Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och vänliga säljare samt att ni har ett jättebra pris för pensionärer. Er säljare gav mig 1 mb extra surf då jag sa att jag skulle åka utomlands. Det tycker jag är kanonservice!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

För det första se till att ni har trevliga medarbetare.Sen tycker jag ni ljuger om priset. Det blir inte billigare för man är pensionär.Det priset får man hos vilken operatör som helst.Sen kan man int... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra täckning även i mörka Småland. Lätt få kontakt när man har frågor/problem - snabb, trevlig och personlig kund.service. Prisvärt abonnemang

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Försäljarna som jag har haft kontakt med under årens lopp har varit trevliga.Inte påträngande. Även personen i kundservice var trevlig. Fonia har lite som de behöver utveckla. Bli bättre på att skicka... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi utmanar den svenska tele- och bredbandsmarknaden med smidiga lösningar för mobiltelefoni, fast & mobil kontorstelefoni, mobilt bredband och IP-telefoni.

3.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill varna för detta företag

Vill varna för detta företag! Har försökt hjälpa min pappa ta sig ur det abonnemang han mot bättre vetande tecknat med Fonia. Han har en sjukdomsbild som försvårar för honom att uppfatta/förstå information och det som efterfrågas. Det enda han uppfattat i kontakten med säljaren från Fonia är att de ringde från hans befintliga operatör (!) och att han skulle få en billigare månadskostnad än det han hade idag. Men det var bullshit för nu sitter han med två bundna abonnemang (hos sin befintliga operatör samt Fonia) vilket innebär 200 kr MER i månaden samt 17 GB MINDRE surf än förut
i 24 mån! Det är så bedrövligt att ett företag inte kan backa under dessa omständigheter när man förklarat & förklarat :( Jag har av kundtjänst även blivit ifrågasatt för att vara en konkurrerande operatör som försökt lura över den här kunden till mig!
Bemötandet från kundtjänst har varit under all kritik och det är tydligt att dom inte skyr några som helst medel för att få kunder.

13. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bli inte lurad av dom!!!…

Detta är ett bedrägeri som dom sysslar med.Lurade min mamma att dom samarbetar med 3 nu är hon fast i 24 månader är helt förtvivlad.Dom lurar äldre personer som inte har nån koll.Omöjligt att säga upp fast hon inte har skrivit på ett avtal.Inte värd en stjärna ens i gång tänker gå vidare med det här.blodsugare Dom borde skämmas.

16. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fonia är en bra leverantör

Jag har haft Fonia några år nu och är väldigt nöjd med er som leverantör och jag har alltid blivit trevligt bemött. Fått hjälp när jag behövt det. Har även rekommenderat er till andra.

25. April 2024

Fonia ett Blufföretag

Fonia ett Blufföretag
Blev uppringd av en person som uppgav sig ringa från Telia och erbjöd ett bättre alternativ till det abonnemang jag hade samt att jag kunde avsluta när jag ville. Jag accepterade det men sedan visade det sig att företaget hette Fonia och har Tre som operatör. . Eftersom de presenterat sig som Telia läste jag inte så noga bekräftelsen på abonnemanget
1. De ljög om att de var från Telia.
2. Det gick inte att avsluta abonemanget utan jag var bunden i 24 månader.
3. Tre saknar teckning utanför städerna.

10. April 2023

VARNING

VARNING! 379 spänn för ett skitabonnemang med 24 mån bindningstid och nästan ingen surf. Uselt att de lurar gamla människor :(. De har t o m ringt upp min mamma och bett henne ta bort den dåliga recensionen hon skrev mot att hon skulle få mer surf, vilket hon i slutändan bara fick en kort stund innan det försvann.

30. März 2024

Fonia lurad…

Åter igen så har min pensionerade mamma blivit lurad att teckna ett dåligt erbjudande från Fonia!
Senior rabatt å 3G erbjuder dem, första gånger så erbjuder dem 3 gig surf å senior billig månadskostnad!
Nu så är min mamma ledsen å upprörd över att ha blivit lurad igen, hon säger att hon kommer inte svara mer i telefon just för rädslan att bli lurad!!!
Varför ska våra äldre behöva bli lurade😥

19. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ledsen, arg och besviken!

Undvik Fonia som leverantör om du vill slippa problem. Jag sa upp alla mina mobilabonnemang hos Fonia och mitt mobilnummer porterades till min nya leverantör. Valde att bara flytta mobilnumret och att säga upp mitt mobila bredband. Jag fick en slutfaktura på bindningstiden på båda abonnemangen och den betalades på förfallodagen. Nu skickar Fonia fakturor på det mobila bredbandet och hävdar att jag sagt att jag vill behålla det. Dom skriver i ett mail att dom kommer fakturera mig tills jag flyttat numret eller sagt till att jag vill stänga det. Fakta är att jag aldrig använt mobila bredbandet. Jag har inte sagt att jag vill behålla det. Idag kom ett Inkassokrav som jag måste betala för att inte få en betalningsanmärkning.

22. Januar 2024

Helt värdelöst

Helt värdelöst. Kan ej nås från sjukhuset (010-nummer) Skyller på 3 mast men har varit i kontakt med 3 och enligt dom går dom inte via deras mast. Säger att de fått 1000-tals samtal om problemet men hittar inget fel så de anser inte felet ligger hos dom och vägrar häva abonnemanget trots att att de inte kan lösa problemet.
Får betala dubbla abonnemng så att sjukhuset kan nå oss då det fungerar utan problem med Telenor

20. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag upplever att teckningen har varit…

Jag upplever att teckningen har varit väldigt bra under tiden jag har varit kund hos Fonia. Vid det tillfällen jag behövt rådgivning kring mitt abonnemang har kundtjänst varit väldigt snabba och trevliga.
Jag rekommenderar absolut Fonia som mobiloperatör om man vill se över sitt abonnemang.

14. Dezember 2023

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr