FietsenwinkelXL Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service, bij kopen van de fiets werd aangegeven dat er servicepunt in Doetinchem is. Nu er binnen twee maanden al een probleem met de fiets is, blijkt service punt niet te bestaan. Daarna... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uiteindelijk hebben we onze fiets afgeleverd gekregen, maar omdat voor elkaar te krijgen moest er een hoop gebeuren. Er zat 2 weken tussen aankoop online en uiteindelijke levering. We wilde namelijk e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik maakte een keuze uit een enorm aanbod qua banden. Vond de prijzen werkelijk vet oké. Ik verwachtte het pakket iets eerder en maakte me ongerust of het wel goed was gegaan. Bleek de Klantenservice e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel speciaal fietshoezen voor vouwfiets maar deze passen niet Ze zouden terug bellen doen ze niet, ze schrijven letterlijk dat ze alles zouden terug betalen incl. verzendkosten maar vervolgens... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Geschäft für Fahrradzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn een online als ook een offline fietsenwinkel. Wij leveren vele merken fietsen waaronder Batavus, Gazelle, Sparta, Cortina, Puch en vele andere Nederlands merkfietsen. Wij hebben als enige in de branche 13 afhaal locatie verspreid in Nederland waar u veilig de fiets kan afhalen. Ook voor accessoires bent u bij ons goed. Wij hebben een uitgebreid assortiment om de fiets naar wens te maken.

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te lange levertijd

Helaas ruim 6 weken op een onderdeel moeten wachten. Waarschijnlijk nog langer, als ik zelf niet gebeld had.
Vriendelijk te woord gestaan!

10. November 2015

goede en snelle levering

Onderdeel voor een versnelling besteld aan de hand van de afbeelding op de site. Aangeklikt en het juiste onderdeel ontvangen. Jammer dat dit kleine onderdeel niet in een bubbeltjes envelop is verstuurd maar met de pakketpost zodat de verzendkosten relatief hoog zijn voor een klein onderdeel. Tip om misschien kleine onderdeeltjes die door de brievenbus kunnen te verzenden per envelop.

3. November 2015

Voor verbetering vatbaar

Bestelling geplaatst en betaald van 2 fietsbanden en na 2 weken nog geen levering. Gebeld met de klantenservice en een mail gestuurd en wat bleek De banden waren niet meer op voorraad en zouden over 3 weken begin oktober geleverd worden Ze waren natuurlijk afhankelijk van de toelevering
Begin oktober nog geen banden Een mail gestuurd en direct een mail terug dat de banden verstuurd waren Een paar dagen later nog geen banden Weer gemaild en wederom bericht dat de banden nu verstuurd werden.
Dit was voor het weekend
Op maandag mog geen banden en op dinsdag was ik niet thuis toen kwam Post NL met de banden Briefje door de bus en morgen kwamen ze terug Ik weer niet thuis en de banden zijn af te halen bij het postagentschap
Kom ik daar geen banden
Na 15,00 uur kun je ze ophalen maar dat stond ook wel op de brief Ik had niet goed gekeken
Weer terug om 17,00 uur en iid daar waren eindelijk de banden
Wat een toestand voor 2 bandjes.

29. Oktober 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Redelijk

Bestelling en levering goed gedaan. Afmontage van de fiets was niet top. Onderdelen zaten los en ketting liep aan in de kettingkast. Heb zelf alles na moeten lopen. Geen topper

28. Oktober 2015

Prima service !!

Afhandeling is super !
Elke stap wordt keurig bevestigd via de mail !
Zal zeker ook andere artikelen bestellen in de toekomst.

27. Oktober 2015

Niet helemaal goed.

Ten eerste had ik een ander model Batavus besteld, echter vernam veel te laat dat dit model niet meer beschikbaar was. Ook was een van de accessoires later bezorgd, terwijl op de pakbon dit artikel wel was vermeld. Uiteindelijk is alles goedgekomen.

23. Oktober 2015

Winkel van Sinkel

Voor de restauratie van een 30 jaar oude Gitane tandem zijn onderdelen moeilijk te krijgen. Althans zelfs bij de lokale Gitane dealer. Keer op keer bood de Fietsenwinkel uitkomst. De juiste banden, de juiste maat crankspies etc.
Er ging wel iets fout bij de bestelling, maar uiteindelijk kwam het helemaal goed.

23. Oktober 2015

Goed

Ik ben 100% tevreden met de service, de fiets kwam keurig schadevrij aan en erg snel...de tweede dag nadat ik besteld had.

21. Oktober 2015

Prima levering

De fiets was helaas niet op voorraad terwijl op de site stond aangegeven van wel, hier door duurde de levering wat langer dan ik dacht. Hier werd wel redelijk duidelijk over gecommuniceerd.

Bij aflevering van de fiets was de bel afgebroken en er werd gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd. Goede service!

21. Oktober 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr