Overordnet en god oplevelse. God og hurtig behandling samt levering af ordre. Dog ville jeg anbefale at man går en størrelse op (eller tager tall) i det noget af deres tøj - specielt hørbukserne. No... Mehr ansehen
Fandt smykker fra mærket: Arena Copenhagen, der desværre for længst er stoppet med at lave smykker. Enkle og elegante smykker, der passer til alle lejligheder. Blev forhandlet få steder bl.a. i Illum,... Mehr ansehen
Har i flere år nu været stor forbruger af deres hørbukser i tall og de er fantastiske! Når man er 180 kan det godt være svært at finde de rigtige bukser men de sidder helt perfekt! Derudover er servic... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte to par hørbukser til min datter, samme str. De lå hurtigt til afhentning i pakkeshoppen. Begge par blev prøvet. De blev herefter vasket efter anvisningen. Det ene par krøb lidt mere end det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Fimi Nae's trustpilot. Fimi Nae er en dansk webshop med et bredt udvalg af tøj til piger. Vi bestræber os på god personlig kundeservice og den bedste kunde oplevelse
Bjerggade 2, 6200, Aabenraa, Dänemark
- kontakt@fiminae.dk
- fiminae.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig men…
Den kom rigtig hurtigt men stoffet er ikke hør og det koster al for meget at sende dem retur :/

Super god kundeservice
Super god kundeservice
Er lidt øv over at deres størrelser er så utilregnelig, og svære at finde ud af.
Dog er de super søde og har af to omgange ladet mig bytte mine hørbukser for jeg kan få dem i den størrelse der passer mig bedst. Dogmer de lidt gennemsigtige men alt i alt en god oplevelse

Antwort von Fimi Nae
Fede hørbukser… ikke så god kvalitet.
Super fede hørbukser! Har 5 par. Bare super ærgerligt, at de går så hurtigt i stykker efter bare et år:( Har allerede måtte smide to par ud, desværre….

Antwort von Fimi Nae
Det gik okay hurtig med at få den vare…
Det gik okay hurtig med at få den vare jeg havde bestilt, men den passede ikke , og har sendt den retur for over en uge siden og jeg har intet hørt eller fået pengene retur , det er rigtig æv

Antwort von Fimi Nae
virkwlig godt materiale og hurtig…
virkwlig godt materiale og hurtig levering👍 fik min pakke efter 2 dage i perfekt stand og meget flot indpakning med takke kort. kommer helt sikkert til at handle der igen og kan kun anbefale fimi nae

Fantastisk❤️
De har et helt fantastisk produkt, og deres kunne service er helt i top, inde på hjemmesiden kunne jeg skrive med en medarbejder, og der var mega hurtig respons. Pakken kom hurtigt og produktet var helt vildt godt, jeg er 181 cm høj og er MEGA glad for endelig at finde nogle bukser der er lange nok. Jeg kommer helt sikkert til at købe dem i alle farver

Varen jeg bestilte kom hurtig frem
Varen jeg bestilte kom hurtig frem
Og leveret som lovet

Antwort von Fimi Nae
Super hurtig levering og varen levede…
Super hurtig levering og varen levede op til vores forventning.

Antwort von Fimi Nae
Hurtig ekspedition og let at bytte til…
Hurtig ekspedition og let at bytte til anden størrelse

Antwort von Fimi Nae
Super service. Skrev en mail vedrørende gratis ombytning. Jeg fik hurtigt svar samt en returseddel vedhæftet. Den nye vare kom også hurtigt.

Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse. Jeg købte tøj på Black freday til min datter som gave. Hvad jeg ikke har set er at man, ikke skal købe gaver der, for der er 14 dages ombytning. Så nu har jeg taget kontakt til fiminae.dk, både pr mobil og pr mail- og er kommet frem til at de kan ombytte vare til en anden str… men når nu kvaliteten ikke hænger sammen med det forventelige er det bare en virkelig dårlig oplevelse
Jeg vil absolut ikke anbefale at man køber gaver herinde.

Antwort von Fimi Nae
Fin produkt til en passende pris

Antwort von Fimi Nae
Ikke at finger at sætte på det
Ikke at finger at sætte på det. Hurtig levering og det tyder på at produktet lever op til forventningerne. Er svært at sige før gaven åbnes til jul 😉

Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, gode priser og fandt endelig nogle både hør og joggingbukser der var lange nok (180 høj) så Mega tilfreds ❤️

Antwort von Fimi Nae
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.