Firma Hout en Staal Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie eettafel! Communicatie was goed, levering ook. Alles was vlekkeloos verlopen:) heel erg blij met de tafel. De foto’s volgen als de eetkamer af is. Uiteindelijk zouden we zelf wel een gr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel blij met onze mooie nieuwe tafel. Goed geholpen in de winkel in Ede. Wij kwamen op een tafelblad af, wat niet meer in de winkel was. Toch is het voor ons geregeld met hun leverancier en de com... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Tafels, salontafels, stoelen, stalen deuren en nog veel meer voor jouw unieke interieur. Firma Hout & Staal maakt jouw unieke meubel. In elk maat, elke vorm en elke afwerking. Doordat wij veel uin eigen beheer produceren in onze fabriek in Ede, kunnen wij nagenoeg alles maken om jouw unieke interieur samen te stellen. Wij maken jouw thuis!

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

39 Bewertungen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prachtige stoelen

Na een bezoekje aan Loods 5 heb ik stoelen bij Firma Hout en Staal besteld. De vriendelijke service aan de telefoon en duidelijke communicatie waren prettig. De stoelen zijn prachtig en zitten heerlijk. De levering was volgens afspraak.

18. Februar 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Katinka, wat fijn om te horen. We wensen je veel plezier van de stoelen en willen je bedanken voor de positieve reactie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen in de zaak in Ede

Goed geholpen in de zaak in Ede. We kwamen alleen voor een tafel maar hebben uiteindelijk ook nog stoelen, een eetbank en een bank hier besteld. De tafel met stoelen en eetbank zijn inmiddels geleverd. Prima transportbedrijf die alles netjes op de plaats zet. Alles zit keurig verpakt zodat er onderweg geen beschadigingen kunnen plaatsvinden. Later nog door Firma Hout en Staal gebeld of alles goed was gegaan met de levering. Wij raden Firma Hout en Staal zeker aan. Fam Theunissen, Groesbeek

29. November 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Wat ontzettend fijn om te horen, heel erg bedankt. We wensen jullie heel veel plezier van de bestelling, Team Firma Hout & Staal

Top winkel.

Top winkel.
De verkoopster heeft onze wensen vertaald naar hun mogelijkheden.
Het resultaat is verbluffend en snel en correct bezord.

28. November 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Richard, heel veel plezier ervan!

Deens ovaal tafel 280 x 100

Snel en eenvoudig een tafel besteld.
Prijs en kwaliteit zeer goed.
Ik heb er een beroepstimmerman naar laten kijken, die had geen op of aanmerkingen 👍

17. November 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Bedankt voor je mooie review, heel veel plezier van de tafel gewenst!

Mooie kwaliteit spullen

Mooie kwaliteit spullen, goede klantenservice. Tevreden over kleur en comfort.

31. Oktober 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Miranda, wat fijn om te horen. We wensen je heel veel plezier van de bestelling! Team Firma Hout & Staal

Erg blij met de tafel

Erg blij met de tafel. Goed advies in de winkel en redelijk snelle levering. Dank jullie wel!

18. Oktober 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Bedankt voor je mooie review Ynske, heel veel plezier van de tafel gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoe mooi kan het zijn....

Hoe mooi kan het zijn..... prachtige tafel!
Ongelooflijk blij mee.
Prachtige kwaliteit en afwerking.
Een tafel voor het leven!!!

4. Juli 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Zo fijn om te horen! Heel veel plezier ervan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling op maat gemaakte tafel…

Firma Hout en Staal heeft volledig volgens onze afspraak een prachtige tafel gemaakt, en deze is keurig op tijd geleverd. De tafel voldoet volledig aan onze verwachting. De Firma Hout en Staal kan ik zeker aanbevelen.

4. Juli 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Geert, wat fjin om te horen. Heel veel plezier van je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal naar onze zin gemaakt!

Voor onze nieuwe woning op zoek gegaan naar de ideale tafel. Bij Firma Hout&Staal konden we hem zelf helemaal samenstellen en er ook nog leuke salontafels bijvinden in de zelfde kleur. Wij zijn er heel erg blij mee!

14. Juni 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Leuk om te horen, we wensen jullie er heel veel plezier van!

Super mooie eettafelbank

Super mooie eettafelbank, stoelen en fauteuil! Snelle en nette levering!

10. Juni 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Fijn om te horen, heel veel plezier ervan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal tevreden met deze mooie tafel

Helemaal tevreden met deze mooie tafel. Het verhaal van A tot Z klopte. We werden fijn geholpen bij aankomst in de showroom in Ede. Daar hebben we de tafel en salontafels samengesteld en daarna besteld. Dit is het resultaat, echt blij mee. Zeker aan te bevelen dit bedrijf. Doet wat het beloofd!

21. Mai 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Wat leuk om te horen. Heel veel plezier ervan en bedankt voor het mooie compliment!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij bevelen Hout & Staal aan!!

Super mooie meubels ontvangen! Erg vriendelijk ontvangen in de showroom, netjes van alles op de hoogte gehouden. Snelle levering en vakkundig gemonteerd door het transportbedrijf. We zijn er erg blij mee en raden Firma Hout & Staal zeker aan...

11. April 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Heel fijn om te horen! Veel plezier van je bestelling en bedankt voor de mooie complimenten.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen service

2 jaar geleden een tafel besteld bij Hout en Staal. Nu gebeld omdat het blad vlekken vertoont. Blijkt dat zij de tafel hebben behandeld met een olie ipv skylt lak, wat wij graag hadden gewild.
Fa Hout en Staal zegt niets te kunnen doen. So far bedankt voor de service

11. April 2024

Hoi Maria,

We hebben elkaar telefonisch gesproken over vlekken in tafel die besteld is in 2021. De tafel is geolied, we hebben advies gegeven over onderhoud en een link naar een verkooppunt van onderhoudsproducten per email verzonden. Gelukkig zijn vlekken goed uit een tafel te verwijderen met het juiste onderhoud. Lukt dit niet dan is het altijd mogelijk om de plek te behandelen met dezelfde kleur olie. Zo heb je jarenlang plezier van jouw tafel!

Ik zie dat je liever een tafel behandeld met Skylt lak had willen hebben. We bieden de optie ook aan om de tafel te behandelen met deze matte lak. Om te controleren wat er besteld is heb ik de orderbevestiging en de factuur nagekeken en ik zie dat er gekozen is voor de optie Sky grey. Dit vind je terug in de orderbevestiging welke naar jou is verzonden op 4 september 2021.

Wil je dit laten aanpassen dan is het mogelijk om de tafel op te laten halen, schuren en opnieuw te behandelen. Helaas valt het veranderen van de kleur na enkele jaren gebruik niet onder garantie.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande of ons gesprek dan hoor ik dat uiteraard graag! Je kan ons bereiken op 085 049 9714

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schandalige behandeling bij klacht

Mooie meubels, vriendelijke verkoopster.
Tafelblad was bij levering extreem mat, anders dan in de showroom. Bij iedere aanraking ontstond een glimmende plek die niet meer weg te poetsen was. Na melding van deze klacht kregen we te horen dat dit niet onder de garantie viel en ook zou er geen productiefout gemaakt zijn. Jammer maar helaas voor ons. Uit coulance wilden ze het tafelblad wel ophalen en opnieuw behandelen tegen betaling van 100 euro. Dit is geen coulance!! Na een bezoek aan de zaak en een een heel onaangenaam gesprek met Hannelore is het blad uiteindelijk gratis opgehaald en opnieuw behandeld. Nu hebben we een blad zoals het hoort te zijn. Voor ons nooit meer een aankoop bij Hout en Staal.

14. Februar 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Sonja, wij hebben elkaar telefonisch gesproken en hierbij nogmaals onze excuses voor het ongemak.
De tafel is inmiddels netjes opgehaald, opnieuw behandeld en retour geleverd binnen ongeveer 1 week tijd. We zijn blij te horen dat de tafel nu naar wens is en wensen je er veel plezier van. Met vriendelijke groet Hannelore

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service van lik-me-vestje

Meubels zien er mooi uit. Helaas binnen 9 maanden een splinter hout van ca. 6 cm. uit het glad afgewerkte tafelblad gemeld, doordat bij de eerste keer schoonmaken mijn schoonmaakdoekje aan een splinter (dus niet glad afgewerkt zoals besteld was) bleef hangen. dit kan gerepareerd worden, maar dat kost je dan € 115,-. In mijn beleving hoort dit onder de garantie te vallen als je een glad afgewerkt blad koopt. Je kunt er namelijk als consument vanuit gaan dat dit product wel langer meegaat en dat een jaar garantie dan gebruikelijk is.
Ik zie in de reactie dat t vergeleken wordt met een trui. Bij een trui ga ik er niet vanuit dat deze minimaal 10 jaar meegaat zonder achteruit te gaan bij normaal gebruik. Bij een tafel wel, daarom betaal je er ook beduidend meer voor dan een trui en kan je ook uitgaan van een ander garantieniveau.

29. Februar 2024

Beste Cinda,

Jammer dat je onze service zo ervaart. Tijdens het gebruik is er 9 maanden na levering een stukje vulmiddel losgekomen nadat er iets aan is blijven hangen. Beschadiging door gebruik valt helaas niet onder garantie. Wanneer de tafel niet goed afgeleverd is en er direct melding gemaakt wordt, valt dit uiteraard wel onder garantie. We hebben hier de vergelijking gemaakt met een trui waar een vlek of een haal in komt. Uiteraard is een tafel niet te vergelijken met een trui qua waarde, maar het principe schade veroorzaakt door de gebruiker valt buiten de garantie is wel vergelijkbaar. We helpen je uiteraard wel graag om het op te lossen. We hebben tips gegeven om dit zelf te verhelpen en aangeboden om een meubelservicebureau dit op locatie te laten doen. Helaas zijn hier inderdaad wel voorrijkosten aan verbonden. Wanneer je in de mogelijkheid bent om met het blad langs te komen kunnen we het ook in onze werkplaats even voor je oplossen, uiteraard kosteloos.
Met vriendelijk groet, Team Firma Hout & Staal

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fraaie bank, echter kleine montage issues

De verbindingsijzers op onze hoekbank waren helaas op de kop aangebracht wat ons extra tijd heeft gekost om uit te vinden en om ze los te maken en juist vast te schroeven. Het was niet zichtbaar waar de kunststoffen midden poten onder de banken gemonteerd moesten worden wat ons ook enige hoofdbrekens heeft bezorgd. De bank is echter prachtig en zeer solide. Firma Hout en Staal heeft me netjes gebeld voor wat meer detail, uitleg en verontschuldiging.

21. Dezember 2023

Zeer tevreden over Firma Hout & Staal

Na grondig onderzoek een maatwerk stalen deur besteld bij Firma Hout & Staal. Vanaf het eerste moment transparant, duidelijk en deskundig begeleid. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Geheel conform afspraak en eerder geleverd dan verwacht. Zeker een aarnrader, voor ons 5*kwaliteit!

15. März 2023

Antwort von Firma Hout en Staal

Bedankt voor het mooie compliment. Wij wensen je heel veel plezier van de stalen deur!!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr