Paras päätös pitkään aikaan lähteä mukaan valmennukseen! Treeni ja ruokaohjelmat on selkeitä ja helppoja toteuttaa ja räätälöity just sulle sopivaksi. Mulla valmentajana Juho, ammattitaitonen ja aidos... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Todella tyytyväinen, että tuli aloitettua elämäntapa remontti ja tuli valittua FitBenyn valmennus. Treenit ovat ollut mielekkäitä ja tulosta tullut. Ruuat ovat helppoja ja maistuvia. Valmennus soveltu... Mehr ansehen
Ammattitaitosta porukkaa! Selkeät ohjeet joita on helppo noudattaa. Markus Saaristo on ollut mun valmentajana ja ei voi muuta kuin kehua! Ruokavalio on monipuolinen ja treenejä odottaa koko päivän ett... Mehr ansehen
Valmennus erittäin ammattitaitoista sekä sopii itselle kuin nenä päähä. Joustoa löytyy tarvittaessa ja vastaukset itseä askarruttaviin asioihin saa nopeasti. Ruokavalion ja treeniohjelmien hionta tapa... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝
Kontaktinformationen
Finnland
- contact@fitbeny.com
- fitbeny.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Tyytyväinen 9kk valmennukseen
Tosi tyytyväinen olen ollut valmennukseen, joka on kestänyt nyt reilun 6kk. Valmentajan tuki on hyvin saatavilla ja hän on laatinut ateria- ja treeniohjelmat ammattitaitoisesti. Välillä on tullut hieman pieniä kommunikaatiokatkoksia tai väärinymmärryksiä valmentajan kanssa liittyen joihinkin resepteihin tai saliohjelmaan (esim. Kuinka monta treeniä viikossa ja mitä liikkeitä pystyy tekemään), mutta nämä on saatu nopeesti korjailtua kun olen siitä erikseen maininnut. Ylimääräiset kilot on lähteny vyötäröltä ja nyt loppuvalmennuksen ajan keskitytään vielä parantamaan salituloksia ja voimatasoja. Voin suositella valmennusta muillekin!
Epäilin aluksi
Epäilin aluksi, kannattaako valmennukseen investoida – mutta jo ensimmäiset viikot osoittivat, että kyllä kannattaa. Mietin myös, voiko tällaisen ottaa keskellä kiireistä lapsiperhearkea. Voi, ja nimenomaan silloin se toimikin minun kohdalla parhaiten.
Liikunta ei ole ollut minulle täysin vierasta, mutta en ole saanut treeniin ja ruokavalioon säännöllisyyttä tai nousujohteisuutta. Tässä valmennuksessa kokonaisuus toi juuri sen rytmin ja selkeyden, joka on aiemmin minulta puuttunut.
Reseptit ja ruokavalio toimivat oikeasti! Reseptit ovat maukkaita, nälkää ei tarvitse nähdä ja kokonaisuus on helppo skaalata koko perheelle! Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen ja valmentajat ovat ammattitaitoisia, sekä helposti lähestyttäviä.
Noin 10 vuoden omatoimisen yrittämisen jälkeen tällä tuli vihdoin tuloksia! Suosittelen!
FitBeny valmennus
Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen ja tuloksiin. Osaava porukka FitBeny tiimissä.
Hyvä tuki
Hyvä tuki, ruokavalio helppo ja treenit toimii. Aavistuksen hintava.
Kokemus oli kaiken kaikkiaan hyvä
Kokemus oli kaiken kaikkiaan hyvä. Koin, että sain ammattitaitoista apua koko valmennuksen ajan ja valmennus toteutettiin niin, että se sopi hyvin omaan arkeen.
Helposti toteutettavissa oleva…
Helposti toteutettavissa oleva ruokavalio- ja treeniohjelma. Ei tarvitse itse miettiä ja pähkäillä mitä ja miten pitäisi tehdä.
Kokemuksia fitbenin valmennuksesta Markuksen kanssa.
Kaikki toimii niikuin pitääki. Ruuat päivittyvät kun pyytää muutosta, ohjelmat päivitetään tarvittaessa, tavoitteisiin sopiviksi. Markuksen toiminta ollut mahtavaa ja kehitystä tullut! Markuksen positiivinen asenne tuo myös itselle intoa. Ainut mistä voisi laittaa toivetta parannus ehdotukseksi olisi kerran 1-3 pidettäisiin verkon kautta palaveri jossa vaihdettaisiin ajatuksia.
Muuten olen erittäin tyytyväinen ja jatkan varmasti sopimustani taas vuodella eteenpäin 👍🏻
Kokonaisvaltainen valmennus missä on…
Kokonaisvaltainen valmennus missä on helppo onnistua.
Erittäin hyvä valmennus.
Fitbenyn appi toimii tosi hyvin, chättiin tulee neuvoja ja ohjeita nopeasti jos jokin asia askarruttaa. Lisäksi valmentaja on ammattitaitoinen ja ystävällinen jonka kanssa on helppo keskustella. Suosittelen kyllä.
Valmentaja on myös valmis muokkaamaan suunnitelmaa valmennettavan aikataulujen ja mahdollisuuksien mukaisesti. Ei jäänyt oikeastaan negatiivistä sanottavaa omasta kokemuksesta.
Valmennus on ollut oikein positiivinen…
Valmennus on ollut oikein positiivinen yllätys! Juuri täydellinen tämmöiselle ihmiselle, joka on tehnyt jotain asioita sinnepäin oikein, mutta silti ei tarpeaksi laajalla säteellä.
Valmennus on tarjonnut hyvät raamit, joita on ollut helppo seurata. Kaikki tapahtuu omin ehdoin, ja valmentajan tulituki on aina helposti saatavilla.
Ruokavalioon/treeniohjelmaa on pystynyt vaikuttamaan omien toiveiden mukaan valmentajan suuntaan helposti ja vaivatta. Palvelulupaus vastausaikojeb suhteen on toteutunut valmentajani Markuksen kanssa täydellisesti.
Suosittelen valmennusta, jos haluat saavuttaa ne saavuttamattomat tavoitteet, joista olet haaveillut.
Sovelluksen olen kokenut todella…
Valmentaja osaa hommansa ja on selvästi ammattitaitoinen. Mielenkiintoista on ollut saada myös teoriatietoa liikuntaan ja ruokavalioon liittyen.
Olen valmennuksen aikana löytänyt liikkumisen ilon ja uusia rutiineja elämään, terveellinen ruokavalio on tullut kuin itsestään mukaan sekä paino on pudonnut sopivan maltilliseen tahtiin. Olen saanut projektiin tukea ja tsemppejä. Sovelluksen olen kokenut todella toimivaksi, selkeäksi ja monipuoliseksi.
Hyvä monipuolinen ruokavalio ja treeniohjelma
Hyvä monipuolinen ruokavalio, ei ole pelkästään kuivaa kanaa ja riisiä. Treeniohjelmat hyvin räätälöityjä ja muutokset tarpeen mukaan ohjelmaan onnistunut hienosti.
Valmennus räätälöidään juuri sinua…
Valmennus räätälöidään juuri sinua varten ja tarvittaessa viikottain voidaan tehdä kevennystä/muutosta. Kannustava ja ystävällinen ilmapiiri:)
Omia toiveitani kuunneltiin ja siitä saatiin mieluinen ohjelma
Kokemuksena älyttömän mukava kun valmentaja antaa palautetta ja hyviä vinkkejä nopeasti. Ateriasuunnitelma on täysin eri mitä odotin eli ei tarvi syödä pelkkiä kasviksia ja kanaa, vaan ruuat on monipuolisia ja oikeasti hyviä. Enpä ajatellu että tässä pääsee vaikka hampparia vetämään. Salitreenit on pitkälle sellaista mitä olen ennenkin tehnyt ja rajalliset laitteet otettiin huomioon. Treenit on mukavia ja ei vie koko päivää, vaan tunnista puoleentoista tuntiin eli oikeinki mukava ajallisesti. Isoin oppi tässä kokonaisuudessa tulee kuitenki ruokavalion suhteen tulevaisuuttakin varten 🙏 Jos joku kysyy niin tätä voi kyllä suositella ehdottomasti.
Noin puoli vuotta olen nyt ollut Fit…
Noin puoli vuotta olen nyt ollut Fit Benyn valmennuksessa ja olen ollut todella tyytyväinen. Valmentajaan voi aina olla yhteydessä chatin kautta, ruoka/treeniohjelmaa muutetaan aina tarvittaessa ja tukea löytyy jatkuvasti. Alunperin tavoitteeni oli 9kk valmennukselle kiinteyttää kroppaa ja pudottaa 10kg. Valmennus on vielä kesken ja painoa lähtenyt jo huimat 13kg. Voin vahvasti suositella Fit Benyä jokaiselle, jolla tavoitteena on elämäntaparemontti
Paras päätös
Seurasin Benyä jonkun aikaa somessa ja vakuutuin niistä yksinkertaisista ja ihmisläheisistä videoista joten päätin hakea mukaan. Varasin puhelinkonsultaation ja Beny tietysti kauppamiehenä myi valmennuksen. Puhelussa vielä tavoitteet lukkoon ja seuraavalla viikolla homma käyntiin.
Alkutavoitteeksi 22kg pudotus ja sitä sitten räätälöitiin valmentajan avustuksella edelleen ja nimenomaan minun tavoitteiden, aikataulujen ja elämäntilanteiden mukaisesti.
Alunperin 12kk valmennusta jatkoin vielä 6kk ja nyt alkaa olla 30kg poltettuja kiloja.
Valmennuksessa todella helppokäyttöinen appi mitä kautta hommaa ajetaan. Ruokaohjelmat monipuolisia ja ohjeita löytyy riittävästi ja niitä kyllä saa pyydettäessä lisää. Samoin treenit suunnitellaan minulle sopiviksi. Viikkoraportti pitää homman raiteilla ja chatissa vastaillaan kiitettävän nopeasti, jos jokin askarruttaa.
Suosittelen!!
Chattiin saa nopeasti vataukset ja…
Chattiin saa nopeasti vataukset ja muutenkin valmennus on muihin kokeilmiiki nettivalmennuksiin verrattuna paljon yksilöllisempää.
Hyvä kokonaisuus valmennukselle !
Valmennus hyvin aktiivista ja kannustavaa. Myös ohjeita/apuja saa laajasti matalalla kynnyksellä kysymällä. Treeniohjelmat myös hyvin selkeät !
Rennolla mutta tekemisen meiningillä…
Rennolla mutta tekemisen meiningillä ohjeistetaan ja tulee hyvin palautetta ja pienellä kynnyksellä voi kysyä jos on jotain mielen päällä
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.