg bestilte et par sko fra footlocker for en uges tid siden, og har fået intet overhovedet tilbage fra footlocker. Ingen e-mail, ingen besked, ingen ingenting. Jeg har skrevet til deres kundeservice flere gange men får absolut intet svar tilbage. 900kr lige ud af vinduet

18. Juli 2020

Reklamation - Ringe kundeservice😡

ALDRIG IGEN!!

Købte et par Nike sko med luftsål. De punkterede knap en måned efter. Ringede til Fields butikken og fik af vide, at “det er bare ærgerligt”😡 Jeg skrev til deres kundeservice, som jeg ALDRIG har hørt fra😡 Jeg handler der ALDRIG igen😡😡

17. Juli 2020

Værste kundeservice 🤬

Jeg har sendt et par sko tilbage som var for små og det er 3 uger siden og kan se på ups at de blev modtaget for over 2 uger siden men har ikke hørt noget fra foot locket. Ingen penge tilbage.😡 jeg har skrevet til support men har intet hørt. Og man kan ikke komme igennem til tlf support. Virkelig fustrerende. Handler aldrig igen. 🤬

16. Juli 2020

Returproblemer

Bestillingen var ok og fik varerne, fine priser, men desværre for stort. Retursystemet er svært gennemskueligt. Efter en uge venter stadig på svar på retur mulighed. Handler ikke her igen, desværre.

19. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr