Jeg havde lejet Fjordens Saunagus til to timers gus for en håndfuld veninder. Niels fik lynhurtigt tunet sig ind på hvilken gus-oplevelse der var den rigtige for os. Oplevelsen bød på en blanding af m... Mehr ansehen
Niels er mere end en gusmester. Som det brænder i hans sauna når han vifter og slår, sådan brænder Niels nemlig også for hans særprægede gusoplevelser. Derfor blev jeg ved med at komme. Han kredser om... Mehr ansehen
Utrolig oplevelse..... - hvad enten du aldrig har prøvet saunagus eller du er erfaren i saunagus - så kan du få præcis den fantastiske oplevelse med saunagus som du ønsker hos Niels/Fjordens Saunagus.... Mehr ansehen
Niels og hans dygtige kollega Angelica kom simpelthen helt til Vordingborg 1. Juledag for at give min familie og jeg den bedste jule oplevelse. Lige fra spørgsmål i starten, til selve oplevelsen var... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Saunagus events langs Roskilde Fjord og Nordsjællandske søer. Samt arrangementer for erhverv og privat. Saunaen er mobil og kan placeres på steder med fast underlag.
Søndervang 10, 4040, Jyllinge, Dänemark
- niels@parsner.dk
- fjordens-saunagus.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super oplevelse
Vi havde arrangeret 2 stk. saunagus for vores medlemmer og Nordens Saunagus med hele 2 Gus mestrer dukkede op og gav deltagerne en kæmpe oplevelse.
Tak for varmen og historierne
Utroligt lækkert og hyggelig behagelig atmosfære
Skøn saunagus og meget afslappende
Utrolig hyggelig og professionel gus…
Utrolig hyggelig og professionel gus med musik der åbner ens horisont
Niels er den bedste gusvært
Niels er den bedste gusvært, man kan tænke sig - og et yderst behageligt menneske. Saunaen er lækker, og jeg kan kun anbefale alle at prøve.
8 gutter til en julefrokost og en…
8 gutter til en julefrokost og en oplevelse vi sent vil glemme. Mange prøvede det for 1. gang og var helt blæst bagover den gode oplevelse Niels gav.
Han går virkelig langt for at sikr servicen er i top.
Kæmpe anbefaling
En fantastisk saunagusoplevelse
En fantastisk saunagusoplevelse, hvor både gusmester Niels og selve saunaen fortjener topkarakter. Niels' dedikation som gusmester skabte en unik og afslappende atmosfære. Saunaen var i perfekt stand og bidrog til en værdsat oplevelse. Jeg ser allerede frem til næste gang og kan varmt anbefale denne saunagusoplevelse
Styr på hele oplevelsen fra start til…
Styr på hele oplevelsen fra start til slut.
Marbæk strand
Tak for en dejlig Saunagus ved Marbæk Strand , trist at det var sidste gus der .
Vil helt sikkert deltage i gus igen hos Fjordens saunagus
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse.
Jeg havde fornøjelsen af at deltage i saunagus i dag. Proffesionelt udført- behageligt, afslappende og energigivende.
Håber at det ikke går lang tid inden den mobile sauna igen kommer på besøg.
Bedste oplevelse med mobil saunagus
Bedste oplevelse med mobil saunagus. Niels er dygtig og meget behageligt selskab. Vi havde nogle fantastiske timer og det er bestemt ikke sidste gang, vi booker Niels til saunagus.
En skøn oplevelse med 2 fantastiske…
En skøn oplevelse med 2 fantastiske gusmestre. Kan kun anbefale at man prøver hvis man kan lide varme og skønne olieblandinger. Er sikker på man som jeg bliver afhængig og gerne kommer igen.
Klar anbefaling
Klar anbefaling. Læs videre hvis du vil vide hvorfor.
Gode olieblandinger, temperatur tilpasset klientellet, hvor temperaturen både kan ligge i helseområdet og på kanten til selvantænding. Musik tilpasset hver gus. De gange jeg har været med har der været super behagelig stemning og jeg får altid lyst til at vende tilbage.
Niels er en verdens klasse mand at…
Niels er en verdens klasse mand at kende.
Han tilbyder enormt lækre gus events, og er meget dedikeret indenfor det.
Stemningen er altid helt i top, og du går med en skøn fornemmelse bagefter i hele kroppen, af velvære efter nogle gus med ham.
God oplevelse i verdensklasse
God stemning
Godt planlagt
Godt udført
Gode gusmestre
God oplevelse i verdensklasse
😀😀😀😀😀
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.