OPDATERET: Du betaler 9 kroner for 4 dage, og hvis du ikke melder dig ud inden de 4 dage, skal du betale 299 kroner hver måned. Jeg havde ikke læst det i småt, så jeg fik en grim overraskelse da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg betalte i august 2025 9kr som en intro betaling for at se hvad appen kunne byde på. Jeg kan se i dag, april 2026, at der er blevet trukket 299kr alle måneder siden da, svarende til 3000kr. Har i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De tilbyder en billig måde hvorpå du kan søge kollegier ved at give en prøveperiode på 4 dage til 9 dkk. Derefter er det 299 dkk hver måned, som de ikke ligefrem reklamere med. Derudover er det ikke m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
findkollegie.dk. Kunne ligepludselig ikke finde mig i deres kartotek. Til trods for at de havde skrevet at jeg var udmeldt og at de havde tilbageført betaling for februar måned, så hævede de betaling... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leder du efter din næste lejebolig? FindKollegie er det bedste valg! Hos FindKollegie gør vi det nemt for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden, så du hurtigt og effektivt kan finde dit ideelle hjem. Uanset om du leder efter en lejlighed, et hus eller et værelse, tilbyder FindKollegie et bredt udvalg af lejeboliger, der passer til alle budgetter og livsstile. Med annoncer tilgængelige på din valgte lokation gør vores platform boligsøgningen enkel og giver dig den bedste mulighed for at sikre dig den perfekte lejebolig. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål? Vores venlige supportteam står klar til at guide dig hele vejen. Du kan nemt kontakte os via Rento, vores virtuelle assistent, som du finder i vores FAQ, eller ved at udfylde kontaktformularen, der er tilgængelig i vores vilkår (T&Cs) på hjemmesiden. Hos FindKollegie stræber vi efter at gøre din boligrejse enkel, gennemsigtig og helt stressfri.
K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
God oplevelse med kundeservice. Havde glemt at afmelde mit abonnement, men fik refunderet pengene. Tak! 🤠

Antwort von FindKollegie
Jeg betalte først 9 kroner, da jeg gerne ville se et ledigt kollegie værelse i Århus. Jeg blev derefter videreført til Ungdomsbolig Århus, som jeg kontaktede. De skrev, at det værelse ikke er, og aldrig har været, til rådighed. Derefter gad jeg ikke bruge findkollegie. Jeg blev dog få dage senere trukket for 300kr af FindKollegie. Jeg skrev med det samme til dem, om jeg kunne få refunderet de 300kr. Det ville de ikke. Jeg forklarede dem, at værelset jeg ville kigge på ikke var til rådighed, hvor de bare sagde, at lejemålene nogle gange blev booket meget hurtigt.
Hvis man vil finde et kollegie at bo i i Århus, så brug ikke findkollegie.

Antwort von FindKollegie
Som mange herinde, syntes jeg at FindKollegie lød som et brugervenligt alternativ til den endeløse jagt på studiebolig. Derfor syntes jeg det er forfærdeligt ærgerligt at en virksomhed med et fint og brugbart produkt skal falde til et skummelt 299kr abonnement skrevet med småt som ovenikøbet er svært at afmelde. Ingen steder på hverken deres hjemmeside eller e-mailen der fulgte var betalingsbetingelserne nemme at finde, og det virker endnu mere foruroligende at det er portal målrettet studerende der måske ikke har luft i budgettet til en vanvittigt dyrt abonnement. Det er synd og skuffende at en platform med så meget potentiale skal falde til denne taktik. Kundeservice was ikke en hjælp, og de får kun to stjerner fordi de teknisk set er en OK mulighed til at finde en bolig, men jeg ville ikke anbefale dem.

Antwort von FindKollegie
Opdateret: Jeg har været i fin dialog med Findkollegie.dk efterfølgende. De har været forstående. Jeg er positivt stemt over deres kundesservice.
Jeg finder det foruroligende og enormt kritisabelt, at en hjemmeside, som burde forsøge at hjælpe unge mennesker med at finde bolig, fanger unge i et fast abonnement. Endda et vanvittigt dyrt abonnement, hvor man ingen advarsel får forud for trækningen af pengene.
Jeg synes, det er groft at skrive vilkår med så små bogstaver, og at det er endnu mere groft at snylte på unge menneskers smalle økonomier - ØV.
Jeg forsøger nu ihærdigt at få mine 299 kr tilbage, da jeg ikke har benyttet deres portal - overhovedet.

Antwort von FindKollegie
Jeg er blevet bedraget af find kollegier. Første gang står der man kan prøve for 9 kr., hvor efter de trak 599 fra min konto. Efter en lang forhandling, refunderede de kun 299 og lovede de vil opsige mit abonnement. De har nu trukket yderligere 299 fra min konto. ALDRIG brug deres hjemmeside det snyd og bedrag.

Antwort von FindKollegie
Findkollegie.dk er en fin og anvendelig portal for boligsøgende. Det er derfor en ærgerlig praksis med at lokke kunder indenfor med at betale 9kr for adgang, hvorefter man 4 dage senere bliver trukket 299kr og hæfter for et abonnement. Jeg kan se, at mange ligesom jeg ikke har læst ‘det med småt’, og jeg mener, at en hæderlig virksomhed bør gøre tydeligt opmærksom på abonnementsvilkårene, samt evt droppe praksis med de 9.kr. Således kan man undgå, at kunderne føler sig bondefanget og skriver dårlige anmeldelser på trustpilot.
Jeg tvivler på, at fremgangsmåden er lovlig, under alle omstændigheder er den uetisk og det må kunne gøres bedre af et fornuftigt firma.
Jeg har til gengæld haft en god dialog med kundeservice og fået refunderet mine 299kr. Der er også tale om en god og brugbar portal, derfor 3 stjerner.
Jeg opfordrer nuværende og fremtidige kunder til at være opmærksomme på vilkårene, eller bede om en tilbagebetaling, hvis man som jeg og mange andre overser ‘det med småt’.

Antwort von FindKollegie
Usselt firma. Deres abonnementbetalingshalløj er mega shady. Blev nødt til at trække dem i retten for at få mine penge tilbage. Hold jer væk.

Antwort von FindKollegie
Jeg betalte 9kr for fire dage. Linket til kollegiet førte til en anden hjemmeside (KBH kollegier), med endnu en betalingsvæg. Man kan ikke bruge hjemmesiden til noget og hvis man ikke afmelder bliver man trukket 299kr. Desuden kan man tidligst afmelde abonnementet 24 timer efter man har oprettet sig, det er designet til at man skal glemme at opsige. Sikke en omgang møg, totalt ubrugeligt.
Efter nogle misforståelser fik min datter sine penge refunderet, da log in ikke virkede til hjemmesiden. God service!

ALDRIG BRUG DEM!
Jeg købte abonnementet for de 9kr men der gik åbenbart noget galt eftersom jeg fik en mail hvor der stod at oprettelsen var mislykkedes, men jeg kunne se at de havde trukket pengene selvom jeg ikke kune bruge det. Men det var kun 9kr så tænkte ikke mere over det.. men så trak de 300kr efter de fire dage, jeg skrev til dem om det og de nægtede at give mig pengene tilbage SELVOM der står på deres hjemmeside at de giver penge tilbage hvis der er en teknisk fejl og man kan bevise det, hvilket jeg gjorde!!
Men jeg fik stadig ikke pengene tilbage så jeg begyndte at komme op i en hel diskussion med dem om det fordi de blev ved med at anklage mig for at lyve selvom jeg havde bevis for det.
Så IKKE BRUG DEM! De stjæler dine penge og så er der også bare forfærdelige service!

Antwort von FindKollegie
Den blevet ufrivilligt trukket 299kr to gang dvs.600kr af min konto. som jeg bestemt ikke har ville betale. Jeg vil gerne refundere min penge med det samme!!. Jeg har prøvede også ringe til jer men i tag ikke telefone.

Antwort von FindKollegie
Betalte 9kr for 4 dage og blev auto trukket 299.-. Modtog aldrig en email med vilkår fra dem.
Men, efter emailing findkollegie, blev aftalen opsagt og 299- refunderet. Ingen problemer med hurtig og venlig service.
Men vær sikker på at du modtager en mail fra dem med vilkår og læs den grundigt.

Antwort von FindKollegie
Er ufrivilligt blevet trukket 299kr som jeg bestemt ikke har ville betale. Kræver mine penge refunderet med det samme!! Ekstremt utroværdigt

Antwort von FindKollegie
Dårlig hjemmeside og man får intet for pengene + det er svært at annullere sit abonnement

Pas meget på!
De lokker med 9 kroner for en afgrænset tid. Men før du ved det, har du et abonnement til 299 - også selvom det er ikke muligt at finde en studiebolig.

Antwort von FindKollegie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.