Generel dårlig oplevelse af den ydelse eller mangel på samme der leveres fra dette firma. De har haft kontrakten på matriklen i mange år og gør kun det absolut mindste for at holde ejendommen pæn og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forårsrengøring. Super god oplevelse. Alt arbejde udført til vor tilfredshed. Personerne kom til den aftalte tid (hvilket vi sætter stor pris på), flinke unge mennesker, der var meget serviceminded... Mehr ansehen
Jeg fik anbefalet fluxx fordi de selv kom med rengøringsmaterialer og klude og skulle være grundige og effektive. Det har bestemt ikke været min oplevelse. Alle gange er tydelige og nemt tilgængelige... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der blev gjort rent men jeg havde bestilt hovedrengøring. Og det var det så absolut ikke. Ødelagte ting blev erstattet. Michael er meget imødekommende men hans "bedste" mand er arrogant. Så hvis det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VI er et økologisk rengøringsfirma her i København som tilbyder rengøringshjælp til privatkunder og erhvervskunder. Vi hjælper med bl.a. privat rengøring, daglige rengøring, kontorrengøring, trappevask og hovedrengøring. Kontakt os gerne for mere information og tilbud på rengøring.
Støvringvej 19 1.sal, 2720, Vanløse, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det skulle være så let, men i virkeligheden er det et meget stort og anstrengende arbejde, at betjene sig af Fluxx Rengøring.
Det skal siges at vores "faste" team er ualmindelig dygtige, søde og effektive! Men! Det er angiveligt en del af Fluxx forretningsmodel, at de sender dygtige medarbejdere de første gange, og så kommer deres ikke så gode medarbejdere, der virkelig prøver alternative løsninger af i dit hjem. Om de hopper over hvor gærdet er lavest - eller om de ønsker at teste dit syn, skal jeg lade være usagt, men rent gør de i hvert fald ikke.
Når du så - rettidigt - meddeler afbud, så kommer folkene alligevel. Regninger? De er altid forkerte, så hvis du vælger at lade dig betjene af Fluxx rengøring, skal du virkelig have forstørrelsesglasset frem, når du modtager regningen. Folkene bag Fluxx lover bod og bedring, men hvad udmøntning af disse løfter angår, lades en del tilbage at ønske sig. De beklager det ikke engang, men forbeholder sig retten til, at det er menneskeligt at fejle - jo-jo, det er det! Men man skal jo ikke blive ved med at fejle - man skal jo gerne lære noget af sine fejl...
Hvis du ikke har andet at få tiden til at gå med, skal du lade dig betjene af Fluxx Rengøring! Hvis du har travlt med andet i livet, skal du vælge et andet selskab.

Antwort von Fluxx Rengøring
Jeg har haft besøg af Fluxx rengøring. Overordnet set var rengøringen OK.
Der var nogle små issues men noget som virksomheden gerne vil rette op på.
Vinduer det kan de ihvertfald pudse! ;)

Antwort von Fluxx Rengøring
Ren fornøjelse. Fik hovedrengøring med meget kort varsel. Elitestyrkerne blev tilkaldt. Efterlod et meget rent indtryk. Anbefales.

Antwort von Fluxx Rengøring
Vi har brugt Fluxx i et par mdr. og har været yderst tilfredse med dem. De få klagepunkter vi har haft, er blevet adresseret yderst professionelt! Kan klart anbefale dem!

Antwort von Fluxx Rengøring
Fluxx Rengøring er et prisbevidst firma, som med flid og omhu har varetaget de rengøringsopgaver, som vi har sendt dem.
Det er et firma som til punkt og prikke følger kundens ønsker og hver gang leverer et job, som du ikke kunne få andre nogle andre steder.
På et broget marked, med firmaer som desværre svindler og snyder, er Fluxx Rengøring et firma, som skiller sig ud, med et værdisæt og en personlig betjening som tjener firmaet til ære.

Antwort von Fluxx Rengøring
Jeg har brugt Fluxx en del gange og jeg har altid fået en god behandling og de er meget hurtige til at svare på mailen. Jeg kan sagtens anbefale at bruge dette rengøringsfirma.

Antwort von Fluxx Rengøring
Jeg har fået udført regøring af Fluxx og det har jeg bestemt ikke fortrudt at jeg lige valgte dem :-)Meget venlige i telefonen.Alle aftaler blev overholdt og jeg fik en rengøring af høj kvalitet :-)Ikke sidste gang jeg bruger Fluxx Rengøring :-)
mvh Kenneth Rødovre :-)

Antwort von Fluxx Rengøring
Vi har været kunder hos Fluxx (tidligere Earlybird) igennem fire år med fast rengøring hver 2. uge i vores private lejlighed.
Vi har gennem alle årene oplevet en stabil og effektiv rengøring til en fornuftig pris. Det er den samme medarbejder, der kommer hver gang, som kender vores ønsker og prioritering - og som altid finder Lego-klodserne, der var forsvundet under sofaen. :-)
Det er altid skønt at komme hjem til et rengjort hjem, og vi kan varmt anbefale Fluxx Rengøring til opgaven!
At Fluxx så også bruger økologiske rengøringsmidler, er et ekstra plus...

Antwort von Fluxx Rengøring
De er hurtige til at besvare evt. spørgsmål om ændringer i vores rengøringstid og kvaliteten er helt i orden! 5 stjerner herfra!

Antwort von Fluxx Rengøring
Vi har været kunde hos Fluxx fra virksomheden startede op. Det har fungeret upåklageligt, og rengøringen er meget bedre end firmaet vi havde før.

Antwort von Fluxx Rengøring
Pålidelige, venlige og professionelle. Hurtig og nem kommunikation, og så er de fleksible i forhold til ændringer. Kan bestemt anbefales.

Antwort von Fluxx Rengøring
De er grundige, søde, og nemme at få fat i, hvis man har ændringer til tidspunktet.

Antwort von Fluxx Rengøring
Har været kunde hos Fluxx i snart et år. Man får en rigtig god, stabil og imødekommende service - kan varmt anbefales.

Antwort von Fluxx Rengøring
Vi har brugt Fluxx i snart 1 år og kvaliteten er god og de er hurtige til at svare på spørgsmål og ændringer.

Antwort von Fluxx Rengøring
Vi har haft Fluxx/Earlybird rengøring to gange, og de har slet ikke levet op til det de lover på listen over opgaver. Efter første gang påtalte vi det og blev lovet at det var bedre næste gang, ligesom vi blev kompenseret for en time. Men, næste gang de kom blev der heller ikke gjort ordentligt rent, og langt fra alle punkterne på listen var ordnet. Desuden skriver de at de er der to timer (2 personer i en time), men de gik efter max 45 minutter.

Antwort von Fluxx Rengøring
Vi har i en længere periode været kunder hos ISS, men skiftede grundet mangel på kvalitet og service. Derfor skiftede vi til Fluxx, som har været mødestærke og stabile, og har udvist en rigtig god service.

Antwort von Fluxx Rengøring
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.