Fightogfitness Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har trænet hos Fight og Fitness, i 2 måneder og kommer der fast 3 gange om ugen. Træningen er hård og varieret med en god kombination af Boksning, Spark, cirkeltræning, så man aldrig keder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er super god stemning og høj energi når du træner hos fight and fitness. Sammenholdet opstår fra dag ét og man føler sig velkommen. Der er altid råd og vejledning at hente både mht træning og kost... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var uden energi og har de seneste år kæmpet med vægten pga levestil og overgangsalder. Efter nu 5 uger hos Fightogfitness er energien oppe, trænings- og madvaner er lavet om. Der er en su... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om min coach og ejeren af fightogfitness, efter en af mange træninger. Er vildt med din energi Abdu. du ikke bare træner, retter og motivere os, du flyver rundt på gulvet mellem os, og sætter ret... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

Tab 8% kropsfedt på 16 uger eller få dine penge fordoblet Valby & Vanløse 📍 Seriøs træning, ingen kalorietælling, accountability. Ansøg via linket www.fightogfitness.dk 👇🏻 ⭐ 4,9 Trustpilot | Fysisk træning i KBH, Vanløse og Valby

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

57 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Varmeste anbefaling herfra 😊🥊

Jeg har gennemført et 6 ugers Challenger forløb hos FightogFitness.
Det har været 6 mega fede uger med træning 3 gange om ugen, hvor der er blevet svedt og knoklet igennem.
Abdu og Patrik er to rigtig gode træner, som formår at presse hver enkelt “elev”.
De 6 uger har været med til, at få mig på rette spor igen.
Jeg håber at kunne vende tilbage og træne hos dem igen, så de får hermed de varmeste anbefalinger herfra og jeg vil ikke sige farvel, men forhåbentligt på gensyn.

9. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Pernille, du er sej, du har givet den gas, og virkelig vist os gåpåmod. Er virkelig glad for at have haft dig med og du er altid mere end velkommen tilbage. Det håber jeg, at du ved.
Så fedt! Pernille! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super effektiv og sjov træning

Har trænet hos Fightogfitness i 6 uger og det har været en fantastisk oplevelse. Super effektiv og sjov træning, hvor jeg er blevet presset, på den allerbedste måde, til lige at give den en tand mere end jeg troede jeg kunne.
Abdu og Patrick er et par super dygtige gutter, med hjertet på rette sted.
Når man træner hos fightogfitness, bliver taget hånd om en hele vejen. Der tilbydes individuelle kostplaner, jeg valgte at forsætte med min keto kostplan, hvilket Abdu bakkede op omkring og kom med gode og brugbare råd til.
Der kommer videohilsener flere gange om ugen, hvilket er enormt motiverende.
Både Abdu og Patrick formår at skabe en god og kammeratlig stemning i træningslokalet. De laver også sociale arrangementer, så man har virkelig mulighed for at lære andre skønne kvinder at kende.
Tak for jer og mine bedste anbefalinger får i.

20. April 2024

Nice Gitte! :)
Du har satme også været vild at tage vores challenge op, og være så forpligtet, virkelig stolt af dig! :)
Tak for ikke at give op, men kun blive ved!
Og tak for at give sådan en god anmeldelse, det værdsætter vi.

Knus!

Abdu / FightogFitness

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil du nå dine mål, så vælg Fightogfitness

Anbefales 100%, garanteret vægttab, godt fællesskab og ikke mindst den dygtigste coach, som virkelig er der hele vejen for en og støtter op omkring at man når sine mål !

21. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Hrefna, du er satme også sej! Så stolt af dig og dit personlige mål! :)
Bliv ved!!

Efektiv træning i Fightogfitness!! 👍😃

At træne hos fightogfitness, har været en af min bedste oplevelse i mit trænings liv . Både Patrik og Abdu er bare så profetional og kompetente træner som giver en effektiv træning og resultat. De er god til at motivere hver gang og god til at skabe en god atmosfære i rummet.
Tak Abdu fordi du har skabt sådan et rum til os kvinder, som kæmper for at nå et mål og også for at se godt ud. Du er bare en gave!!😍😀💃🏻👯‍♀️💪🏽 Tak for alt.
Kh
Silvana

17. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Silvana, du er ligeså motiverende, du er en inspiration og jeg er virkelig taknemmelig for at have haft dig med! Håber på sigt, at du er BACK on track. Det fortjener du!

Mange gange knus, Abdu / FightogFitness

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindsyg motiverende og fantastisk boksetræning!

En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg havde ikke lavet noget aktivt i ca 10 år. Spontant melder jeg mig til 6 ugers Challenge. Det var fedt at komme igang, fællesskabet og de sindsyg motiverende trænere. Det var hårdt ja, men det har været det hele værd. En tid jeg aldrig vil glemme. Og jeg ved hvor jeg altid kan komme hen, hvis jeg vil ha latter og muskler😜💪💪

5. März 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Teresa, at være inaktiv i 10 år for så at gå eksplosivt til den. Tjah, det er det man kalder for, at du er en inspiration.
En inspiration for mange andre kvinder, der måske altid har haft lysten til at komme igang, men ikke altid formået det.
Tusinde tak for at være den inspiration, tusinde tak for ikke at give op, og tusinde tak for virkelig at gennemføre vores challenge.

Superdygtige trænere, 5 stjerne coaches og rare mennesker

Har lige afsluttet min 6 ugers forløb hos FightogFitness med de seje, søde og krævende! 😊 coaches, Patrik og Abdu. Min mål var 6 kilo tab på 6 uger, nåede 8 og er yderst tilfreds. De er nogle rigtig gode trænere, både på det mentale og fysiske plan! De forstår at skubbe grænser og opretholde en god energi under hele forløbet, både individuelt men også i gruppen man tilhører til. De gør meget for fællesskabet, og for at alle føler sig velkommen, set og hørt og taget hånd om. Tusind tak for at åbne mine øjne for denne fantastiske form for motion, for at give mig tro på mig selv, støtte mig, bakke mig op, vejlede mig og være altid sød, imødekommende og hjælpsom! Dbh Juliánna

16. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Julianna, det har virkelig været fedt at have dig med og jeg er så glad og stolt af at du har fået meget ud af det.
Det er rart og vi er stolte af dig.
Tak for at være dig og komme back on track, du vinder! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilmeldte mig 6 ugers Challenge og det…

Tilmeldte mig 6 ugers Challenge og det er gået over alle mine forventninger.
Abdu og Patrik er 100% dedikeret til dit forløb, og er på fra du tilmelder dig. Der kostvejledning hver dag indtil du har fundet den rigtig madplan. Til træning er humøret, energien og stemning mega positivt som giver en lyst til at komme selvom man er træt fra arbejde.
Jeg kan se og mærke en forskel allerede efter 6 uger, og forsætter hos dem.
Den bedste beslutning jeg har taget for mig selv.
5 stjerner herfra mig.

15. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Kære Javaria, tusinde tak for din søde anmeldelse og tusinde tak for stadigvæk at være en forpligtet, og motiveret kandidat hos os. Det er satme sejt, at du er ALL-IN.
Elsker at du beskriver det her er din bedste beslutning, det viser bare den gåpåmod du ejer dig, er en kæmpe inspiration for os og mange andre.
Tak for aldrig at give op.

Et klart anbefaling

Et klart anbefaling, jeg er ny i klubben men har tilmeldt mig fast,
Jeg har allerede mere energi efter en måneds træning,har ikke rigtigt brugt mine muskler i 40 år ,men nu kan jeg mærker igen at de er der. Patrik og Abdu
arbejde hård for god resultater.
De er interesseret i ens forløb,og motivere ale til deres fulde kapacitet.
De er altid interesseret i DIG.
Glæder mig til hvert træning også når jeg er træt efter arbejde.

13. April 2024

Tusinde tak Katarzyna.
Du gør det virkelig også godt og det virkelig fedt at se, hvor hurtigt og effektivt du er blevet bedre, stærkere, og har mere overskud.
Elsker din energi!

Min oplevelse med FightogFitness

At starte i FightogFitness er det bedste jeg har gjort for migself i lang tid. Det er god træning kombineret med fantastisk coaching. Længde og hyppighed på træning er lige tilpas, tidspunkterne er top, support er top og fællesskabet er top. Har kun ros og anbefaler varmt, det har gjort en stor forskel i mit liv. Man føler sig ikke udenfor, alle er med i kampen og motivationen er højt 💪💪💪

9. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Derya, det er virkelig virkelig rart at se din anmeldelse.
Og vi er stolte og glade.
Derudover er det rart at vide, at du aldrig har givet op.
Så den ros, skal du have! :)
Keep fighting!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love coming to every class

I love coming to every class, when I can’t make it I feel I am missing out on something.
Abou and Patrick the trainers, they are the best, they follow up with each of us, always doing their best to make us feel part of the team.
To me this is a really good invesment of my time and money.
I 100% recommended!

6. April 2024

Antwort von Fightogfitness

Cheers and thank you very much Jeanne.
Love your energy and we keep loving it.
Thanks for being you and never giving up!
Keep GOING and keep Fighting!
PS: No pizza ha ha

Many hugs, Abdu / FightogFitness

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en mega fed træning

Endnu en mega fed træning - jeg er mega glad for at have fundet fight og fitness - glæder mig til næste træning hver gang, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.
Abdu og Patrik styrer træningen med glæde, motivation og energi

Uanset niveau bliver man presset lige lidt mere end man kan presse sig selv, og altid med smil og højt humør.

Humøret fra både Abdu og Patrik smitter og de sidste 3 uger har jeg smilet mere end ellers også når jeg ikke er til træning

Elsker energien og kan på det varmeste anbefale at starte i fight og fitness - alle uanset alder og kondital. Om det er vægttab, motion eller noget socialt med andre, tag en snak med fight og fitness - vi har det virkelig godt og hårdt

4. April 2024

Tusinde tusinde tak!
Det var sødt skrevet.
Tak for en god anmeldelse!

Abdu er en god træner

FightogFitness har været den bedste beslutning jeg har taget mig.
Jeg er en ung dreng på 13 år, der har prøvet mange ting, jeg havde mistet motivationen, men nu, da mine forældre og jeg mødte Abdu, har han og FightogFitness hjulpet mig med min udvikling.
Jeg er meget mere dedikeret i dag til at blive ved med at komme ned i vægt, blive stærkere og samtidig have det sjovt.
Det er rart altid at kunne skrive og snakke med Abdu og team’et bag FightogFitness

30. März 2024

Antwort von Fightogfitness

Takker Berat, vi værdsætter dig som kandidat og det er helt vildt fedt, at du er dedikeret til et godt vægttabsforløb.
Tusinde tak for din indsats.

Knus Abdu :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svedende sjov cardio træning hos Abdu’s…

Svedende sjov cardio træning hos Abdu’s fight&fitness 🤗. Elsker iværksættere med god gå’på energi & som personliggør Deres virksomhed. Patrick, han er et scoop for Abdu. Energibundt uden lige. Sjov, balladefyldt kickboksning; dagens sjoveste indslag må være da Abdu sprang på tværs af rækkerne, i bedste kængurostil 😅

28. März 2024

Tusinde tak Laila.
Du er en fantastisk kandidat, vi virkelig holder af hehe :)

Vi ser frem til flere sessioner og events med dig, knus Abdu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været hos fightogfitness siden…

Jeg har været hos fightogfitness siden august sidste år.
Jeg er blevet mega glad for kickboksning/fitness, fordi træneren Abdu er mega dygtig til at træne, anerkendende, lytter til ens behov og vil os allesammen det bedste.
Hvis du gerne vil have sved på panden, hård og effektiv træning, sammen med en masse søde/rare damer i alle aldre, kan jeg klart anbefale fightogfitness.

27. März 2024

Tusinde tak Camilla.
Det er vi glade for.
Vi ses til flere gode træningsessioner, mange gange Knus :)

🌟🌟🌟🌟🌟

Efter at have kæmpet uden succes med at ændre min livsstil i et fitnesscenter, valgte jeg at få hjælp fra Abdu (FightogFitness). Det har vist sig at være en fantastisk beslutning, som jeg aldrig kommer til at fortryde! På relativt kort tid har jeg set tydelige resultater og føler mig allerede som en sundere og bedre version af mig selv. Abdu er utroligt sød, motiverende og vigtigst af alt, han tror på mig! Vores ugentlige opfølgning og hans støtte får mig altid til at se frem til næste træning med glæde.

24. März 2024

Antwort von Fightogfitness

Det er fantastisk Hanna, du er enestående og du vinder helt klart i det lange løb :)
Det er fantastisk!

De bedste hilsner,
Abdu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores trænere hos Fightogfitness er…

Vores trænere hos Fightogfitness er utroligt dedikerede og brænder for at sikre, at alle får det maksimale ud af deres træning. De er ekstremt motiverede og dygtige til at motivere os på den helt rigtige måde under træningen. Derudover har Abdu en stor viden om kost, hvor han udformer individuelle madplaner og justerer dem efter behov, indtil de passer perfekt. Han er altid tilgængelig og svarer gerne på spørgsmål på alle tider af dagen.

Det er bare så meget sjovere at træne hos Fightogfitness, fordi der skabes en afslappet atmosfære, der gør træningen hyggelig. For at gøre det endnu mere hyggeligt arrangerer Abdu events hver 3-6 uge. For nylig var det for eksempel en bowling aften for alle.

Når man deltager i træningen hos Fightogfitness, får man ikke kun en bedre form og sundere livsstil, men man hygger sig også sammen med sine holdkammerater.

23. März 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak for en super fin anmeldelse Sairah, vi holder virkelig meget af dig, og det er mega dejligt, at du har haft en fremragende oplevelse her hos os.
Vi ser frem til flere gode dage med dig :)

- Knus, Abdu

Fed oplevelse

Fed coaching og motivationenen til træningen er i top

1. März 2024

Antwort von Fightogfitness

Tusinde tak Arlina, du gør det også mega godt!

De bedste hilsner,,
Abdu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos fight og fitness handler det ikke…

Hos fight og fitness handler det ikke blot om træning, men den enkeltes personlige udvikling. Abdu er god til at motivere, guide og støtte op om den enkelte.
Der er en god stemning og man går altid derfra med en følelse af tilfredshed.

13. März 2024

Antwort von Fightogfitness

Mange tak Merc, tak for at sprede den gode energi
Mange hilsner her fra
- Abdu :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr