FitBeny Valmennus Bewertungen 373

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Paras päätös pitkään aikaan lähteä mukaan valmennukseen! Treeni ja ruokaohjelmat on selkeitä ja helppoja toteuttaa ja räätälöity just sulle sopivaksi. Mulla valmentajana Juho, ammattitaitonen ja aidos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Todella tyytyväinen, että tuli aloitettua elämäntapa remontti ja tuli valittua FitBenyn valmennus. Treenit ovat ollut mielekkäitä ja tulosta tullut. Ruuat ovat helppoja ja maistuvia. Valmennus soveltu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ammattitaitosta porukkaa! Selkeät ohjeet joita on helppo noudattaa. Markus Saaristo on ollut mun valmentajana ja ei voi muuta kuin kehua! Ruokavalio on monipuolinen ja treenejä odottaa koko päivän ett... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Valmennus erittäin ammattitaitoista sekä sopii itselle kuin nenä päähä. Joustoa löytyy tarvittaessa ja vastaukset itseä askarruttaviin asioihin saa nopeasti. Ruokavalion ja treeniohjelmien hionta tapa... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Personal Trainer
  3. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

5/5 valmennus

Erittäin tyytyväinen FitBenyn valmennukseen. Ammattitaitoinen valmennus jolla selkeät ja helposti noudatettavat ohjeet. Myös jatkuva tuki valmentajalta on erinomaista ja vaihtuvat elämäntilanteet osataan huomioida hyvin. Kunto kohentunut ja paino tippunut reippaasti eikä todellakaan ole mikään kitudieetti😎 Ruuat on erittäin maukkaita, helppoja valmistaa ja maistuu koko perheelle🙂 Suosittelen ehdottomasti!

Voittava konsepti sanoo Pyry Wiima

Voittava konsepti. Sinulla ei hävittävää, ainoastaan voitettavaa.
PAINONPUDOTUS toimii kuin tauti. Ei nälän tunnetta kuukauteen samalla kun 5 kg lähti.
LIHASMASSAN KASVU toimii helpon treeniohjelman kautta jossa näet liikkeet, toistot ja yhteenvedot.
PORUKKA Yllättävän innostunutta ja kannustavaa. Jokaiseen kysymykseen tulee vastaus ja neuvo. Minulle Markus tekee hyvää työtä.

5 tähden valmennus

Kaikki asiat on hoidettu asiallisesti ja asiakasta on kuunneltu. Asioihin myös reagoidaan omasta mielestä tarpeeksi nopeasti. Tukea ja apua on aina saatavilla.

Ansaitut viis tähteä

Olin Santerin valmennettavan ja pidin hänen tavasta toimia. Kysyttäessä aina apu saatavilla. Viikoraporteihin aina kunnon vastaukset joista sain itsekkin oivalluksia.
Ansaitut viis tähteä.

24. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Itse ollut valmennuksessa nyt sen 4kk…

Itse ollut valmennuksessa nyt sen 4kk ja voin kyllä todellakin suositella. Henkilökohtainen tuki, nopeat vastaukset ja hyvät treeniohjelmat, sekä älyttömän hyvät ruoka reseptit. Paino pudonnut hyvin ja keskitytty kokonaisvailtaiseen kehittämiseen, eikä ole mikään vippaskonsti 2kk -15kg pikadietti. Saa elää ja syödä suhteellisen normaalisti. Todella mukavat ja ammattitaitoiset valmentajat tekee kyl kokemuksesta älyttömän hyvän. Pieni hinta loppujen lopuksi siitä, että saa hyvän elämänmuutoksen tällä tehtyä.

23. Februar 2026

Iso peukku FitBennyn teamille

Selkeä helposti ymmärrettävä ja noudatettava valmennus. Toiminut itselleni aivan loistavasti. Valmentaja on selkeästi huippuammattilainen, joka yhdistettynä selkeään sovellukseen tekee valmennuksesta itselleni helppoa. Parin kuukauden kokemuksella tulosta tulee ja mennään vauhdilla kohti tavoitteitani, ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

16. Februar 2026

Sitä mitä luvattiin

Tää valmennus on ollut just sitä mitä luvattiin. Oon erittäin tyytyväinen siihen miten tää rakennettiin mun elämän ympärille, niin on ollut helppo noudattaa ruokavaliota ja treenejä 🙂
Mä sain valmennuksen aikana pudotettua painoa paljon enemmän mitä olin kuvitellu 🙈 erityis kiitos vielä Santeri Sorasahi 💪🏻

12. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lähdin valmennukseen mukaan tavoitteena polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasta…

Lähdin valmennukseen mukaan tavoitteena polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasta.
Valmennuksen runko ja miten helpoksi sen noudattaminen on, erottui heti ensinmäisestä päivästä lähtien.
Jo ensinmäisen viikon ainaka huomasin suuren eron (mm) jaksamisessa ja motivaatiossa.
Ja tulokset mitä saavutimme olivat todella kovia, jo lyhyessä ajassa muutuin ihan täysin peilikuvassa ja joka päiväinen jaksaminen oli uudella tasolla.
Kaikille ketkä miettivät valmennusta voin vannoa ettette tule katumaan.
Olin itse valmentajan Aleksin koulutuksessa ja en löytänyt yhtään miinusta minun ja aleksin yhteistyössä.
Suosittelen koko FitBenyn valmennusta mutta Aleksin ammattimaisuus oli ihan uudella levelillä!
ISO SUOSITUS!!

11. Februar 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr