Får en mail dd fra inkasso 802 kr, det er flex5x som har indberette et beløb på 100 kr jeg åbenbart ikke har betalt , mente ikke jeg skyldte noget, har betalt ca 600 kr hvor det skulle være ca 700 k... Mehr ansehen
Svindel firma. De sendte incasso brev med heftige rykker gebyrer, men jeg fik aldrig leveret varen ......... Har anmeldt dem for svindel. De registrerer folks CPR nr i strid med GDPR lovgivning.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
JEG ER NU 77 ÅR HAR BRUGT 5X I ET PAR ÅR, MENER DET SMØRER LEDENE I KROPPEN ER I TVIVL OM DER ER DE NØDVENDIGE VITAMINER TIL SÅDAN EN GL. BONDEMAND ER PENSIONIST NU OG HAR VÆRET SIDEN 2007, VED IKKE... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dette produkt Flex5X er alle pengene værd, jeg har fået det bedre efter 6 mdr, og jeg har kun taget dem som kosttilskud og ingefær shots og te
Vom Unternehmen geschrieben
FLEX5X giver kroppen en unik blanding af ingredienser med god effekt på led, muskler og brusk. Et dagligt tilskud til dig, der kæmper med ubehag.
Dänemark
- 89 87 88 12
- flex5x.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
JEG HAR IKKE FÅET VAREN
JEG HAR IKKE FÅET VAREN, SÅ ER IKKE TILFREDS

Hurtigt levering
Hurtigt levering. Effekten af Flex5 ved vi ikke endnu

Antwort von Flex5x
Levering har ikke fundet sted endnu!

Tilfreds
Hej
Har ikke ondt i leddene mere efter 1 måneds brug, men stadig øm/træt i muskler efter en times tennis.
Mvh
Peter 71 år

Antwort von Flex5x
Det vil hjælpe hvis jeg havde fået…
Det vil hjælpe hvis jeg havde fået pillerne før i bad om udtagelse

Antwort von Flex5x
HOLD JER LANGT VÆK FRA VITAMAIL.DK !!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA VITAMAIL.DK !!!
Det er et scam! Jeg modtog aldrig en lovet (gratis) prøvepakke. Kun regningen på 79.- kroner for forsendelse.
Piller til 4 måneders forbrug kom dog - med samt en regning på 696.- kr. for noget, jeg altså ikke havde haft mulighed for at prøve.
Masser af telefonsnak. (nok det meste af 3 timer!!!) men regningen blev rykket uanset, og efter en enkelt rykker røg jeg til inkasso.
I øvrigt: De lover "fuld kontrol" med dit medlemskab. På din medlemsside fremgår alene deres tilgodehavender, men du har IKKE mulighed for at melde til/fra, eller på andre måder at kommunikere omkring din tilknytning til firmaet.

Antwort von Flex5x
Jeg syntes det har hjulpet på ømheden i…
Jeg syntes det har hjulpet på ømheden i mine led og muskler. Men stivheden er der stadig. Ved ikke om der skal gå længere tid med det. Inden det hjælper.
Mvh Susanne

Mange tak!
Mange tak!
Hurtigt arbejde,
Jeg er fuldstændig tilfreds
Jeg vil anbefale dig til andre!!
Med venlig hilsen,"

Antwort von Flex5x
Jeg er rigtig glad for det og kan mærke…
Jeg er rigtig glad for det og kan mærke når jeg glemmer at spise dem.

Antwort von Flex5x
Har ikke fået min varer endnu
Bestillingen var ganske nem - men jeg har bare ikke fået min bestilte varer endnu og alligevel vil I gerne have min feedback på min oplevelse - den er så ganske dårlig / så ringe - nu når jeg ikke har fået min varer endnu

Antwort von Flex5x
Har ikke modtager pakken endnu

Antwort von Flex5x
Er efter 3 måneders brug begyndt at…
Er efter 3 måneders brug begyndt at mærke en smule effekt - ser frem til hvordan effekten bliver over de næste måneder

Antwort von Flex5x
Leveret som lovet dog er 14 dages levering lang…
Leveret som lovet dog er 14 dage lang tid

Antwort von Flex5x
Desværre har jeg fået en hælspore så…
Desværre har jeg fået en hælspore så jeg har forfærdeligt ondt, så jeg kan ikke rigtigt afgøre om pillerne virker, men jeg tror på dem .

Antwort von Flex5x
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.