Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får en mail dd fra inkasso 802 kr, det er flex5x som har indberette et beløb på 100 kr jeg åbenbart ikke har betalt , mente ikke jeg skyldte noget, har betalt ca 600 kr hvor det skulle være ca 700 k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel firma. De sendte incasso brev med heftige rykker gebyrer, men jeg fik aldrig leveret varen ......... Har anmeldt dem for svindel. De registrerer folks CPR nr i strid med GDPR lovgivning.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

JEG ER NU 77 ÅR HAR BRUGT 5X I ET PAR ÅR, MENER DET SMØRER LEDENE I KROPPEN ER I TVIVL OM DER ER DE NØDVENDIGE VITAMINER TIL SÅDAN EN GL. BONDEMAND ER PENSIONIST NU OG HAR VÆRET SIDEN 2007, VED IKKE... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette produkt Flex5X er alle pengene værd, jeg har fået det bedre efter 6 mdr, og jeg har kun taget dem som kosttilskud og ingefær shots og te

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

FLEX5X giver kroppen en unik blanding af ingredienser med god effekt på led, muskler og brusk. Et dagligt tilskud til dig, der kæmper med ubehag.

3.0

JEG HAR IKKE FÅET VAREN, SÅ ER IKKE TILFREDS

27. Februar 2023

Hej Tina

Det er vi kede af...
Vi har netop kontaktet dig. :)

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Effekten af Flex5 ved vi ikke endnu

13. März 2023

Hej Kirsten
Tak for dit feedback.

Dejligt at pakken kom hurtigt, vi håber i bliver glade for produktet. :)

Pakke endnu ikke modtaget

11. März 2023

Hej Christian
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at høre.
Vi beder dig kontakte vores kundeservice, hvis den fortsat ikke er kommet frem.

Telefon 89 87 88 12 man-fre (10-16), e-mail kundeservice@vitamail.dk.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyrt abonnement

Alt for Dyrt abonnement

21. Februar 2023

Hej Finn
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at du synes.
Prisen på produktet matcher lignende produkter på markedet.
Husk at du jo kun betaler 1 gang hver 4 måned, derfor ligger prisen på 696kr.
Med i denne pris er også gratis fragt på alle pakker, gratis og NEMT tilgængelig kundeservice, samt et abonnement, der kører helt af sig selv. :)

Desuden bruges der topkvalitets ingredienser, for at sikre at produktet er så godt som overhovedet muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering har ikke fundet sted endnu!

14. Februar 2023

Hej Tove
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at høre, der går i øjeblikket 7-10 hverdage, før pakken leveres.
Vi ser frem til at du modtager den! :)

Tilfreds

Hej
Har ikke ondt i leddene mere efter 1 måneds brug, men stadig øm/træt i muskler efter en times tennis.
Mvh
Peter 71 år

18. Januar 2023

Hej Peter
Tak for dit feedback

Det glæder os meget at høre du mærker en god effekt efter kun 1 måned!
Det er meget normalt at være træt i musklerne, efter fysisk aktivitet :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det vil hjælpe hvis jeg havde fået…

Det vil hjælpe hvis jeg havde fået pillerne før i bad om udtagelse

15. Januar 2023

Hej Kent
Tak for dit feedback.

Ja det giver god mening, vi beklager at du har fået besked om dette, før produktet er kommet.
Vi ser frem til at hører fra dig i senere i forløbet.

Pakken er ikke leveret.

14. Januar 2023

Hej Peter
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at høre, vi kan ikke finde dig i systemet, og kan desværre ikke give et konkret svar.

Vi beder dig kontakte os på Telefon 89 87 88 12, e-mail kundeservice@vitamail.dk.
Således at vi kan finde en løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER LANGT VÆK FRA VITAMAIL.DK !!!

HOLD JER LANGT VÆK FRA VITAMAIL.DK !!!

Det er et scam! Jeg modtog aldrig en lovet (gratis) prøvepakke. Kun regningen på 79.- kroner for forsendelse.
Piller til 4 måneders forbrug kom dog - med samt en regning på 696.- kr. for noget, jeg altså ikke havde haft mulighed for at prøve.

Masser af telefonsnak. (nok det meste af 3 timer!!!) men regningen blev rykket uanset, og efter en enkelt rykker røg jeg til inkasso.

I øvrigt: De lover "fuld kontrol" med dit medlemskab. På din medlemsside fremgår alene deres tilgodehavender, men du har IKKE mulighed for at melde til/fra, eller på andre måder at kommunikere omkring din tilknytning til firmaet.

25. Dezember 2022

Hej Orathai.
Tak for din henvendelse.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan desvære ikke finde dig i vores system, for at se hvad der er sket.

Vh Vitamail.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syntes det har hjulpet på ømheden i…

Jeg syntes det har hjulpet på ømheden i mine led og muskler. Men stivheden er der stadig. Ved ikke om der skal gå længere tid med det. Inden det hjælper.
Mvh Susanne

3. Januar 2023

Hej Susanne
Tak for dit feedback.

Dejligt at høre du mærker en effekt allerede, så skal det nok blive godt :)
Vi anbefaler 4-6 måneders brug, for at mærke den fulde effekt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det kom som lovet.

17. November 2022

Hej Gitte
Tak for dit feedback.

Det er vi glade for at høre, vi håber du bliver glad for produktet! :)

Mange tak!

Mange tak!
Hurtigt arbejde,
Jeg er fuldstændig tilfreds
Jeg vil anbefale dig til andre!!
Med venlig hilsen,"

23. Oktober 2022

Hej Oliver
Tak for dit feedback

Dejligt du er tilfreds med Flex5x!
Tak for de pæne ord :)

Meget tilfreds

20. Oktober 2022

Hej Suzan
Tak for dit feedback.

Det er vi rigtig glade for, så det bare med at fortsætte :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er rigtig glad for det og kan mærke…

Jeg er rigtig glad for det og kan mærke når jeg glemmer at spise dem.

17. Oktober 2022

Hej Birgit
Tak for dit feedback.

Det glæder os at høre du er tilfreds med Flex5x! Husk at spise to kapsler hver dag, så er virkningen optimal :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke fået min varer endnu

Bestillingen var ganske nem - men jeg har bare ikke fået min bestilte varer endnu og alligevel vil I gerne have min feedback på min oplevelse - den er så ganske dårlig / så ringe - nu når jeg ikke har fået min varer endnu

26. September 2022

Hej Ulla
Tak for dit feedback.

Vi skal beklage at du har fået en mail omkring feedback, før selve produktet er kommet frem.
Vi håber at høre fra dig længere henne i forløbet :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke modtager pakken endnu

10. September 2022

Hej Bjarne
Tak for dit feedback.

Vi kan ikke finde dig i systemet, kontakt os gerne på.
Telefon:
89 87 88 12 (man–fre 10–16)
Email:
kundeservice@vitamail.dk
Så kigger vi på sagen :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er efter 3 måneders brug begyndt at…

Er efter 3 måneders brug begyndt at mærke en smule effekt - ser frem til hvordan effekten bliver over de næste måneder

1. September 2022

Hej Malene
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at du mærker en effekt af produktet, husk at der i nogle tilfælde skal gå 4-6 måneder, for at mærke en fuld effekt af et kosttilskud.
Vi er glade for du bliver ved :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Desværre har jeg fået en hælspore så…

Desværre har jeg fået en hælspore så jeg har forfærdeligt ondt, så jeg kan ikke rigtigt afgøre om pillerne virker, men jeg tror på dem .

16. August 2022

Hej Alice
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at høre, vi håber det bliver godt igen!
Husk at tage 2 piller hver dage, så skal det nok hjælpe :)

Vh Vitamail

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr