Foodora Bewertungen 932

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Våd, kold, dårlig pakket pizza med dryppende regnvand leveret af Foodora fra Otto i en ødelagt papirpose med kun 1/4 del af vores lemodade i glassene og spilt sauce. Uspiselig mad og vi kunne ikke f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde udtrykkeligt bedt om en burger uden ketchup. Burgeren var fyldt med ketchup. Vi havde betalt ekstra 14.- for dressing på en peperoni pizza. Der var ingen dressing på. Levering tog 1,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER VÆK!! Foodora er helt klart i den dårlige ende af madudbringere. Bestilte thaimad, men buddet væltede sovsen ud over det hele i posen, og sørgede dermed for 2 store lugtende pletter på g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kl 13.30 .Budet havde ikke vores mad med , samt forsøgte at udlevere en anden kundes mad. Efterfølgende under den påstand at restauranten ikke udleverede noget. Maden blev bestilt kl 12.09 . Vi har... Mehr ansehen

1.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fodoora mand stjal mine ting!!

jeg havde købt McD til mig og min familie, og stilet det ude foran min dør, mens jeg gik ned til bilen for at hente mine andre ting. Imellemtiden er der en fodoora mand, som skal aflevere mad til naboen, han vælger så at hapse mit mad på tilbage vejen, jeg når desværre ikke at få fat på ham. Jeg skrev så en besked til fodoora, de kunne ikke gøre noget ved det og lukkede samtalen. Så her står jeg med en meget skuffet og ked af det dreng, som endelig havde fået lov til at få McD….
Elendigt kundeservice og leverandører!!!!

18. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt mad og ventet i over en…

Jeg har bestilt mad og ventet i over en time, da jeg pludselig fik en besked om, at de annullerer ordren, fordi der ikke er nogen bud, der har tid til at levere. Så de burde ikke have accepteret bestillingen fra starten. Jeg fik en kupon på 50 kr. som kompensation, men jeg kommer ikke til at bruge den, da min bestilling i går var den sidste.

17. Januar 2024

Første og sidste gang

Første gang jeg bestiller hos foodora. Jeg ventede på min mad i en time - og så blev ordren annulleret, til trods for at jeg havde fået bekræftelse på mail og det hele. Det er jo til grin. Så ja, første gang blev til sidste gang - eller slet ikke, da jeg ikke fik min mad?

17. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi købte burger igennem foodora og…

Vi købte burger igennem foodora og betalte det dobbelte for burgerne på deres side end vi ville havde gjort hvis vi havde købt dem på burgerbarens hjemmeside og vi hentede dem selv. Så der er ikke noget der taler for at vi skulle give det dobbelte for burgerne. Så brug en anden udbyder da de snyder folk.

13. Januar 2024

Værste levering!!!!!!!

Værste levering!!!!!!!
Endnu engang har deres ukompetente leverandører og kundeservice!!
Får ikke min mad igen igen. Og kan ikke få mine penge retur!!!!

16. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anklaget for at snyde med rabat

Jeg gerne ville have den førstegangs rabatkode på 75kr som de lokkede med. Fik den aldrig og de havde beskrevet min ven ville få 75 efter den første bestilling, så jeg købte en omgang mad. Han fik aldrig noget og da jeg kontaktede kundeservice blev jeg anklaget for at have flere kontoer. Jeg går tilbage til Wolt.

16. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klart den ringeste leveringsservice jeg…

Klart den ringeste leveringsservice jeg har prøvet. Først er maden mere end to timer forsinket selvom den er bestilt udenfor prime time. Og så bliver den leveret et andet sted og dukker aldrig op.
Lad være med at lægge din aftensmad i hænderne på dette firma.

13. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kommentar flettet er åbenbart ikke lavet til at fjerne toppings ifølge kundeservice

Bestilt mad fra foodora, hvor der ikke skulle være tomater og agurk på (dette var skrevet i kommentar felt på pizzaen) Men i følge kundeservice så er det ikke der man fjerne toppings??? WHAT? så hvis man gør dette og modtager noget som man ikke bestilte kan man få en sølle voucher for 30DKK.. uanset bestillings størrelse.

Det er grinagtigt så ringe den service er.

12. Januar 2024

Fejl i leveringstid

Havde lagt en bestilling til levering ved aftenstid.
Da bestillingen går igennem, står der levering Hurtigst muligt, på trods af at jeg havde valgt levering 18-18:20 og dobbelttjekket, da jeg netop ikke var hjemme på bestillingstidspunkt.
Kontakter derfor kundeservice på chat med det samme, så de kan flytte leveringen.
Men de kan ikke gøre noget. Kan ikke tale med restauranten eller skubbe ordren til senere.
De vil heller ikke refundere beløbet og eller gøre noget for at have kontakt til budet som må køre forgæves.
Det er min første og sidste bestilling hos Foodora.

12. Januar 2024

Foodora får -1 stjerne

Foodora får -1 stjerne

Jeg havde ikke fået angivet etage på min levering. Løsningen på dette er ikke at aflevere maden på den korrekte adresse uden noget forsøg på kontakt udover en såkaldt "chat" man ikke kan se efter maden er blevet "leveret" som de siger. Hvis der bare var et gram af god service havde man taget telefonen og ringet

9. Januar 2024

Meget dårlig oplevelse med Foodora

Meget dårlig oplevelse med Foodora. Er meget uforskammet!

Bestilte en burger + fritter til afhentning. Skulle bringes ud. Jeg ved det er min egen fejl, men hold da op hvor afvisende kundeservice. Skrev lige efter jeg fandt ud af det (som var lige efter ordren blev bekræftet), og spurgte om jeg kunne annullere. Nej, sagde hun. Så sagde hun, da jeg spørger efter et bud (just eat og Wolt er helt anderledes med service) “jeg har jo sagt at at det ikke er vores ansvar”. Wow, wow, wow..

Så hentede det selv og det var koldt ☹️

7. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Irriterende at man skal give en…

Irriterende at man skal give en stjerne. 60 Kr i rabatkode , efter have siddet i over en time og ventet på mad, for til slut at se det hele bare bliver aflyst, er på godt dansk EN OMMER! KAN I VÆRE VENLIGE AT FJERNE ALT med kort leveringstid fra jeres hjemmeside?? Det er på grænsen til falsk markedsførring, og uanset hvad det skyldes, så kan man ikke sælge en vare på denne måde, og det er ikke første gang det er sket!

7. Januar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden kom aldrig

Maden kom aldrig. Men fik pengene igen og en voucher på 50kr som jeg aldrig kommer til at bruge...
Har før prøvet at de ikke gider gå op til 4 sal, så står de nede ved døren og siger at dørtelefonen ikke virker... Der er så mange andre der kan finde ud af det. Foodora er IKKE en af dem!

6. Januar 2024

Mindre end én stjerne!

Mindre end én stjerne!
Magen til uprofessionel virksomhed.

Hver gang man bestiller kan du godt påregne mindst 30-45 min ekstra leveringstid end de skriver, og leveringstiden er i forvejen lang.

Når man så først får leveret sin mad 3 timer efter bestilling, så er det under alt kritik!

6. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr