Jeg har trænet hos Fight og Fitness, i 2 måneder og kommer der fast 3 gange om ugen. Træningen er hård og varieret med en god kombination af Boksning, Spark, cirkeltræning, så man aldrig keder... Mehr ansehen
Der er super god stemning og høj energi når du træner hos fight and fitness. Sammenholdet opstår fra dag ét og man føler sig velkommen. Der er altid råd og vejledning at hente både mht træning og kost... Mehr ansehen
Jeg var uden energi og har de seneste år kæmpet med vægten pga levestil og overgangsalder. Efter nu 5 uger hos Fightogfitness er energien oppe, trænings- og madvaner er lavet om. Der er en su... Mehr ansehen
Om min coach og ejeren af fightogfitness, efter en af mange træninger. Er vildt med din energi Abdu. du ikke bare træner, retter og motivere os, du flyver rundt på gulvet mellem os, og sætter ret... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tab 8% kropsfedt på 16 uger eller få dine penge fordoblet Valby & Vanløse 📍 Seriøs træning, ingen kalorietælling, accountability. Ansøg via linket www.fightogfitness.dk 👇🏻 ⭐ 4,9 Trustpilot | Fysisk træning i KBH, Vanløse og Valby
Linde alle 48B, Kh, 2720, Vanløse, Dänemark
- aa@fightogfitness.dk
- fightogfitness.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg synes at de har et højt service.
Jeg synes at de har et højt service niveau og er rigtig gode til kontakte og følge op på sine medlemmer.
De er gode til at motivere således at man ikke mister motivationen samt gode til at motivere under hele træningen. Man er ihvertfald sikker på at man har trænet da det kan mærkes i hele kroppen dagen efter. Så kan klart anbefale stedet samt de to trænere, de er begge to for seje 😁

Antwort von Fightogfitness
Jeg har haft fornøjelsen af at blive trænet af Abdu
Jeg har haft fornøjelsen af at blive trænet af Abdu og kan virkelig mærke en kæmpe forskel. Han er en utroligt dygtig og støttende træner, der med stor passion for sit arbejde sikrer, at hver træningssession er intens og nøje tilpasset ens individuelle niveaue. Abdu er altid tilgængelig for hjælp og rådgivning, uanset om det drejer sig om kost, sundhed eller træning.
Hvis du er på udkig efter en træner eller coach, der også vægter det sociale aspekt højt, kan jeg ikke anbefale Abdu nok. Han er helt igennem fantastisk, glæder mig allerede til fremtidige træninger.
jeg kan kun sige 1 ting her og det er…
jeg kan kun sige 1 ting her og det er at abdu er absolut den bedste træner i verden! Han er ikke blot en træner men også ens bedsteven! Du for ikke kun et godt formål ved at træne hos abdu men du for dig også en ny ven!
Da min lillebror startede hos abdu! Ændre hans hverdag fuldstændig ikke nok med at nåede et væk tab! Men han blev også pyskisk og fysisk stærkere! Han fik det vildeste selvtild til sig selv! Det har ingen kunne ændre på! Før han startede hos abdu!
Abdu du gjorde vores hverdag sjov! Og bedre! Med en træner som dig kan man nærmest ikke ønske dig bedre!
Tak fordi du er dig tak fordi du er sådan er indspirerene person! Tak fordi du ændre unge sjæles liv! ❤️
Enestående træningsoplevelse med Træner Abdu hos FightogFitness
Som en klient hos Fight og Fitness, har jeg haft den fornøjelse at træne med Træner Abdu, og jeg kan ærligt sige, at min oplevelse har været ekstraordinær. Abdu besidder ikke kun en dybdegående viden om fitness, men hans dedikation til at hjælpe sine klienter med at blive vindere er eminent.
Hvad der skiller Abdu ud fra andre trænere, er hans evne empati og dedikation - Abdu er ikke bare en træner; han er også en mentor og en støtte. Han er altid tilgængelig til at besvare spørgsmål, give råd og tilbyde den ekstra opmuntring, som man har brug for undervejs. Hans entusiasme og positivitet er smitsom, og det skaber en utrolig atmosfære i træningscentret.
Jeg har set fantastiske resultater fra min træning med Abdu, både fysisk og mentalt. Han har hjulpet mig med at opbygge styrke, forbedre min kondition og øge min selvtillid. Jeg er dybt taknemmelig for hans dedikation og ekspertise.
Hvis du leder efter en træner, der virkelig investerer sig i dine mål og vil se dig lykkes, så kan jeg varmt anbefale Abdu hos Fight og Fitness. Han er simpelthen den bedste!
Jeg har brugt Abdu flere gange til…
Jeg har brugt Abdu flere gange til personlig træning 1:1, da jeg søgte noget der kunne supportere min fitnesstræning.
Abdu formår at presse en til der yderste og gøre hver træning til en oplevelse for sig selv - trods hans unge alder. Man kan mærke han brænder for at coache andre og derudover er han teknisk rigtig dygtig, hvortil man kan lære utrolig meget omkring faget.
Klar anbefaling til alle der ønsker en super intenst, hård men sjov træning der aldrig skuffer
koster rigtig meget og man lære ikke noget
min ven noor blev scammed det koster rigtig meget og han har ikke lært noget

Antwort von Fightogfitness
Abdu er en super god træner og meget…
Abdu er en super god træner og meget dygtigt, som hjælper sin kandidater i fysisk og mentalt sundhed.
Jeg glæder mig hver gang til at deltage til træning. 💪😎
Vh. Ameneh.
Abdul er en fantastisk person og coach
Abdul er en rigtig god coach og fantastisk person, han hjælper de unge drenge med at udvikler sig personligt og fysisk. Abdul er den rette person til at hjælpe med at udvikling og vægttab.
Det jeg kan lide ved Abdul er at han er altid et kald væk, han holder god kontakt til de unge selvom de ikke er til træning.
Min dreng glæder sig hver gang de skal til træning.
Hvis du søger en seriøs coaching, og ekstra motivation, så vil jeg helt klart sende anbefalinger til at vælge Abdul!
Tak for den du er !!
absolutely the best trainer
absolutely the best trainer, courageous, pushes you to do the exercises as you wish, pushes you to go to training as you wish, and I think he is the best in Copenhagen without any doubt. Number one 👆🏻
Livsændrende forløb.
Kan på det stærkeste anbefale coach Abdu’s forløb.
Jeg har for det meste været aktiv og har prøvet at spise sundt i mange år. Men kunne ikke rigtigt finde rytmen og havde ikke de rette værktøjer til at få et effektiv vægttab.
Men dette forandrede Abdus forløb.
Han startede med at give mig en uges prøvetid, da jeg var meget skeptisk.
Efter en uge havde jeg tabt cirka 1,2 kg og jeg var solgt.
Han har været gennem mit forløb en tålmodig, effektiv, hjælpende og motiverende coach.
Jeg kan varmt anbefale hans livsændrende forløb.
you are part of a friendly group and intensive training that makes you come back happy to every training.
după o perioada grea am decis sa fac putina activitate fizica. nu eram decisa ce vroiam sa fac. am găsit postarea pe Facebook și am decis sa încerc. am rămas foarte surprinsa de la început. aici nu primesti doar pasii de kickboxing dar mult mai multe. avand experienta din alta activitate fac o diferenta intre cele 2 activitati. aici nu ești lăsat pe dinafara ci antrenorul se focuseaza pe fiecare în parte înțelegând ce nevoi are fiecare. ești incurajat în mod continuu si pleci acasă un un vibe bun. poate nu reușesc sa explic bine dar am observat o mare diferenta la mine din prima zi. sunt mai pozitiva, am mai multa energie și ma simt mai bine. În plus faci parte dintr-un grup prietenos și antrenament intensiv care te face sa revii bucuros la fiecare antrenament.
Fantastik at starte hos abdu
Abdu er en rigtig god coach, som er fantastisk til at hjælpe med præcis hvad man har brug, og det er noget man kan mærke under forløbet. Derudover har han hjulpet mig med både mentalt overskud og vægttab. Så hvis man søger noget coaching, noget ekstra motivation eller bare et fælleskab så sender jeg de bedste anbefalinger til at vælge Abdus forløb
Bedste Beslutning i mit liv
Siden jeg begyndte at træne hos fight og fitness har jeg haft det meget bedre med mig selv, det har boostet min selvtillid helt sindssygt og jeg er kommet i virkelig god form, udover det har det hjulpet mig med at skabe en rutine og opretholde motivationen, at starte her var nok den bedste beslutning jeg har taget, kan virkeligt anbefales
Kom i bedre fysisk og psykisk form!
Sidder du med et mål om at komme i bedre fysisk og psykisk form? Så kan Fight og Fitness uden tvivl anbefales!
Sammen med Abdu sætter I fra start af et mål for dit forløb. Det gør træningen super målrettet og din motivation holdes højt, hele forløbet igennem. Skulle du gå hen og "glemme" dit mål, er Abdu med sin empatiske og positive indstilling god til at minde dig om det og holde fokus på målet.
Abdu har meget erfaring i at sammensætte træningsforløb til forskellige målgrupper, der kan suppleres med kostvejledning. Dette gør kun træningen endnu mere effektiv!
Skulle du have en gammel skade liggende i kroppen, har Abdu altid et godt råd til hvilke øvelser du kan lave.
Alt i alt kan du kun blive en bedre og stækere version af dig selv! Er det dit nye Nytårsforsæt?
Jeg kan kun skrive gode tinge
Jeg kan kun skrive gode tinge.
Jeg har været så glad for min start hos Abdu. Han er moteverende og altid glad. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål. Lækker madopskrifter og nemme til en travl hverdag. Abdu er især god når tingen bliver svært, her er han god til at man føler sig som en vinder og ikke en taber. Man få super selvtillid og føler man kan opnå ens mål. Jeg kan kun anbefale fight og fitness om man vil tabe sig eller arbejde med sin selvtillid så kan man opnå det 👏🏻❤️
Ønsket vægttab
Hvis man ønsker at komme ned i vægt og holde den, er et forløb hos Abdu helt klart et must! Jeg gik i et forløb i 6 måneder hvor mit mål var, at gå ned i vægt. Abdu har givet mig nogle fantastiske redskaber til at styre mit kalorieindtag uden at jeg skal gå på kompromis med mine yndlingsretter. Jeg har lært at sammensætte mine måltider, så jeg stadig er mæt, spiser varieret, spiser mine yndlingsretter og går ned i vægt! At melde mig til et 6 måneders vægttabsforløb hos Abdu er det bedste jeg har gjort for mig selv i 2023! Og selvom mit forløb er stoppet, fortsætter min fantastiske vægttabsrejse med en stor rygsæk fyldt med redskaber fra Abdu! Check ham ud!
Varmeste anbefaling
Abdu har min varmeste anbefaling!
Jeg har været i et intenst forløb hos Abdu, hvor jeg fik en masse redskaber til vægttab. Under mit forløb arbejdede vi meget med mit mindset og vaner, og Abdu hjalp mig med at reflektere over mine valg, og de begrænsninger man ofte sætter overfor sig selv. Jeg fik en lækker madplan, som jeg fulgte, og den blev justeret så den passede til mine behov.
Abdu er altid til rådighed, og man føler virkelig at han ønsker at man når sine mål. Han er proaktiv, og spørger ofte hvordan det går, og hvilke problematikker man evt har. Har man nogen spørgsmål, svarer han detaljeret, så man bliver klogere.
Jeg har fået redskaberne til at fortsætte min livsstilsændring - og jeg er meget taknemmelig for det skub Abdu gav mig. Så står du og vil tabe dig, eller blive stærkere eller noget helt tredje, så er Abdu det helt rette valg 💪🏼
Kan give mine varmeste anbefalinger…
Kan give mine varmeste anbefalinger hvis man overvejer et forløb hos Abdu! Jeg har indtil videre været så tilfreds med forløbet, og der er tydelige resultater. Abdu er altid til rådighed ift til spørgsmål og vejledning, og er en super god træner der ved hvordan han skal presse en til at opnå sine mål. Det er et fantastisk hold med en masse seje kvinder, og der er plads til alle. Man er garanteret altid at tage hjem fra træning med højt humør og god energi. Jeg vil give min klare anbefaling 👍
Fightogfitness
Fightogfitness, er noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har tit haft tanken om at begynde til sport og investere i mig selv, fysisk, psykisk og metalt. Jeg har aldrig kunne finde noget som gjorde jeg havde lyst til at fortsætte, trænings centeret var kedeligt. Manglede motivation til at blive ved. Jeg var hos fightogfitness en gang og allerede der ville jeg fortsætte. Havde slet ikke lyst til at stoppe. Jeg begyndte at tro på mig selv igen, blev motiveret følte mig stærk og kunne blive ved. Kan ikke rose stedet nok. Hvis du vil investere i dig selv og ændre dig selv for livet så er det her stedet du skal starte! 5 stjerner herfra! Hvis jeg kunne give mere havde jeg gjort det! 😊💪
Abdu er en eminent dygtig træner
Abdu er en eminent dygtig træner, der ser og lytter til mine behov. Han forstår, at presse mig til at blive en super dygtig kickbokser samtidig med at det er mega sjovt at være med på et hold med energifyldte kvinder. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at træne på Abdus hold 💪
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.