Beställning gjordes den 10:e mars, Ingen återkoppling eller leverans 14 dagar senare, skickade då mail till kundservice, inget svar ännu. Mitt fall verkar tyvärr inte vara ett undantag, ser nu att fle... Mehr ansehen

Jag är nöjd med hur First Kitchen hanterade mitt reklamationsärende. Kundservice svarade snabbt och var hjälpsamma genom hela processen. Problemet löstes på ett smidigt och professionellt sätt. Tack f... Mehr ansehen

När jag kontaktade företaget om frågor om en lampa jag köpt därifrån, där jag var osäker på om lampan var som den skulle eller inte tekniskt, så fick jag en ytterligare likadan lampa skickad till mig... Mehr ansehen

Efter en kortare mail konversation om en vara som inte kunde skickas pga julledigt hos tillverkaren. Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en krafti... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf

Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.

4.3

Hervorragend

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bra snabb leverans å service

Bra snabb leverans å service

30. Mai 2025

Hej Diao!

Tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Allt gott,

Supersnabb kundservice

De erbjöd 5% rabatt, men när jag skulle skicka in det funkade inte koden vilket gjorde mig irriterad- ingen stor summa så spelar ju egentligen ingen större roll men man ska ju få det man blir lovad. så jag mailade mitt missnöje och de svarade inom typ 10 min och jag fick en ny kod som funkade. Det kallar jag service.

26. Mai 2025

Fick snabb återkoppling och nöjd över…

Fick snabb återkoppling och nöjd över min produkt, kommer att handla mer. Rekommenderar +

22. Mai 2025

Hej!

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är jätteglada över att du är nöjd med både produkten och den snabba återkopplingen. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Shahin, First Kitchen

Schyssta varumärken till schyssta…

Schyssta varumärken till schyssta priser, rekommenderas verkligen!

19. Mai 2025

Hej Ville!

Tack så mycket för dina fina ord. Vi är glada över att höra att vi kunde erbjuda dig bra värde för pengarna. Välkommen åter!

smidigt och bra beskrivet på alla glas

smidigt och bra beskrivet på alla glas

// Ines

16. Mai 2025

Hej Ines!

Tack för en fin recension, vi försöker ständigt besvara så många produktfrågor som möjligt med innehållet i beskrivningarna. Hoppas du hittade glasen du var ute efter!

Pålitliga

Pålitligt företag, till skillnad från alla andra bluffar där ute

15. Mai 2025

Hej Simer!

Tack för starka ord, det gör oss glad att veta att du litar på oss som återförsäljare.