Fimi Nae Bewertungen 118

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overordnet en god oplevelse. God og hurtig behandling samt levering af ordre. Dog ville jeg anbefale at man går en størrelse op (eller tager tall) i det noget af deres tøj - specielt hørbukserne. No... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fandt smykker fra mærket: Arena Copenhagen, der desværre for længst er stoppet med at lave smykker. Enkle og elegante smykker, der passer til alle lejligheder. Blev forhandlet få steder bl.a. i Illum,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i flere år nu været stor forbruger af deres hørbukser i tall og de er fantastiske! Når man er 180 kan det godt være svært at finde de rigtige bukser men de sidder helt perfekt! Derudover er servic... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte to par hørbukser til min datter, samme str. De lå hurtigt til afhentning i pakkeshoppen. Begge par blev prøvet. De blev herefter vasket efter anvisningen. Det ene par krøb lidt mere end det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Fimi Nae's trustpilot. Fimi Nae er en dansk webshop med et bredt udvalg af tøj til piger. Vi bestræber os på god personlig kundeservice og den bedste kunde oplevelse

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

118 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine hørbukser og hurtig levering :)

Fine hørbukser, som dog har et stift og ‘glossy’ look inden vask, men det går heldigvis væk efter vask - og de kan uden problemer vaskes ved 30 grader i maskine, trods vaskeanvisningen siger koldt vand og håndvask ;) Nem bestilling og hurtig levering.

8. Juni 2022

Antwort von Fimi Nae

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb

Tak for at dele din oplevelse, og vi håber, at du fortsat vil være glad for dine bukser i lang tid! 😊

kan klart anbelfales!!

fimi nae har vildt flotte hørbukser, og passer perfekt. god service!! super fint at man får en sød besked med og en lille slikpose. ikke for dyrt, mega gode priser❤️

7. Juni 2022

Antwort von Fimi Nae

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb

Tak for at vælge os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! ❤️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt fejl

Selve shortsene var meget flotte på billederne. Dem jeg fik havde nogle sy fejl omkring snørebåndene de sad skævt i forhold til syningen som sad ned omkring skridtet, de er også gennemsigtige, men ellers er de så skønne

4. Juni 2022

Antwort von Fimi Nae

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at høre, at du synes shortsene er flotte!

Du er altid velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis du oplever problemer med dit køb🌸

Vi vil også tage din feedback med i vores videreudvikling af produkterne for at sikre, at vi leverer den bedst mulige kvalitet fremover. Tak igen for din værdifulde feedback!

Rigtig godt produkt og god kvalitet

Rigtig godt produkt og god kvalitet

Pasformen er perfekt er selv 174 høj og købte ders hørbukser tall i størrelse s/m de er værken for lange eller korte

Det eneste negative jeg kan sige var problemer med levering men den fejl er dao’s
Men kunne sagtens finde på at købe derfra igen og kommer jeg 100% os til

9. Mai 2022

Antwort von Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at pasformen på hørbukserne er perfekt, og at du er tilfreds med kvaliteten.

Vi er dog kede af, at du har oplevet problemer med leveringen – men vi er glade for, at du stadig er tilfreds med dit køb.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, og vi er glade for, at du vil vælge os igen i fremtiden! 💘🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske bukser og verdensklasse service

Købte et par kakihørbukser i s/m tall. De sidder fantastik og kvaliteten er i top. Havde noget bøvl med min skiftende adresse, hvor kundeservice(Nana) var så søde at hjælpe mig! Kan klart anbefale fiminae!!

5. Mai 2022

Antwort von Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre du er tilfreds med dit køb og vores kundeservice🌸

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken kom aldrig frem

Jeg bestilte et par hørbukser fra fiminae for 7 dage siden. Jeg har ikke fået besked på om pakken er sendt eller fået nogen anden information i forhold til om den er forsinket, eller om bukserne er udsolgt. Pengene er dog trukket fra min konto og jeg kan ikke kontakte dem via. Deres e-mail… Det er for dårligt

5. Mai 2022

Hej Nina🤍

Beklager at din mail er gået forkert, jeg gør alt hvad jeg kan for at mine kunder for en god oplevelse😊

Vi har kontaktet dao og det viser sig at pakken ligger i pakkeshoppen… Men at dao har glemt at skanne pakken, det vil de gøre nu. Så du skulle gerne få en besked med afhentning inden for kort tid😊

Jeg beklager situation mange gange og håber du får en god dag🤩☀️

Bedste hilsner Nanna/Fimi Nae

Behageligt og stilet hørsæt

Jeg elsker simpelhent dette sæt. Det går både godt til ude som indenfor, og så det perfekt til sommer. Dejligt rart og behageligt, og passer rigtig fint i størrelser 🥰✨

Antwort von Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med dit køb💘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glimrende service & kvalitet…

Købte et par hør bukser til min kæreste, og de spiller bare!

Kan varmt anbefale Fimi Nae, hvis i er på udkig efter noget i hør :)

Verdensklasse

Jeg kan varmt anbefale Fimi Nae! Først og fremmeste er tøjet en dejlig kvalitet, og til gode priser. Derudover er det søde medarbejdere som svarer på ens henvendelser. Så alt i alt en dejlig oplevelse😍

Antwort von Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med dit køb🌸💘

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr