Firmagave A/S Bewertungen 69

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lidt for og imod, mest plus :-) + Vi bestilte sent, men alt håndteret hurtigt. + Vi havde en meget sløv medarbejder der ikke kunne forstå hvad en deadline betød. Firmagaver prøvede virkelig at ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet julegaver hos jer i 4 år nu, og det er altid en god oplevelse. I har mange gavevalg i forskellige prisklasser- og der er noget for både mænd og kvinder, hvilket tiltaler mig rigtig m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Firmagave-shop finder du alt i firmagaver, gaver til medarbejdere, personalegaver o.l. Vi har et stort udvalg, og klarer gerne alt det praktiske.

4.5

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Stort og flot udvalg

Det har været hurtigt, nemt og effektivt at handle julegaver fra Firmagave. De svarer hurtigt på mail, holder hvad de lover og har et stort og fint udvalg af gaver. Som regel er der nogen der ikke synes de kan finde noget, men hos Firmagave er udvalget så bredt at alle har været glade i år.

24. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gaveudvalget var rigtig flot og bredt

Gaveudvalget var rigtig flot og bredt, og vi er meget glade for kvaliteten og værdien af de gaver, vi har valgt. Én ud af ti af vores gaver blev dog ikke leveret før jul som lovet, hvorfor jeg ikke kan give 5 stjerner. Efter kontakt til Firmagaver, blev den manglende gave efterleveret en uge senere.

17. Februar 2026

Nogle rigtig flotte gaver

Nogle rigtig flotte gaver. lige til at give medarbejderne deres gave, pæn indpakning. meget tilfreds med jeres ordning.

4. Dezember 2025

Hej Vivi,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Og vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Det kan kun anbefales

Super service. Mange fantastiske valgmuligheder. Meget nemt for medarbejderne at bestille.
Alt fungerer. Det bliver simpelthen ikke nemmere.

29. Oktober 2025

Hej Käthe,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi arbejder hårdt på at bestillignen skal være nem og arbejder i år på endnu mere brugervenlighed og flere brugbare funktioner - vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

God service!

Jeg har købt firmajulegaver hos Firmagave A/S i december 2025. Alt virkede nemt og overskueligt, samt ingen skjulte / ekstra gebyrer. En medarbejder ringede og gjorde opmærksom på at ikke alle medarbejdere havde valgt gave i god tid inden deadline. Jeg har kun oplevet særdeles god service.

24. November 2025

Hej Lars,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god service og at synes alt var nemt at tilgå! Vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Fuldt tilfredse med gaverne

Fuldt tilfredse med gaverne, servicen mv. Flot indpakning og levering til tiden, samt et flot udvalg.

1. Dezember 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi arbejder hårdt på at sammensætte, hvad vi også selv synes er et rigtigt fint gaveudvalg, og du skal glæde dig til at se det, som kommer her i sæsonen 2026! Vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig gode og fine gaver at vælge…

Rigtig gode og fine gaver at vælge imellem samt fragtprisen er lav 👌

Hej David-Christopher,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Mest godt :-). Hurtigt og effektivt

Lidt for og imod, mest plus :-)
+ Vi bestilte sent, men alt håndteret hurtigt.
+ Vi havde en meget sløv medarbejder der ikke kunne forstå hvad en deadline betød. Firmagaver prøvede virkelig at vente længe på dette.

- En anden medarbejder bestilte en gave, der så blev udsolgt (efterfølgende?) , og den som kom hjem var ikke samme grydepakke men noget andet - og et andet mærke. (om vi har fået en besked om dette som er gået tabt er uklart!)
+ Super sød og hjælpsom kundeservice, og fx fik medarbejder et ekstra låg (som var en af forskellene)

11. Dezember 2025

Hej Lasse,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi arbejder hårdt på at bestillignen skal være nem og at vi får din gaveshop lukket på bedst mulig måde og først når alle medarbejdere har valgt en gave. ❤️

Vi beklager den uheldige oplevelse med den udsolgte gave, men godt at der blev fundet et tilsvarende alternativ. Som jeg håber din medarbejder også blev glad for. Ellers er I mere end velkommen til at tage fat i os, så finder vi en løsning på det med det samme 🙏🏼

Super!

Det fungerede som det skulle. Nemt at bestille, vælge og fik gaverne til tiden!

1. Dezember 2025

Hej Michala,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet julegaver hos jer i 4…

Jeg har handlet julegaver hos jer i 4 år nu, og det er altid en god oplevelse. I har mange gavevalg i forskellige prisklasser- og der er noget for både mænd og kvinder, hvilket tiltaler mig rigtig meget.
Samtidig har I et rigtig højt serviceniveau, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.
Jeg vender helt sikkert tilbage senere på året.

16. Februar 2026

Hej Michella,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Og vi er så glade for at høre, at du har været kunde her i så mange år!

Tusind tak for de pæne ord om vores service og vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Fantastisk service…

Vi fik en fantastisk service og meget imødekommende medarbejder da vi var i telefonisk kontakt.

4. Dezember 2025

Hej Charlotte,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god service og god telefonisk kontakt! Vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et rigtig godt samarbejde…

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Firmagave A/S,

De er nemme at arbejde sammen med, holder hvad de lover og leverer til tiden. Derudover har de et stort udvalg af gaver, så der er noget for enhver smag.
Vi har været meget tilfredse

15. Dezember 2025

Hej,
Tusind tak for jeres meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi arbejder hårdt på at sammensætte, hvad vi også selv synes er et rigtigt fint gaveudvalg, og I skal glæde jer til at se det, som kommer her i sæsonen 2026! Vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Service

Hej Gugi,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service hele vejen

Vi har modtaget de fineste gaver til tiden.
Hele vejen igennem har vi fået SUPER hurtig og god service på alle vores spørgsmål. Desuden synes vi at udvalget af gaver er rigtig godt.
Vi fik hjælp til at åbne op igen, da en af de ansatte ikke havde nået at bestille.
Vi har følt os meget fint hjulpet og samtidig haft følelsen af at de havde styr på alle os kunder. Mange tak og vi bestiller helt sikkert igen næste år.

19. Dezember 2025

Hej Birgitte :)
Tusind tak, for den meget søde anmeldelse!! Den sætter vi enormt stor pris på. Og bedst af det hele, at I har oplevet en ekstraordinær service fra vores medarbejdere! :)

Vi er glade for at høre, at vi har fået skabt en følelse af tryghed og at I har følt jer hjulpet! Det er vores vigtigste opgave!

Vi glæder og meget til at betjene jer igen! Hav en rigtig dejlig jul og et lykkebringende nytår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med gavekæb har samtlige…

I forbindelse med gavekæb har samtlige medarbejdere ikke fået afhentet pakker. Simon, som tog telefonen her i juletiden, var MEGA behjælpelig med at få det sendt afsted igen. Vi får pakkerne til tiden og er meget glade. 5/5 for service.

Hej Lucas :)
Tusind tak, for den meget søde anmeldelse!! Den sætter vi enormt stor pris på. Og bedst af det hele, så er vi så glade for at høre, at Simon har ydet en ekstraærdinær service, så I fik alle jeres gaver alligevel, trods alt. <3 :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ville give 1,5 men gik ned

Købte noget ekstra da mit firma benytter sig af dette til ansatte. Jeg køber en vare - som egentlig er dyre end andre steder, men der står der medfølge den ekstra del som er relevant. Den mangler da den ankommer. Jeg skriver og får at vide den følger desværre ikke med. Jeg påpeger det står i beskrivelsen. Jeg får bare igen et svar at det gør den ikke og de beklager. Jeg er med på fejl sker, men efter som prisen er højere end andre steder og det var derfor jeg købte her- så burde der være en form for kompensations. Har intet at sige på selve julegaver til firma - De levere fint osv.
Fejl beskrivelsen er nu fjernet - selv tak. Jeg tjekkede retur muligheder og de er der faktisk ikke selvom fejlen er hos dem. Man skal tænke sig godt om er beskrivelsen ved retur.

9. Dezember 2025

Hej Maria :)
Tak for din anmeldelse af vores shop!!
Det lyder som om at din anmeldelse drejer sig om vores kollega-shop Jataklagersalg.dk, og vi er ked af at hører, at du har haft en træls oplevelse.
Fejl i teksterne sker desværre ja, da vi jo desværre heller ikke altid har andre infomationer end dem vi får fra leverandøren. Men som du selv skriver, så har vi rettet fejlen og tager klart alle dine andre punkter til efterretning, så vi kan få gjort vores kollegashop endnu bedre og nemmere at betjene for jer kunder.

Trods alt så må du have en rigtig dejlig jul og et lykkebringende nytår!

kæmpe succes

Vi har haft den store fornøjelse at vi igen i år har fået leveret julegaver fra Firmagave A/S. Det har været et superfedt samarbejde og modtagelsen af over 200 gaver var en kæmpe succes fra modtagelsen til uddelingen af gaverne smukt mærket op med navn og gaveindhold. Tusind tak - vi kommer igen.

3. Dezember 2025

Hej Birgitte :)
Tusind tak, for den meget søde anmeldelse!! Den sætter vi enormt stor pris på. Og bedst af det hele, så er vi så glade for at høre, at I kommer igen :)

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Hurtig bestilling og levering som aftalt, endda med 2 ekstra gavebestillinger senere end deadline.

12. Dezember 2024

Hej Martin,
Tusind tak for din virkelig flott anmeldelse af vores shop! Den sætter vi enormt stor pris på :)
Vi gør altid vores bedste for at imødekomme jeres ønsker bedst muligt :)

Allan Karlskov

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr