Fjällmans Begravning Bewertungen

1'296
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fin hjälp med allt ifrån val av urna till upplägg av begravningsakten. Så värdigt ordnat under själva begravningsakten med små tankar och idéer och ett otroligt inkännande. Ett extra varmt tack til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träff... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för mycket fint bemötande av Petra. Hon gjorde så fint för min pappas bror vår farbror kenneth och Ingers make med allt som berörde begravningen. Petra har verkligen hittat sin roll som inne... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bestattungsinstitut

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'296)

140 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Petra på Fjällmans Begravning , en klippa !

Petra på Fjällmans Begravning gjorde hela den sorgliga upplevelsen med planering av begravningen och själva begravningen till en ändå ljus och fin händelse. Petra betyder ju klippa och precis så upplevde både Karin och jag henne. Jag saknar Eva väldigt mycket, men det fina och varma hanterandet av alltihop gör att det känns lättare att gå vidare

25. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det beror på Frida Arnberg.

Det beror på Frida Arnberg.
Hennes engagemang, vänlighet och omtanke.
Datasystemet strulade ibland så egentligen skulle betyget blivit lägre men Frida kompenserade detta.
Angivet datum är endast första kontakten.
Vi hade många samtal till och med begravningsgudstjänsten 16/6.

26. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Service

Mycket noga att man lämnar ut rätt telefonnummer så att jag som kund kan nå er med ett SMS. Tyvärr fick jag vänta på svar från måndag till fredag innan det upptäcktes att det nr jag hade inte gick att skicka SMS till. Kändes inte bra i en situation där man snabbt vill få svar.
Dessutom kändes det inte bra att inte från början veta vem som skulle vara med som kontaktperson i kyrkan vid begravningen.

7. Mai 2025

Tack ❤️

Daniel Lindström har från första stund tagit så väl hand om oss. På ett varmt, lyhört och proffsigt sätt har han guidat, lyssnat och stöttat oss genom hela processen. Vi fick den fina och vackra ceremoni vi önskade och kände stor trygghet i Daniels närvaro. Tack för det 🫶

14. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra stöd genom hela processen

Bra stöd genom hela processen och hjälp med att inga detaljer glöms bort. Vi blev regelbundet kontaktade för att se till att allt var förberett och att eventuella önskemål kunde uppfyllas. Kändes hela tiden som att Fjällmans representant verkligen ville hjälpa till och försäkra sig om att allt blev som vi önskat och det blev det verkligen.

8. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snabb och en känsla av att få det överstökat

Fjällmans gav en känsla av att vara ett företag som sysslar med business. Otydlig kommunikation vilket skapat ovisshet när sorgen tynger och behov av tydlighet är viktigt.
Representanten lämnade begravningen utan att meddela sig. När vi lämnat meddelande på telefonsvararen ringer hon inte åter.
En person som gör sitt jobb men skulle behöva visa lite medkänsla för sitt uppdrag.

12. April 2025
Fjällmans Begravning-Logo

Antwort von Fjällmans Begravning

Tack för att du tog dig tid att skriva. Jag vill börja med att be om ursäkt – både för brister i återkoppling och för att vi gett ett intryck av att vilja få saker "överstökade". Det är inte så vi vill arbeta, och det är inte så vi ska uppfattas.

Vi har varit ett familjeföretag i över 90 år. Det betyder inte att vi alltid gör rätt, men det innebär ett ansvar – mot varje familj vi möter. Det ansvaret har vi inte tagit fullt ut i ditt fall, och det är mitt ansvar som ägare.

Det du beskriver har jag tagit vidare internt. Vi behöver dra lärdom, och vi behöver göra bättre.

Jag skulle gärna vilja prata med dig om du är öppen för det – för att förstå mer och för att förhindra att ingen annan ska behöva uppleva det ni fick uppleva.

Oskar Fjällman
tel. 031-3109314
oskar@fjallmans.se

Personligt och proffsigt

Vi fick ett väldigt bra och professionellt bemötande av Liselott Sjöholm. Hon fanns med oss hela vägen och stöttade i alla frågor gällande min pappas begravning. Alltid lugn och inlyssnande var vi befann oss i processen. Kan verkligen rekommendera Liselott Sjöholm på Fjällmans på Frölunda Torg.

17. Juni 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr