Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was opzoek naar de rodi web19 velg met net ff iets extras voor een e-bike met grotere spaakgaten en vaste eylets bovenop de velg ,moeilijk aan te komen als consument maar door te mailen perfect ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag erna? Ondertussen 3 dagen later nog steeds niets ontvangen. Volgens de tracking zit de bestelling in GLS Duitsland na eerst in GLS Nederland te hebben gezeten... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling: AHQCFEHGC. Gisteren om 16.38 uur bestelling geplaatst ,nadat ik eerst een vraag via hun mailfunctie had verzonden. Vlot een antwoord gehad,en daarop dee order geplaatst. Fiets band ,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over deze firma. Ik had een Icetoolz compressorhandvat gekocht maar ondanks hun tips beviel hij nog steeds niet. Geen probleem want ik kon hem gewoon terugsturen en dan werd het bedra... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrradzubehör
  2. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Fietsonderdeel.com is de online webshop met een groot assortiment fietsonderdelen, accessoires en bromfietsonderdelen. Altijd hoge kortingen op alle producten met een snelle levering in Nederland en België. Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis!

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

82 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Product wijkt af van foto's

Het geleverde product wijkt af van de foto's op de website en het ontbrekende belangrijke onderdeel is duidelijk niet verdwenen tijdens het transport. Teleurstellend... (Spatbordset Eurofender Rapido 28''x46mm-zilver: het voorste spatbord heeft geen spatlapje noch zwarte afboording bovenaan.)

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en ook nog snel een antwoord op een vraag vooraf.

Bestelling: AHQCFEHGC.
Vlot een antwoord gehad,en daarop dee order geplaatst.
Fiets band , remschijf en nog een ander onderdeel.Vanmorgen 7 Augustus stond de vervoerder voor de deur om het af te leveren. U hebt er een klant bij.Alleen jammer dat U zaken doet met een vervoerder die zich niet houd met de aan de in de mail aangegeven bloktijd van bezorging, te weten GLS.
Niet echt betrouwbaar dus.
Is het misschien mogelijk ,dat een klant kan kiezen uit een 2 of 3 tal vervoerders via een button,en dat deze dan de meerkosten zelf voor hun rekening kunnen nemen? Ik betaal graag iets meer voor een betere vervoerder.

7. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag…

Bestellen voor 17u thuisgeleverd de dag erna?
Ondertussen 3 dagen later nog steeds niets ontvangen. Volgens de tracking zit de bestelling in GLS Duitsland na eerst in GLS Nederland te hebben gezeten. Bizar als het naar België moeten komen

6. November 2024

Antwort von Fietsonderdeel

Hallo Mich, vervelend te horen dat je pakketje nog niet geleverd is. Graag los ik dit samen met je op. Echter is het op dit moment zo dat GLS nalatig is en wij hier niet zoveel aan kunnen doen. Ik zie dat je ons een mailtje hebt gestuurd en binnen een half uur een slechte recensie hebt geplaatst, op deze manier hebben wij niet echt de tijd om het op te kunnen lossen. Ik begrijp je teleurstellende review maar je hebt ons niet echt een kans gegeven het fatsoenlijk op te kunnen lossen, vandaar ik je ook wil vragen je review aan te passen. Ik neem per mail even contact met je op om het pakket boven water te kunnen halen.

Groet Jordy
Fietsonderdeel.com

leverbelofte niet waargemaakt

Omdat ze beloven snel te leveren was mijn keuze op deze partij gevallen, omdat ik de onderdelen snel nodig had. Belofte voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis wordt echter niet waar gemaakt.

24. Mai 2024

Hallo Mario,

Helaas zie ik geen bestelnummer bij je review staan, zou je mij deze willen toesturen? Dan kan ik even nagaan waar het mis is gegaan. In uitzonderlijke gevallen worden pakketten een dag later verstuurd, echter is in veel gevallen het probleem dat de vervoerder zijn afspraken niet nakomt en hebben wij hier uiteraard geen invloed op.

Graag ontvang ik meer informatie van je zodat wij dit met de vervoerder kunnen bespreken.

Alvast bedankt.
Team Fietsonderdeel.com

Prima bedrijf en service

Mooi assortiment en concurrerende prijzen. De onderdelen waren niet op voorraad, duurdere variant voor dezelfde prijs gekregen, prima communicatie ook vanuit het bedrijf.

1. Mai 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kabelverlengingset

Artikel omschrijving niet volledig. Diameter kabel is niet vermeld. Hierdoor heb ik nu niet het juiste artikel en kan ik er niets mee.

13. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De foto kwam helemaal niet overeen met…

Bedankt om dit probleem zo professioneel op te lossen. Hier kunnen velen iets van leren. Ik kom zeker nog bij jullie terug als ik onderdelen nodig heb.

16. Februar 2023

Beste Els,

Vervelend om te horen dat de foto niet overeen komt. Soms komt het voor dat de fabrikant hun product vernieuwd en we nog geen recente foto hebben ontvangen. Ik heb je via de mail benaderd zodat we dit netjes kunnen oplossen.

Team Fietsonderdeel.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr