FindKollegie Bewertungen 77

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

OPDATERET: Du betaler 9 kroner for 4 dage, og hvis du ikke melder dig ud inden de 4 dage, skal du betale 299 kroner hver måned. Jeg havde ikke læst det i småt, så jeg fik en grim overraskelse da... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg betalte i august 2025 9kr som en intro betaling for at se hvad appen kunne byde på. Jeg kan se i dag, april 2026, at der er blevet trukket 299kr alle måneder siden da, svarende til 3000kr. Har i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der findes en speciel plads i skærsilden til dem der udnytter studerende på få penge, og FindKollegie passer lige derind. De tilbyder åbenbart ikke engang noget andet end at sende dig videre til a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

findkollegie.dk. Kunne ligepludselig ikke finde mig i deres kartotek. Til trods for at de havde skrevet at jeg var udmeldt og at de havde tilbageført betaling for februar måned, så hævede de betaling... Mehr ansehen

1. Immobilienvermittlung
  2. Studentenwohnheim
  3. Studentenwohnservice

Vom Unternehmen geschrieben

Leder du efter din næste lejebolig? FindKollegie er det bedste valg! Hos FindKollegie gør vi det nemt for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden, så du hurtigt og effektivt kan finde dit ideelle hjem. Uanset om du leder efter en lejlighed, et hus eller et værelse, tilbyder FindKollegie et bredt udvalg af lejeboliger, der passer til alle budgetter og livsstile. Med annoncer tilgængelige på din valgte lokation gør vores platform boligsøgningen enkel og giver dig den bedste mulighed for at sikre dig den perfekte lejebolig. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål? Vores venlige supportteam står klar til at guide dig hele vejen. Du kan nemt kontakte os via Rento, vores virtuelle assistent, som du finder i vores FAQ, eller ved at udfylde kontaktformularen, der er tilgængelig i vores vilkår (T&Cs) på hjemmesiden. Hos FindKollegie stræber vi efter at gøre din boligrejse enkel, gennemsigtig og helt stressfri.

1.7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

På grænsen til scam

På grænsen til scam. Jeg ville opsige mit gratis medlemsskab, men lige den del af siden var "ude af drift", hvilket den blev ved med at være. Alligevel har I den frækhed at trække 299 kr. efter gratis-perioden. Hvordan forklarer I egentlig det? Andet end at I nyder at stjæle kundernes penge. Scam.

15. Juni 2025

Hej Niels,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Den gratis prøveperiode giver midlertidig adgang, og som forklaret under tilmeldingen fortsætter abonnementet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperiodens udløb.

Hvis du har haft problemer med at få adgang til opsigelsessiden, er dette ikke tilsigtet, og vi beklager meget ulejligheden.

Vi har anmodet om dine oplysninger via Trustpilots sikre system, men da vi ikke har modtaget noget svar fra dig, kan vi på nuværende tidspunkt ikke gøre mere i denne sag. Vi sætter pris på din feedback, og hvis du stadig ønsker yderligere hjælp, kan du kontakte vores supportteam ved at udfylde kontaktformularen, som du finder i vilkårene og betingelserne på vores hjemmeside.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjemmeside til kollegiesøgning

Super hjemmeside til kollegiesøgning. Deres kundeservice arbejder virkelig hurtigt og effektivt, jeg fik hjælp til at løse et problem med login efter 1 dag og fik første svar efter kun en halv time.

13. Juni 2025

Hej Ida,

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Findkollegie, og at vores supportteam kunne hjælpe dig hurtigt. Dine venlige ord motiverer os til at fortsætte med at forbedre vores service og sikre en god oplevelse for alle studerende, der søger bolig.

De trækker 299kr uden tilladelse

De trækker 299kr. ud at det blå?!!! Ingen advarsel ingen tilladelse.. det er så sygt

16. Juni 2025

Hej Karla,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Den indledende betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen, fortsætter medlemskabet automatisk til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber. Vi forstår, at uventede gebyrer kan være frustrerende, og vi tilstræber at give klare retningslinjer om abonnementer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ussel måde at drive forretning på

1. Juni 2025

Hej JK,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse med Findkollegie har efterladt dig med denne følelse. Vi stræber efter at drive vores virksomhed på en transparent måde og i overensstemmelse med vores vilkår, herunder at kommunikere prøveperioder, abonnementer og gebyrer tydeligt. Vi forstår, at enhver forvirring eller frustration omkring disse forhold kan være frustrerende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvordan kan man være så korrupte???

Hvad i al verden sker der for at i trækker goddamn 299 kr. om måneden fra en FATTIG STUDERENDE som søger en KOLLEGIEBOLIG og har betalt 9 kr. for at kigge på én bolig... Nej, man får ingen mail om en kvittering på de penge i har trukket, og i melder ingen advarsel om at i lige skal til at trække fricking 30% af min indkomst. SKAM JER.

26. Mai 2025

Hej,

Tak, fordi du deler din oplevelse.

Vi er meget kede af at høre om din frustration og de problemer, du har oplevet. Vi forstår, at uventede gebyrer kan være irriterende, især for studerende, der har et stramt budget. Den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under tilmeldingen fortsætter medlemskabet til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperiodens udløb. Kvitteringer og bekræftelses-e-mails sendes automatisk efter registreringen, men nogle gange kan disse blive filtreret af din e-mailudbyder.

Fordækt virksomhed

Som tidligere skrevet er jeg blevet trukket 2 gange 299 kr uden at have opdaget at have meldt mig til et abonnement. Hold jer langt væk væk fra denne virksomhed.

18. März 2026

Hej Charlotte,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Den første betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode. Som beskrevet under registreringen og i bekræftelses-e-mailen fornyes abonnementet automatisk til standardprisen, medmindre det opsiges inden prøveperioden udløber. Alle konti og betalinger oprettes og bekræftes af brugeren under registreringen.

Vi har via Trustpilots sikre system anmodet om og modtaget dine kontaktoplysninger og har forsøgt at kontakte dig via e-mail. Desværre har vi ikke modtaget noget svar. I vores besked mener vi at have forklaret tydeligt, at abonnementet blev aktiveret efter prøveperioden i overensstemmelse med de vilkår og betingelser, du accepterede ved tilmeldingen. Alle opkrævninger var berettigede, og tjenesten stod til din rådighed i den betalte periode. Vi har også givet detaljerede oplysninger om, hvordan abonnementet fungerer, og hvorfor opkrævningen fandt sted. Hvis du ønsker det, kan du stadig svare på vores e-mail, og vi vil med glæde afklare eventuelle misforståelser.

De stjæler penge

Ligesom de andre anmeldelser, har de også stjålet 2 gange 299kr fra mig. Jeg skrev en mail til den, og de nægter at refundere beløbet, sikkert fordi det er scam. Ville have givet dem 0 stjerner, så dårlig en oplevelse havde jeg!

28. März 2025

Hej Eva,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Den indledende betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen, fortsætter medlemskabet automatisk til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber. Alle abonnementer og betalinger oprettes og bekræftes af brugeren under registreringen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik et chok da jeg fandt ud af at…

(De har kontaktet mig og refunderet 300, men stadig tyvstjålet 600 kr som ikke refunderes, så hold jer langt væk.)

Fik et chok da jeg fandt ud af at findkollegie havde trukket 299 om måneden hen over de sidste 3 måneder. Dvs i alt næsten 900 + de 9 kr jeg betalte for at tjekke et enkelt kollegie ud.

Det er ufattelig mange penge som jeg har mistet for ingenting, efterfølgende skulle jeg virkelig lede længe efter hvordan jeg kunne have overset at have tilmeldt mig et abonnement.

Fatter ikke at dem der er ansat i dette firma kan se sig selv i spejlet hver morgen.

22. Januar 2025

Hej Nardi,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Vi vil gerne præcisere, at den indledende betaling giver midlertidig adgang som en del af en prøveperiode, og som forklaret under registreringen og i bekræftelses-e-mailen, fortsætter medlemskabet automatisk til standardprisen, hvis det ikke opsiges inden prøveperioden udløber. Alle abonnementer og betalinger oprettes og bekræftes af brugeren under registreringen.

For at gennemgå din sag, afklare eventuelle gebyrer og hjælpe dig direkte har vi anmodet om dine oplysninger via Trustpilots sikre system, så vores supportteam hos Findkollegie kan kontakte dig og give vejledning om løsning af denne sag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Præcis det samme som alle andre siger

Præcis det samme som alle andre siger. Udover det klassiske træk med at skrive med småt og tricke en ind i et abonnement, er deres hjemmeside også fuldstændig ubrugelig og henviser udelukkende til andre sider der tilbyder samme service gratis. De ved selvfølgelig udemærket godt hvad de har gang. Måske er det også bare en person der sidder og snyder folk, hvem ved. Skriver i håb om at nogen ser det og undgår at lave samme fejl, for jeg forventer ikke at få mine penge igen, men jeg håber på at få den forventning brudt. Så ja. Send mig mine penge tak. Når man søger kollegie er det jo ikke fordi man har det i hoved og rov. Har kontaktet jer via mail.

29. März 2025

Hej Elias,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre om din oplevelse og sætter pris på, at du har taget dig tid til at beskrive situationen.

Vores platform giver adgang til boligannoncer, der er samlet fra udlejere og forskellige pålidelige kilder, hvilket hjælper brugerne med at finde ledige boliger samlet ét sted. Vilkårene for prøveperiode og abonnement, herunder prisoplysninger og oplysninger om fornyelse, vises under tilmeldingsprocessen og i vores vilkår og betingelser, inden betalingen gennemføres.

Vi anmodede om dine oplysninger via Trustpilots sikre system, men da vi ikke har modtaget et svar fra dig, kan vi i øjeblikket ikke foretage os yderligere i denne sag. Vi sætter pris på din feedback, og hvis du stadig ønsker yderligere hjælp, kan du kontakte vores supportteam ved at udfylde kontaktformularen, som findes i vilkårene og betingelserne på vores hjemmeside.

A Complete Disappointment and a Money Trap

I signed up for Find Kollegie, only to later discover they had automatically charged my account without any clear notification or reminder of an ongoing subscription. By the time I noticed, they had already taken my money multiple times. Their customer service is painfully slow and unhelpful, giving off a cold attitude whenever you finally get a response.

When I finally managed to cancel, I considered giving them one more chance, only to confirm how useless their service really is. There are plenty of free websites out there that run circles around Find Kollegie in terms of functionality and user experience. It’s obvious they’re not investing any of the subscription money into improving the platform.

Bottom line: Stay far away if you don’t want to be scammed. Find Kollegie offers very little value, and their business practices feel deceptive at best.

29. Januar 2025

Hello Simon,

We are sorry to hear that you found our service disappointing and felt our customer support did not meet your expectations.

Our subscription model begins with an introductory offer that transitions into a standard membership to ensure users have continuous access to our database. These terms are presented during sign-up, and automated receipts are sent to the registered email address. We regret if these notifications did not reach you or if you found our support tone to be unhelpful, as we strive to provide professional assistance to all our users.

Regarding the platform's value, we continuously work on aggregating listings from a wide range of sources to save users time. However, we take your feedback regarding functionality and user experience seriously, as it helps us identify where we need to invest more in platform improvements.

We have requested your information via Trustpilot's secure system, but as we have not received a response from you, we are unable to take any further action on this matter at this time. We appreciate your feedback, and if you still require our assistance, please contact our support team by filling out the contact form found in the terms and conditions on our website.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev lidt overrasket da jeg fik taget…

Blev lidt overrasket da jeg fik taget 299 uden varsel eller besked. Derudover bliver hjemmesiden super langsom efter man har brugt den i lidt tid.

7. Januar 2025

Hej Isabel,

Vi er kede af at høre, at fornyelsen af abonnementet kom som en overraskelse, og at du oplevede tekniske problemer med hjemmesidens ydeevne.

Gebyrer er det standard månedlige abonnementsgebyr, der følger efter vores introduktionsperiode. Denne overgang er designet til at sikre, at brugerne har uafbrudt adgang til vores ejendomssøgningsværktøjer, mens de leder efter en bolig. Vi tilstræber at være tydelige om disse vilkår under registreringsprocessen, og vi værdsætter din feedback om, hvordan du modtog meddelelsen.

Med hensyn til hjemmesidens hastighed beklager vi den forsinkelse, du oplevede. Ydeevnen kan undertiden falde på grund af browserens cache eller stor trafik på siden. Vi arbejder løbende på tekniske optimeringer for at sikre en mere jævn oplevelse for vores brugere.

Vi har anmodet om dine oplysninger via Trustpilots sikre system, men da vi ikke har modtaget noget svar fra dig, kan vi på nuværende tidspunkt ikke foretage os yderligere i denne sag. Vi sætter pris på din feedback, og hvis du stadig ønsker vores hjælp, kan du kontakte vores supportteam ved at udfylde kontaktformularen, som du finder i vores vilkår og betingelser på vores hjemmeside.

I skulle skamme jer!

I skulle skamme jer!
Kunne nul stjerne gives havde i været i minus..
Jeg tilmeldte mig for at få en bolig til. Mit studie og i vælger at trække 299 hver måned uden godkendelse eller nogen form for kvittering eller besked fra jer. I reklamere med at man søger bolig gratis udover at man giver et småt beløb på 9 kr. Forfærdelig forretning.
Jeg kan kun råde folk til at holde sig væk fra dette scamming firma der udnytter folk og deres desperate situation.
Indtil videre er der trukket 2200.
Og er de ikke overført tilbage til min konto SNAREST, så ryger jers forretning direkte ind på kontant skrivebord på DR.

11. März 2026

Hej Daniel J,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og din frustration over de gebyrer, der er opkrævet på din konto.

Vi vil gerne præcisere, at vores abonnementsmodel starter med et introduktionstilbud, som overgår til et standard månedligt medlemskab for at sikre fortsat adgang til vores boligsøgningsværktøjer. Disse vilkår præsenteres under registreringsprocessen, inden der godkendes nogen betaling. Vores system er indstillet til at sende kvitteringer og ejendomsmeddelelser til den e-mailadresse, der blev brugt ved tilmeldingen. Hvis du ikke har modtaget disse, anbefaler vi, at du tjekker din spam-mappe eller kontrollerer, at e-mailadressen er indtastet korrekt.

Vi forstår, at som studerende tæller hver krone, og vi tager din feedback vedrørende gennemsigtighed meget alvorligt. Vi ønsker ikke, at nogen brugere føler sig vildledt af overgangen fra prøveperioden til det fulde abonnement.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klage over uberettiget trækning af abonnement

Til Findkollegie,
Jeg skriver for at klage over jeres uacceptable håndtering af mit abonnement og de uberettigede trækninger, som er foretaget fra min konto. Jeres praksis er uigennemsigtig, og jeg er dybt utilfreds med, hvordan I har behandlet mit engagement i jeres tjeneste.
I april tilmeldte jeg mig jeres abonnement for 9 kr., hvilket fremstod som en enkelt betaling. Det var på ingen måde tydeligt, at jeg ville blive trukket 299 kr. om måneden derefter. Over de sidste seks måneder er der blevet trukket 299 kr. hver eneste måned, uden at jeg har modtaget så meget som en eneste mail fra jer – hverken som kvittering for betalingerne eller med information om boliger, hvilket ellers burde være jeres kerneydelse.
Jeg opfatter dette som en utilbørlig fremgangsmåde og manglende gennemsigtighed fra jeres side. Jeres mangel på kommunikation og de skjulte betingelser for abonnementet har skabt stor frustration hos mig. Jeg føler mig vildledt og bedraget.
Jeg kræver:
1. En øjeblikkelig annullering af mit abonnement.
2. Refusion af samtlige trækninger på 1794kr. foretaget over de sidste seks måneder, eller en anden form for løsning,
3. En forklaring på, hvordan I vil forhindre andre i at opleve lignende problemer.
Jeg ser frem til en hurtig og tilfredsstillende løsning.
Casper Gottlieb

7. Dezember 2024

Hej Casper Gottlieb,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration over de gebyrer og den manglende kommunikation, du beskriver.

For at besvare dine spørgsmål: Vores abonnementsmodel starter med et introduktionstilbud, der automatisk overgår til et månedligt medlemskab for at sikre fortsat adgang til vores boligsøgningsværktøjer. Disse vilkår præsenteres under tilmeldingsprocessen. Med hensyn til e-mails sender vores system automatiske kvitteringer og ejendomsadvarsler til den e-mailadresse, der er registreret ved tilmeldingen. Hvis du ikke har modtaget dem, anbefaler vi, at du tjekker din spam-mappe eller kontrollerer, om der var en stavefejl i den angivne e-mailadresse.

Vi tager din feedback om gennemsigtighed alvorligt og arbejder konstant på at gøre vores vilkår så klare som muligt for at undgå sådanne misforståelser.

For at løse dette for dig:
1. Vi kan bekræfte, at abonnementet vil blive opsagt med det samme, så snart vi har identificeret din konto.
2. Vi har anmodet om dine oplysninger via Trustpilots sikre system, så vores supportteam kan finde din konto, gennemgå faktureringshistorikken og drøfte en løsning vedrørende din anmodning om refusion.
3. Din feedback deles med vores udviklingsteam for at forbedre vores notifikationssystemer og synligheden af vores abonnementsbetingelser.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They automatically sign up for a…

They automatically sign you up for a subscription charging 299dkk per 28 days. The site is furthermore useless as I got no replies.

22. August 2024

Hello Magnus,

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear that you did not find the platform useful and that you experienced a lack of replies during your search.

We would like to clarify that our subscription model, including the transition to a recurring charge every 28 days, is detailed during the registration process and within our Terms and Conditions. We aim to provide this information clearly so that users can manage their memberships effectively.

Regarding the lack of replies, as a housing aggregator, we facilitate the connection between seekers and providers. While we strive to ensure all listings are active, the response rate ultimately depends on the individual landlords or housing offices. We are constantly working on ways to improve engagement and help our users get the feedback they need.

To investigate this matter and assist you further, we previously requested information regarding your subscription. Unfortunately, as we have not received a response, we are unable to fully review or resolve the situation on our side.

We truly appreciate your feedback. Our goal is to ensure transparency and provide helpful support to all our users. Should you choose to reach out, our team would be more than happy to assist you, you can contact us by replying to the email we sent or via the contact form available on the T&Cs page.

Findkollegie Team

Hold jer langt væk.

Man bliver automatisk skrevet op til et 299dkk per måned abonnement. Siden er elendig, man får ikke svar tilbage. Brug en anden platform og beskyt jeres penge.

18. November 2024

Hej,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med vores platform og den service, vi har ydet.

Vi vil gerne præcisere, at vores abonnementsmodel, herunder overgangen fra en prøveperiode til et månedligt medlemskab, er beskrevet under registreringsprocessen og i vores handelsbetingelser. Vi stræber efter gennemsigtighed, så alle brugere kan træffe en informeret beslutning ved tilmelding.

Hvad angår vores kommunikation, har vi et dedikeret supportteam til at assistere med alle henvendelser. Det bekymrer os at høre, at du føler, du ikke har modtaget et svar, da vi bestræber os på at besvare alle beskeder hurtigst muligt. Vi vil meget gerne undersøge din sag for at se, hvad der er sket, og hvordan vi kan hjælpe dig.

For at undersøge denne sag og hjælpe dig yderligere har vi tidligere anmodet om oplysninger om dit abonnement. Da vi desværre ikke har modtaget noget svar, er vi ikke i stand til at gennemgå eller løse situationen fuldt ud fra vores side.

Vi sætter stor pris på din feedback. Vores mål er at sikre gennemsigtighed og yde hjælpsom support til alle vores brugere. Hvis du vælger at kontakte os, vil vores team med glæde hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at svare på den e-mail, vi har sendt, eller via kontaktformularen på siden med vilkår og betingelser.

Findkollegie Team

Jeg ville helst give 0 stjerner

Jeg ville helst give 0 stjerner.
Efter at have betalt 9,- for oprettelse, bliver man trukket 299,- om måneden. Jeg opdagede det først efter 2. Opkrævning. Jeg kunne endvidere slet ikke skrive mig op til et kollegie på deres hjemmeside. Det virkede ikke. Jeg er blevet narret og kalder det bondefangeri!!🤬🤬🤬🤬

19. November 2024

Hej,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse og har stødt på tekniske problemer på vores hjemmeside.

Vi vil gerne præcisere, at overgangen fra prøveperioden til et månedligt abonnement er en standarddel af vores vilkår, som bliver præsenteret under registreringsprocessen. Vi bestræber os på at gøre denne information tydelig for at sikre, at alle brugere er opmærksomme på abonnementsstrukturen, før de tilmelder sig.

Hvad angår de problemer, du har oplevet, tager vi rapporter om tekniske fejl meget alvorligt. Vores platform er designet til at formidle disse forbindelser, og vi vil gerne undersøge, hvorfor det ikke fungerede for dig, så vi kan sikre, at vores tjeneste fungerer som tilsigtet. Vi vil også oplyse om, at sådanne fejl kan og bør rapporteres til vores supportteam så hurtigt som muligt, så vi kan undersøge det i realtid.

FindKollegie Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffet over deres måde at drive…

Meget skuffet over deres måde at drive deres virksomhed på. Ligesom mange andre fik jeg en automatisk fornyelse på 300 kr. Jeg havet aldrig brugt find kollegie hvis jeg var opmærksom på dette. Ud over de spildte penge var boligerne jeg fandt på deres side også alle lejet ud så derfor vil jeg fraråde at at bruge siden.

3. August 2024

Hej ,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din feedback til os.

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores service.
Din oplevelse betyder noget for os, og vi vil gerne have mulighed for at hjælpe dig og levere en løsning så hurtigt som muligt.
Du kan altid kontakte os via vores kontaktformular, som du finder under kontakt os / spørgsmål og svar.

Vi har bedt om dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig.

Vi ser frem til dit svar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg synes det er uærligt at de tydeligt…

Jeg synes det er uærligt at de tydeligt reklamere med at man signer up for 9krn og derefter at det står med småt og at man selv skal opdage at man bliver trukket for 299kr 4 dage efter. Det kunne de godt have skrevet tydeligere. Da jeg så løbene prøver at fange dem på telefon i deres åbningstid står telefonen som konstant optaget. Det er ikke okay. Jeg har opsagt mit abonnement med det samme. Jeg føler mig ærligt snydt

5. August 2024

Hej ,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din feedback til os.

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores service.

Vi har bedt om dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig.

Vi ser frem til dit svar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

That was quick and helpful

That was quick and helpful

8. Juli 2024

Hello,

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that you found our service quick and helpful. If you need any further assistance, please don't hesitate to reach out.

Findkollegie.dk er simpelthen snyderi

Findkollegie.dk er simpelthen snyderi. De lokker med at oplyse kontakt til kollegiebolig og alt man får er link til en anden hjemmeside hvor man også skal betale. Dertil kommer at man automatisk blive medlem og afkrævet 299,- kr. per md. Man kan melde fra hvis ikke interesseret, men ikke før i morgen. Bondefangeri af værste skuffe og så mod en ung boligsøgende. Det kan man simpelthen ikke være bekendt.

17. Juni 2024

Hej Michael,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din feedback til os.

Vi har bedt om dine oplysninger, fordi vi gerne vil kunne løse det problem, du oplever, og forbedre din oplevelse hos os. Desværre har vi ikke modtaget dine kontaktoplysninger.

Vores brugeres oplevelse er meget vigtig for os. Vær dog opmærksom på, at omkostninger præsenteres før, under og efter registreringen af dit abonnement. Vilkårene for vores abonnementer er beskrevet under registreringsprocessen.

Du kan altid kontakte os via vores hjemmeside via vores FAQ-sektion, hvor du finder mange ofte stillede spørgsmål og svar samt en kontaktformular, du kan udfylde, og vores kundeserviceteam vil med glæde hjælpe dig.

FindKollegie.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr