Firma Hout en Staal Bewertungen 36

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze stalen deuren waren keurig ingemeten, helaas zijn ze tot 2 keer toe beschadigd geleverd. Hout en staal geeft aan, dat we ze dan maar zelf met een lakstift in orde moeten maken. Wij zijn al 4... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De verbindingsijzers op onze hoekbank waren helaas op de kop aangebracht wat ons extra tijd heeft gekost om uit te vinden en om ze los te maken en juist vast te schroeven. Het was niet zichtbaar waar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na grondig onderzoek een maatwerk stalen deur besteld bij Firma Hout & Staal. Vanaf het eerste moment transparant, duidelijk en deskundig begeleid. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Geheel c... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Tafels, salontafels, stoelen, stalen deuren en nog veel meer voor jouw unieke interieur. Firma Hout & Staal maakt jouw unieke meubel. In elk maat, elke vorm en elke afwerking. Doordat wij veel uin eigen beheer produceren in onze fabriek in Ede, kunnen wij nagenoeg alles maken om jouw unieke interieur samen te stellen. Wij maken jouw thuis!

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Goed advies

Goed advies, vriendelijk personeel en een prachtige tafel.

12. Mai 2026

Antwort von Firma Hout en Staal

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. We wensen je veel plezier van de tafel, groetjes Hannelore

Stalen deuren met beschadigingen

Wij zijn al 4 maanden met ze in contact maar echt een oplossing bieden ze niet.

Ik laat toch niet stalendeuren poeder coaten om ze daarna zelf met een lakstift te gaan herstellen.

4. März 2026

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Margo, we vinden het vervelend om te lezen dat jouw ervaring met ons niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Dat is uiteraard niet waar wij naar streven. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een product niet in de gewenste staat wordt geleverd en dat dit voor het nodige ongemak heeft gezorgd. We hebben in de afgelopen periode regelmatig contact gehad om tot een passende oplossing te komen, maar helaas hebben wij hier geen overeenstemming in kunnen bereiken. Wij willen benadrukken dat wij dit soort situaties altijd serieus nemen en ons inzetten om tot een nette oplossing te komen. Mocht je alsnog openstaan voor de verschillende oplossingen die wij hebben aangeboden, dan kan hier altijd contact met ons worden opgenomen hierover. Met vriendelijke groet Hannelore, Firma Hout & Staal

Well advised, top product

Well advised, clear payment process, ample info through e-mail.
Product was excellent packed, no damages.
Very satisfied.

18. März 2026

Antwort von Firma Hout en Staal

Thank you for sharing your positive experience. We hope you enjoy your order.

Allemachtig wat prachtig

Allemachtig wat prachtig, een stalen deur, een tafel en een schitterende cinewall. Wij hebben dit allemaal zorgvuldig afgestemd samen met John en hij heeft onze wensen en ideeën prachtig vertaald naar schitterende eind resultaten. Wij zijn er ontzettend blij mee en we genieten er elke dag weer van. Bedankt John en team voor de goede communicatie en de keurig installatie van alles. Het was een flinke klus zeker met de kast maar het eindresultaat mag er dan ook echt zijn. Top en wij raden HV Wood & Steel van harte aan als je echt opzoek bent naar meubelen met een eigen identiteit.

20. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn erg tevreden over de geleverde producten

Wij zijn erg tevreden over de geleverde tafel, eetbank en stoelen. Alles werd door hele vriendelijke mannen gemonteerd en afgeleverd.
Ik lees in andere reviews wat negatieve dingen over de communicatie, maar onze ervaring is eigenlijk juist heel positief. Snel, vriendelijk en behulpzaam.

12. Februar 2026

Antwort von Firma Hout en Staal

Hi Laura, wat fijn om te horen! Bedankt voor jouw positieve feedback, we wensen je heel veel plezier van de bestelling. Groetjes Hannelore

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zijn erg blij met het eindresultaat!

Bij deze Firma een salontafel besteld welke op ons verzoek enkele aanpassingen qua Ral kleur en onderstel heeft gekregen.
Dit alles is geheel volgens afspraak uitgevoerd en de tafel is binnen de afgesproken termijn geleverd.
Door de klantenservice goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
We zijn erg blij met het eindresultaat.

16. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie nieuwe deuren

Mooie nieuwe deuren.
We zijn blij met de deuren. In de winkel zijn we goed geholpen. Bij het opmeten thuis verliep ook alles prima. De communicatie over de levertijd helaas niet. Daarover hebben we meerdere keren contact gehad en zijn we met vraagtekens blijven zitten. De uiteindelijke plaatsing ging snel en soepel. En zoals gezegd; de deuren zijn erg mooi.

28. Oktober 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de deuren naar wens zijn, evenals de hulp in de winkel en het inmeten/plaatsen. We nemen de feedback over de communicatie mee om onze service te verbeteren. Nogmaals dank voor de terugkoppeling en veel plezier met de mooie deuren!

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring! Vriendelijke service, goed bereikbaar, punctuele levering waarbij het product direct in elkaar, en op zijn plek werd gezet. Je ziet dat het goede kwaliteit is, met zorg ontworpen. We zijn super blij met onze nieuwe eettafel.

11. November 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Wat fijn om te horen, heel leuk! We wensen je veel plezier van de eettafel

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pas op met aanbetalen

Stalen schuifdeuren voor in de woonkamer.
- kwaliteit van het product is uitstekend. De prijs is marktconform. We zijn er blij mee.

Minder positief is dat ze particuliere klanten dwingen om het volledige aankoopbedrag voorafgaand aan levering en installatie te betalen. Anders komen ze niet..! En op terugbelverzoeken hierover wordt niet gereageerd. Daarom 3 sterren.

De wet bepaalt dat je niet kan worden verplicht meer dan 50% van het aankoopbedrag aan te betalen. Zie website consumentenbond.

13. Oktober 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Bedankt voor je positieve feedback over de stalen deuren. We wensen je hier veel plezier van. We begrijpen het punt over de betaling en nemen deze feedback mee. Gezien onze deuren maatwerk zijn, werken wij met een vooruitbetaling, maar kijken graag hoe we dit verder in de toekomst duidelijker kunnen communiceren

Top service!

In de showroom zijn we heel fijn en goed geholpen. Er werd alle tijd genomen voor onze en onze vragen en twijfels. Ook het plaatsen van de bestelling ging makkelijk. Na levering werden we direct gebeld met de vraag of alles goed is bevallen. Dat is echte service!

1. Oktober 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Hi Kim, heel leuk om te horen! We wensen je veel plezier van de mooie bestelling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke winkel met mooi aanbod

De afgelopen jaren meerdere malen iets gekocht. Een bank, twee tafels en een tv meubel. Tevreden met de service en prijskwaliteit van de meubels (de bank is nog te nieuw om dat te beoordelen). Ook een fijne showroom met goed advies.

25. Juli 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Wat leuk om te lezen, heel erg bedankt. We wensen je veel plezier van de meubelen!

Nieuwe tafel

Onze nieuw aangeschafte tafel is vandaag geleverd door Firma Hout en Staal met een vlotte en keurige montage aan huis. Daarnaast zijn wij in de winkel goed geholpen en is er meegedacht over de best passende situatie voor ons thuis. De levering zou eigenlijk twee weken eerder plaats vinden, echter bleek dat het blad bij inladen van de vrachtwagen beschadigd was geraakt. Firma Hout en Staal heeft direct contact met ons opgenomen en gezorgd voor een nieuwe en snelle levering! Ik heb de afgelopen bemerkt dat de medewerkers zeer meedenkend zijn en vriendelijk in contact.
Het is een prachtige tafel. Hier gaan wij zeker van genieten!

24. Juli 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Heel erg fijn om te horen, we wensen je veel plezier van de tafel!

Waardeloze Firma!

Firma list en bedrog! Het ligt aan alles en iedereen behalve aan deze firma. Koop hier niks, want de levertijd van 12 weken is een complete grap! Het duurt maanden langer dan de afspraak. En let op, overal hebben ze wel een antwoord op. Je wordt direct met de rug tegen de muur gezet, want zij kunnen er niks aan doen. Maar helaas hebben ze de prijzen wel zelf bedacht.

Daarnaast heb ik een beschadigd tafelblad ontvangen. Een passende oplossing is alleen in het voordeel van dit bedrijf. Er wordt totaal geen verantwoordelijkheid genomen. Als je vraagt om de schade te accepteren en te compenseren, wordt een bod van 50 euro gedaan. Lachwekkend, deze recensie is mij nog meer waard dan die 50 euro. Waarschijnlijk voor dit bedrijf niet. De oplossing die aangeboden wordt is dat het blad wordt opgehaald vanuit Groningen, waarmee ik het weer maanden kwijt ben. Dat is goedkoper dan 50 euro?

De prijzen liegen er niet om, hier verwacht je een stukje service, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid voor de producten. Daar wil ik ook prima voor betalen. Die is zeer ver te zoeken bij dit bedrijf. Koop hier alleen iets als je 50% korting kan krijgen, want je geduld wordt enorm op de proef gesteld en je krijgt niet het gevoel dat je een gewaardeerde klant bent, ondanks dat ik hier meubelen van 2400 euro heb gekocht.

Het bedrijf rekent 1 kant op en geeft 0 waardering aan de klant.

Joran Wijkstra

21. Juli 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Joran, wat vervelend om te lezen dat jij deze ervaring met ons hebt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben telefonisch een aantal keer geprobeerd om contact op te nemen, maar helaas krijgen we je niet te pakken. We zullen dit nogmaals proberen en anders vragen wij hierin om ons even terug te bellen. Met vriendelijke groet Hannelore

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie producten van goede kwaliteit

Mooie producten van goede kwaliteit. Al diverse meubels hier aangeschaft. Afgelopen dinsdag werd onze nieuwe eettafel bezorgd. Zijn er erg blij mee!
Ook de service is goed en ze reageren altijd snel op vragen.

26. Mai 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Hee Nancy, zo fijn om te horen. Heel veel plezier ervan, bedankt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tijdloos design, klantenservice, aandachtspunt zwarte lak

Pebble, tafel van deze tijd, mooi ontwerp. Tijdloos.

Minpunt:
Zwart tafelblad niet aan te bevelen. Na verloop van tijd gaat het hout werken waardoor lak los kan laten.

Wij hebben de volgende bestelling geplaatst. Vorm Pebble
,Lengte in cm 170 ,Breedte in cm 144 ,Behandeling blad Black ,Randafwerking Swissline, Nerven Nee, ik wil een glad blad, Noesten Ja, zwart, Kleur frame Diepzwart (RAL9005),Frame Angel middenpoot.

Pluspunt: onze tafel bevat een productiefout, na enig contact, heeft Hannelore ons geholpen, het probleem wordt opgelost.

28. März 2025

Prachtige stoelen

Na een bezoekje aan Loods 5 heb ik stoelen bij Firma Hout en Staal besteld. De vriendelijke service aan de telefoon en duidelijke communicatie waren prettig. De stoelen zijn prachtig en zitten heerlijk. De levering was volgens afspraak.

18. Februar 2025

Antwort von Firma Hout en Staal

Beste Katinka, wat fijn om te horen. We wensen je veel plezier van de stoelen en willen je bedanken voor de positieve reactie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen in de zaak in Ede

Goed geholpen in de zaak in Ede. We kwamen alleen voor een tafel maar hebben uiteindelijk ook nog stoelen, een eetbank en een bank hier besteld. De tafel met stoelen en eetbank zijn inmiddels geleverd. Prima transportbedrijf die alles netjes op de plaats zet. Alles zit keurig verpakt zodat er onderweg geen beschadigingen kunnen plaatsvinden. Later nog door Firma Hout en Staal gebeld of alles goed was gegaan met de levering. Wij raden Firma Hout en Staal zeker aan. Fam Theunissen, Groesbeek

29. November 2024

Antwort von Firma Hout en Staal

Wat ontzettend fijn om te horen, heel erg bedankt. We wensen jullie heel veel plezier van de bestelling, Team Firma Hout & Staal

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr