Fjernvarmehorsens Bewertungen 7

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

For høj aconto

Blev tilkoblet i februar 2025 (ikke eget valg). Fik en rykker ved min første betaling. Hvis de ikke har betalingen om morgenen på betalingsdatoen, så får du en rykker. Også selv om du har sat betalingen i gang aftenen før. Har lige modtaget opgørelse og budget for næste år. Aconto for næste år er sat 4 gange højere, end det faktiske forbrug siden jeg blev tilkoblet. Forsøgte telefonisk at få det nedjusteret, men det kunne ikke lade sig gøre, da jeg kun har været tilkoblet i 4 mdr. Indtil videre har jeg betalt 1800 for meget og det kommer tilsyneladede til at forsætte indtil 30-06-26, da de ikke vil nedjustere aconto. Kan heller ikke få de 1800 retur, da de trækker dem fra næste opkrævning.
Opdatering:
Efter skriftlig klage blev jeg ringet op af kundechefen, der oplyste, at de ville kigge på mit forbrug og justere aconto til rimeligt niveau efter betaling d. 1-9-25. De får et par stjerner for det.

8. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde gas fra 2015 frem til 2024…

Vi havde gas fra 2015 frem til 2024 hvor vi skiftede til Horesens fjernvarne (under tvang) - I de 9 år med naturgassen havde vi ikke ET ENESTE PROBLEM - Nu er jeg lige kommet hjem til et hus uden varmt vand (IGEN) Hvis ikke det er manglende varme ud i enkelte rum, er det manglende varmt vand ! - De skulle tvinges til at stå ved deres ansvar, men man tvinges til at vælge en selvstændig VVS til montagen - Derved er ansvaret ved den private VVS, som kan være uhyggelig svær at få til at komme. Vores første år med Horsens Fjernvarme har kostet os tusindevis af kroner på ekstern VVS hjælp !!!!

1 stjerne herfra, udelukkende fordi man ikke kan give mindre !!

19. Februar 2025

Info

Ligesom en anden skriver så sørg for at betale jeres faktura dagen før rettidig betaling på faktura fra Horsens Fjernvarme, for de sender dig en rykker på dagen hvis betalingen ikke er modtaget, så hvis i feks betaler om aftenen på betalingsdatoen det er no go. Lovgivningsmæssigt har de deres på det rene, men det er normalt forretningsgang at man venter 3-5 dage efter rettidig betaling inden man sender en rykker. Normale virksomheder har den kutyme for de lever af deres kunder det gør Fjernvarme Horsens ikke, man er nærmest tvunget medlem når man allerede er på vores alles fjernvarme.
Derfor vil jeg anbefale alle der sender en faktura til Fjernvarme Horsens ikke at acceptere en eneste for sent betaling. Hvis ikke kan se betalingen på jeres konto den dag i har fremsendt en faktura til Fjernvarme Horsens så skal i med det samme sende en rykker til dem. Så husk alle at opdatere jeres debitor betalingsbetingelser specielt for Fjernvarme Horsens og rykke løs med det samme i ikke kan se pengene på jeres konto.

2. Mai 2024

Fjernvarme Horsens

Fjernvarme Horsens, er simplhen de største svin. havde bestalt vores varmeregning, men vi fik en rykker at vi ikke havd betalt, den skulle betales den 1 maj og var inde og betale, men banken sendte dem først de 2 maj, ved at det var senere på dagen. Jeg sendte dem bevis på at det var betalt, men de ville ikke fjerne rykkeren. virkelig flot, så folk sørg for at altid betalt jeres varme tidligt om morgen, ellers får i bare en rykker. Fed m¨de og tjene flere penge på

3. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr