Flyttella Bewertungen 209

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rekommenderar inte!!!!! Blev av med dyra köksknivar efter en flyttstädning. När jag försöker ta reda på var de tagit vägen får jag ingen återkoppling fast de lovar detta. Ringer och mejlar i över en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt rekommendera detta företag. Två killar kom och skötte flytten exemplariskt – alltid positiva, trevliga och proffsiga. Trots att vi flyttade från högsta våningen utan hiss kämpade de på uta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt försiktiga och skickliga flyttpersonal. De var noggranna, snabba och inga skador uppstod. Punktliga och gott bemötande av mig som kund. De körde bort grovsopor utan problem mot betaln... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Umzugsunternehmen
  2. Reinigungsfirma

Vom Unternehmen geschrieben

"Flyttella – Flytt- & Städfirma i Stockholm. Vi erbjuder fasta priser med 50 % RUT-avdrag på alla våra tjänster och garanterar marknadens mest prisvärda villkor. Hos oss får du även kostnadsfri av- och ombokning upp till 24 timmar före uppdragets start, samt inga tillägg för kvälls- eller helgarbete. Vi är ett auktoriserat företag med trafiktillstånd, ansvarsförsäkring, packgaranti och en 14 dagars nöjd kund-garanti på flyttstädningar.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

209 Bewertungen

1 Stern

Hat 31 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Good work

The service specified in the package was provided at a very good price. All furniture was well packed, securely stowed in the truck, and all staff handled the items with great care during loading and unloading.
The only ‘negative’ was a delay of approx. 45 minutes, which was not communicated.

29. September 2025

Mycket nöjd!!

Hade Flytella när jag flyttade precis och var mycket nöjd. Vi hade en tidspress men lokalvårdaren lyckades ändå göra ett riktigt bra jobb. Lägenheten var kliniskt ren när den var klar och inte en fläck fanns kvar och utöver det har kundtjänsten under hela bokningen varit väldigt snabb och bra!

4. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super oseriöst företag skulle aldrig…

Super oseriöst företag skulle aldrig rekommendera, de tog sönder vår dörr och svarar inte på mejl efter insända för och efter bilder . De skickar efter faktura på tillkomna saker som inte har förvarnats innan och håller sig inte till sin fasta offert som sammanställdes efter redan en befintlig höjning efter insändning av bilder på bostad . Blir en reklamation och vidare åtgärd till nämnd .

30. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great service and nice people

The moving team (two people) were very helpful. They did everything quickly and smoothly. Took great care of my more fragile things (like my plants, TV, mirror). They had to take apart my bed and put it together again in my new place and did it so fast I was amazed (it took me several hours to do it myself when I first got it).
I also booked the cleaning team from here, and the place looked spotless after they were done. Down to the smallest door knob - everything was shining.
I would recommend this team.

17. September 2025

Väldigt besviken över servicen

Två killar jobbade från 08.30 till 23.00 och var helt slut(vid kl12.00 kom två killar till och jobbade till 16.00), de upprepade hela tiden att vi hade mycket grejer – vilket självklart alla har när man flyttar( vi fick betala mera mitten av flytten annars dem vill inte köra resten). Många kartonger var halvfulla eller nästan tomma, vilket kändes ineffektivt och gjorde att de krävde fler körningar och mer pengar än vad vi kommit överens om. Jag kände mig utnyttjad och stressad av situationen. Det enda som var perfekt var flyttstädningen – där är jag mycket nöjd.

5. September 2025

Would recommend

Very friendly cleaners! It was some small dirt in certain places, but overall it looked great and I was happy with the result

7. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag anlitade Flyttella i augusti 2025…

Jag anlitade Flyttella i augusti 2025 och är mycket missnöjd med både utförandet och företagets hantering i efterhand.

Skador: Flera långa repor uppstod över hela vardagsrummets längd när personalen släpade möbler i stället för att bära dem – ett arbetssätt, inte en olycka. Trots detta hänvisar Flyttella bara till att jag inte köpt till golvskydd och vägrar ersätta. Utöver detta repades garderober och en lampskärm förstördes efter att ha lagts löst i en kartong utan skydd.

Felaktig volymberäkning: Trots detaljerad information beräknade Flyttella fel volym, vilket tvingade mig att själv ordna extra transport. När jag nu läst fler recensioner inser jag att detta inte bara drabbat mig. Har de satt i system att felberäkna bohag för att offerten ska se billigare ut?

Brutna löften: Den utlovade packmästaren med svenska kunskaper dök aldrig upp. Tavlor i olja placerades löst i kartonger med hårda föremål, och värdefullt porslin blandades utan skydd. Dessutom uppfylldes inte överenskommelsen om att hämta flyttkartonger i min nya bostad i Stockholms län.

Kommunikation: Efter att jag bestridit deras beslut har Flyttella helt slutat svara, vilket gör att jag nu känner mig tvingad att anmäla ärendet till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Sammanfattningsvis uppfyllde Flyttella inte sina åtaganden, arbetade inte fackmässigt och vägrade ta ansvar för skador och merkostnader. Jag avråder starkt från att anlita detta företag. Det enda positiva var att killarna som bar in bohaget i nya huset var trevliga och effektiva.

7. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag brukar inte lämna recensioner

Jag brukar inte lämna recensioner, särskilt inte dåliga såna, men kände mig tvungen.

Jag bokade flyttstädning 3-4 veckor innan utflytt. Dagen innan flyttstädningen blev jag informerad över telefon att det dykt upp lite trubbel och att de förmodligen skulle behöva hitta en ny tid för min flyttstädning. De lovade att återkomma vilket de inte gjorde och på flyttstädningsdagen dök ingen upp.

De efterföljande dagarna jagade jag information om vad som händer och fick inte höra någonting. Konstant duckande av frågor. Till slut kom flyttdagen och jag var tvungen att ställa in planer och flyttstäda själv för att jag fortfarande inte hört något från dem.

Det är en grej att en flyttstädning ställs in, shit happens, det är en annan att medvetet ghosta sina kunder i flera dagar. Det enda positiva jag har att säga om Flyttella var att de löste pengarna tillbaka utan större krångel efteråt men önskar så att jag hade valt någon mer pålitlig firma.

28. August 2025

Jättebra överlag

Trevliga och tillmötesgående säljare. Fick till en början färre lådor och ingen bubbelplast enligt ök, men detta löstes snabbt. Flyttpersonalen var effektiva men vid urlastning gick det lite för fort och många lådor hamnade på fel ställe. En list till en låda i ett gammalt renoverat spegelskrivbord lossnade och vi har inte hittat den. Överlag är jag ändå mycket nöjd och kan varmt rekommendera att anlita Flyttella.

30. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr