Fluxx Rengøring Bewertungen 78

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Generel dårlig oplevelse af den ydelse eller mangel på samme der leveres fra dette firma. De har haft kontrakten på matriklen i mange år og gør kun det absolut mindste for at holde ejendommen pæn og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forårsrengøring. Super god oplevelse. Alt arbejde udført til vor tilfredshed. Personerne kom til den aftalte tid (hvilket vi sætter stor pris på), flinke unge mennesker, der var meget serviceminded... Mehr ansehen

1. Reinigungsservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

VI er et økologisk rengøringsfirma her i København som tilbyder rengøringshjælp til privatkunder og erhvervskunder. Vi hjælper med bl.a. privat rengøring, daglige rengøring, kontorrengøring, trappevask og hovedrengøring. Kontakt os gerne for mere information og tilbud på rengøring.

3.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fluxx' ansatte udførte et fantastisk…

Fluxx' ansatte udførte et fantastisk stykke arbejde i en frygtelig beskidt og tilrøget lejlighed, som jeg lige har købt. De var meget grundige og rigtig venlige - jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Kæmpe anbefaling herfra!

19. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig rengøring og mærkelig "kundeservice"

Min kones anmeldelse af Fluxx er af en eller anden grund blevet slettet fra Trustpilot. Måske fordi den ikke var positiv?

Nå, men vi klagede i hvert fald sådan her til Fluxx d. 1. januar 2021: "Vi fik senest gjort rent i onsdags og kom i dag hjem til en lejlighed med støv og nullermænd i hjørner og under radiatorer, pletter på gulvet i køkkenet og en beskidt klud liggende på vores datters puslepude. Det er langt fra den standard, vi forventer af rengøringen. Og det er ikke første gang, vi oplever en mangelfuld rengøring som denne."

Fluxx beklagede i en mail tre dage senere, men virkede mest af alt optaget af at få ændret vores anmeldelse: "Hvis jeg får teamet til at forbedre kvaliteten og samtidigt giver jer den sidste rengøring uden beregning, vil I måske overveje jeres online TrustPilot anmeldelse ?"

I en senere mail skrev Fluxx også sådan her: "Men kan vi blive enige om at, når I bliver tilfredse med rengøringen og forbliver kunder hos os, vil anmeldelsen afspejle dette?"

Jeg synes egentlig, det siger meget om Fluxx, at de er mere optagede af at få ændret en anmeldelse på Trustpilot end af at gøre rent. Det kan folk jo så overveje, om de vil betale for. Vi vil ikke.

Opdatering: Fluxx skriver som svar herunder, at min kones "anmeldelse blev fjernet da den var lavet i et navn som ikke var bekendt af Fluxx". Jeg bekræftede dog allerede den 6. januar over for Fluxx, at anmeldelsen var lavet af min kone.

Ekstra opdatering: Fluxx skriver nu: "Din kone havde lavet anmeldelsen den 1.1.2021 og samme dag rapporterede vi til TrustPilot af denne anmeldelse måtte være falsk. Herefter kontakter Trustpilot din kone på mail og eftersom hun ikke reagere inden for 3 dage, blev anmeldelsen fjernet ."

Det er dog først d. 9. januar - og altså tre dage, efter vi har gjort opmærksom på, at det er os, der har lavet anmeldelsen - at Trustpilot siger, at Fluxx pludselig har rapporteret anmeldelsen.

20. Januar 2021

Hej Nikolaj,

Din anmeldelse blev fjernet da den var lavet i et navn som ikke var bekendt af Fluxx. Vi får ikke fjernet negative anmeldelser, sådan fungere det ikke på TrustPilot.
Vi vil aller helst bare have en tilfreds kunde og hvis vi postede hele vores oprindelige email korrespondance, ville det også afspejle dette.

Vi svarede rigtigt nok 3 dage senere på din email. Du sendte din email fredag, 1. nytårsdag og vi svarer mandag morgen, da vi mødte ind på kontoret.

Jeg poster lige mit originale email svar her, så kan folk jo selv vurdere om det virker udelukkende fokuseret på TrustPilot.

Dette var mit svar til dig:

"Hej Nikolaj,

Tak for din feedback.

Det lyder slet ikke til at vi har gjort det godt nok og det beklager jeg meget. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at forbedre os og leve op til den standard som vi ved vi kan levere.

Jeg vil rigtig gerne rette til og få teamet til at lave en meget bedre rengøring hos jer fremover.

Jeg kan se at I også har lagt en anmeldelse online på TrustPilot og det er selvfølgelig helt fair når I nu ikke er tilfredse.

Mvh.
Mikkel,
Fluxx ApS"

Opdatering: Din kone havde lavet anmeldelsen den 1.1.2021 og samme dag rapporterede vi til TrustPilot af denne anmeldelse måtte være falsk. Herefter kontakter Trustpilot din kone på mail og eftersom hun ikke reagere inden for 3 dage, blev anmeldelsen fjernet . Dette er ikke noget vi har kontrol over.

Du var forresten hos Fluxx i 8 måned uden at vi modtog en eneste klage og det er vi da glade for :D

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Effektive og søde rengøringsfolk

Søde og rare rengøringsfolk, som er effektive.
Grunden til at de ikke får 5 stjerner skyldes:
- at vi ikke kan få et fast tidspunkt, men kun fast ugedag
- at de nogle gange er lidt hårdhændede
- at de ikke ser spindelvæv i hjørner og loftet

10. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rent velduftende hjem og kontorer

Hej Fluxx rengøring,
Min kone og jeg vil gerne lige sige tusind tak for jeres service de sidste 4 år, vi har gang på gang nydt at komme hjem til et velduftende rent hjem, ligeledes på vores kontorer som vi også har fornøjelsen af i har rengjort. Vi skal nu hjem til Spanien et års tid, men vi glæder os til at komme tilbage til Danmark og jeres service og søde medarbejdere, som i endelig må hilse og stor ros til dem 😃

Mange tak og på gensyn.

Elena og Luis Emilio Medal

4. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glad kunde gennem flere år

Fluxx har gjort rent hjemme hos mig i flere år. De er søde og kommer til tiden. Rengøringen er grundig og glimrende, både støvsugning, aftørring, køkken, badeværelse, og lejlighedsvis 'forårsrengøring'. Ikke alle rengøringsfolkene taler dansk, men de taler engelsk, og de ankommer sammen med en manager som taler dansk. Prisen er ganske rimelig. Jeg er helt tilfreds og vil bestemt anbefale Fluxx.

4. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjusk og dårlig kommunikation. En svingdør af forskellige underleverandører

Sjusk og dårlig kommunikation.
Jeg spurgte om et tilbud på rengøring af mit hus, men Fluxx ville direkte på rengøring, have mig til at underskrive kontrakt og give dem en nøgle. Forløbet senere har været, at det få gange har været tilfredsstillende rengøring, men de fleste gange er de gået efter 45-50 minutter, har sjusket og udeladt eksempelvis et helt badeværelse. Det har været en svingdør af forskellige mennesker ind og ud ad mit hus, så ingen rutiner kunne komme op at køre og når vi klagede over, at eksempelvis et badeværelse ikke var ordnet, så var personalet uvenlige og sure efterfølgende. Fluxx's ledelse har netop givet beskeden, at de ikke kan genkende udlægningen og er på den måde mere interesseret i, at få ret, end i at høre, hvad kunden egentlig har på hjerte. Alt hvad jeg har skrevet her, kan dokumenteres med mails og billeder

3. Dezember 2020

Hej Simon,

Jeg prøvede at afslutte vores samarbejde på en stille og rolig maner og uden at gå ind i alle detaljerne. Jeg kunne godt se at der var mange misforståelser imellem os, men det virkede dog ikke til at du ønskede at svare på flere af Gittes (vores planlægger) spørgsmål i jeres korrespondance. Det kunne havde afhjulpet en hel del af disse problemstillinger. At netop Fluxx skulle have en sjusket og dårlig kommunikation, synes jeg er ret tarveligt at skrive.

Jeg vil også gerne kommentere på alle de punkter hvor vi er er gået fejl af hinanden, men nogle gange passer man bare ikke godt sammen og det her er en af de gange. Jeg er slet ikke ude på at få ret, som du skriver det her på TP, jeg kunne blot hurtigt se at vi ikke passede sammen og derfor gerne ville afslutte samarbejdet.

Men nu hvor du desværre har valgt at offentliggjort punkter som er direkte forkerte, er jeg nødt til at kommentere det.

Når vi afgiver tilbud på en privat rengøring, gør vi det efter antal m2 og antal badeværelser. Herefter sender vi teamet ud og de laver den første rengøring. Det er fuldstændig standard. Så at vi gerne ville “direkte på rengøring”, er der vel ikke noget galt i?

Jeg kan i tidligere mails læse mig frem til at vi desværre havde glemt et badeværelse i kældereren og det er selvfølgelig beklageligt, men det er ikke noget som har ændret ved personalets humør fremadrettet. Personalet har måske været presset pga. rengøringen ikke kunne nåes på de 2,5 timer. Gitte påpegede dette i en mail til dig. En mail som du fuldstændigt undlader at svare på. Teamet fortæller mig at de rent faktisk har brugt længere tid end de 2,5 time som vi oprindeligt havde beregnet. Så at teamet skulle være gået før tid, er også en af de ting som vi ikke er enige om.

Vi har sendt to forskellige teams ud på rengøringen i den periode hvor du har været kunde hos os. Dette er sket da din rengøringsdag har været skiftet og vi har været nødt til at rokere. At vi skulle drive en forretning med en “svingdør” af forskellige mennesker, er simplethen ikke korrekt.

I din anmeldelse får du det til at lyde som om at, vi er ude på at tvinge dig til at skrive under på en kontrakt. Dette er desværre også helt ukorrekt. Vi har aldrig bedt dig om at underskrive nogen kontrakt, vi har ingen kontrakter med privat kunder. At vi beder om en nøgle ved opstart, er fuldstændig standard og står i både tilbuddet og på vores hjemmeside.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fik anbefalet fluxx fordi de selv…

Jeg fik anbefalet fluxx fordi de selv kom med rengøringsmaterialer og klude og skulle være grundige og effektive. Det har bestemt ikke været min oplevelse. Alle gange er tydelige og nemt tilgængelige overflader med snavs ikke blevet rengjort og de har bestemt ikke brugt den tid de bliver betalt for. Det ved jeg fordi jeg arbejdede hjemme i perioden. Jeg bad om reduktion i prisen over flere omgange og hver gang regningen kom, skulle jeg selv huske dem på det. Personalet er venligt og kommunikativt, deraf de to stjerner, men rengøringen står ikke til mere end en stjerne, desværre.
Jeg vil bestemt ikke anbefale dem.

4. Juli 2020

Hej Signe,

Tak for anmeldelsen og de to stjerner.

Vi må desværre give dig ret i at vi ikke har været gode nok i dit tilfælde og det beklager vi.

Vi håber du finder en løsning du bliver tilfreds med.

Ha´en god sommer.

Mvh.Fluxx ApS

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Professionelle og venlige

Vi har brugt Fluxx til indflytningsrengøring i vores nye hus.
Min oplevelse er at de er professionelle, påpasselige, lydhøre og enormt venlige - fra arbejdsleder til personale.
Eneste minus er, at man kun kan skrive til dem.. til gengæld er Michael god til at holde øje med email henvendelser.

Vi siger tak,
Dali & Jesper

13. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft besøg af Fluxx til…

Jeg har haft besøg af Fluxx til oprydning og rengøring. Det var dejligt at komme hjem til et hjem der var rent, og det der ikke skulle være der var smidt ud. Som f. eks.
skrald. Ingen klager fra mig kun roser. Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.

9. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En stjerne for den venlige service ved klage

Vi valgte Fluxx grundet den gode anmeldelse på Trustpilot og på hjemmesiden appellerer de præcis til de bekymringer vi havde når man skal lukke fremmede ind i sit hjem. Vi giver 1 stjerne da vi syntes at Fluxx håndterede vores klage godt og professionelt. Det ændrer nu ikke på at der absolut ingen kommunikation er imellem dem der gør rent og Fluxx. Personalet aner ikke hvem de kommer ud til og de forbehold der måtte være. Vi prøvede to gange da tvivl skal komme den anklagede til rette. Men ak! 3 mænd ankommer til huset i en gammel Mazda med en gammel støvsuger i hånden, ingen af dem kan engelsk (eller dansk), min kone forlod modvilligt hjemmet og lukkede vores kæledyr ind i et lille rum, for at undgå de blev lukket udenfor. Da vi kommer hjem ligner hjemmet det samme som da vi forlod det. Beskidt overalt, ingen støvsugning eller rengøring af gulve og overfladder, altså helt ubegribelig dårligt og en følelse af at fremmede har været inde i vores hjem. Jeg kontakter Fluxx med billedbeviser og de kryber til kors og beklager med undskyldning om indsatte vikarer grundet sygdom. De foreslår en ommer, men eftersom Fluxx ingen kvalitetskontrol har overhovedet af deres personale, har vi ikke mod på at prøve igen. Det er jo vores hjem vi snakker om og hvis de kan tage en sådan beslutning en gang, så kan den tages igen ved næste sygefravær.

21. November 2019

Antwort von Fluxx Rengøring

Tak for anmeldelsen. Beklageligt at du ikke blev fuldt ud tilfreds med vores service.

Den første rengøring du modtog roste du dog og lod os vide at det var dejligt at komme hjem til et rent hjem.
Nummer to rengøring kom vi ikke helt i mål med, da vi simpelthen havde for travlt og det tager vi til os. Vores afløsere har ikke været gode nok og har ikke kunne leve op til din første rengøring som er vores standard. Til gengæld tog vi heller ingen betaling for denne.

Super rengøring

Super rengøring, fleksible når der er behov for at rykke rundt på dagene og da jeg en enkelt gang oplevede rengøring under standard kom der en anden og gjorde rent dagen efter.

7. September 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der blev gjort rent men jeg havde…

Der blev gjort rent men jeg havde bestilt hovedrengøring. Og det var det så absolut ikke. Ødelagte ting blev erstattet. Michael er meget imødekommende men hans "bedste" mand er arrogant. Så hvis det der blev udført var hovedrengøring tør jeg ikke tænke på hvad almindelig rengøring er. Eller måske var de søde udenlandske medarbejdere ikke orienteret om at det var en hovedrengøring?
Jeg har ikke på noget tidspunkt anfægtet pris. Det jeg ønskede var en hovedrengøring.

15. Juni 2019

Hej Kunde?

Nu hvor du har valgt at være anonym og ikke skrive dit navn på anmeldelsen, er jeg ikke helt sikker på hvilken opgave du henviser til. Men efter at havde snakket med Michael kan jeg tyde mig frem til hvem du er.

At vores rengøringsmand skulle havde været arrogant, er ikke noget vi har hørt til og vi vil meget gerne høre helt præcist hvad det går ud på. Det er helt sikkert ikke noget som tolereres hos Fluxx. Vi tager kontakt til dig ang. dette, for det skal vi helt til bunds i.

Mht. selve rengøringen, er jeg er dog en smule forundret over at din samtale med Michael og din mail til os, ikke helt stemmer overens med din anmeldelse her på Trustpilot.

Du var efter hovedrengøringen utilfreds med efterladenskaber fra en stålrens og noget sod fra en emhætte, dette er helt fair og det kom vi også tilbage for at rette op på. Vi har også erstattet for de to ting som vi ved uheld var kommet til at ødelægge og det var du også tilfreds med. (vi var iøvrigt ikke så gode til at lægge en seddel omkring uheldet og det beklager jeg). Men det lød i det hele taget som om at du var tilfreds, bare der blev taget hånd om de sidste småting. Om selve rengøringen skrev du "overall er det ok" og afslutter med "ellers ok". Men det er måske ikke selv rengøringen du egentlig er utilfreds med?
Mvh.Mikkel
Fluxx ApS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eminent rengøring og fantastisk service

I forbindelse med en omfattende hovedrengøring af min lejlighed og klargøring til udlejning, var jeg meget glad for at jeg hyrede Fluxx til opgaven, både mht pris og rengøring. Al kommunikation omkring aftalen foregik nemt og i en venlig og imødekommende tone og selve rengøringen overgik mine ellers høje forventninger. Specielt var det en fornøjelse at tale med Michael, der var god til at hjælpe med detaljer omkring rengøringen, som blev udført præcis som aftalt, hvilket var en vigtig forudsætning for at lejligheden stod klar til tiden.
Bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde:)

26. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr