HOLD DA KÆFT EN DAG! Vi startede sindssygt godt men undervejs brød generatoren ud, på under 10 minutter var ankom en ny generator og Ahmad som var vores chauffør sørgede for underholdning og god kørse... Mehr ansehen
Super fed oplevelse og festlastbiler gjorde det kun endnu federe! Vi var så heldige at have æren af at blive kørt rundt af Romeo, så fed energi han havde! Han sørgede for at få os afsted og videre s... Mehr ansehen
Det var en skøn oplevelse at kører med Romeo. Han sørgede for os, vores pynt og god stemning! Virkelig en studenterkørsel i verdensklasse. Vognen var lækker, med mulighed for at holde drikkevarer køli... Mehr ansehen
Kære Festlastbiler Jeg vil gerne sende jer en stor ros og tak for en god, sikker og mindeværdig dag for vores studenter på vogntur. Andreas, som var vores chauffør, var både kompetent og r... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.
Klingseyvej 15 B, 2720 , Vanløse, Dänemark
- kontakt@festlastbiler.dk
- festlastbiler.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vildeste studenterkørsel
Kørte d. 26 juni DJ studentervogn med Festlastbiler. Det gik udover alle forventninger. Fed vogn, fed DJ, fed chauffør og så topper de det med at en fotograf også kører med rundt på størstedelen af turen. Vil på vegne af min klasse og jeg, takke for en virkelig fed tur. I gjorde kun vores dag endnu bedre.
Mvh.
3.b CPH WEST Ishøj STX
En studenterkørsel i verdensklasse!
Kære Festlastbiler,
På vegne af en ubeskrivelig, fantastisk vogntur vil 3.Z fra Roskilde Katedralskole gerne sige tusinde tak for at gøre vores dag til en brag af en fest! Selvom vi kom ud for en punktering, så formåede i alligevel at holde festen i live. Derudover gav I os en time ekstra, hvilket var prikken over i'et. Super, super, super god service! 100% pengene værd - og kan varmt anbefales til kommende studenter.
En oplevelse for livet leverer I helt klart! Tak Festlastbiler!
Kærlig hilsen
3.Z Roskilde Katedralskole
Bedste dag i mit liv
Vi havde takket været festlastbiler.dk den bedste dag i vores liv i 3g! Lækker service og et dejligt smil gjorde det kun bedre :) Tak til festlastbiler for at gøre dette muligt! Vil klart anbefale denne hjemmeside til bestilling af festlastbiler, da prisen samt servicen er alt for god til at være sand.
Intet mindre end fantastisk!
3.a på Tårnby Gymnasium, 2015, takker for en fantastisk tur, hvor der intet manglede og var styr på det hele.
Vi har fra starten fået hurtigt svar på alle spørgsmål, både fra firma og chauffører. Festlastbiler.dk har helt bestemt styr på det de laver, og yder enormt god service.
Chaufførerne, Asmus og Johnny, var utrolig åbne og festlige at køre med. De var med til at skabe god stemning og var friske hele vejen. Stort tak til dem.
Der er på selve vognen er heller ikke noget at sætte en finger på. Alt udstyr fungerede som det skulle, og der var plads til fest og ballede.
Tilmed er prisen helt i orden, hvor man får god service for alle pengene!
Festlastbiler.dk kan klart anbefales for at opnå et fantastisk resultat på en vogntur.
Tusind tak!
Emma Andersen
3.a, Tårnby Gymnasium, 2015
Helt igennem fantastisk
På vegne af mig selv og 3H fra Køge Handelsskole, vil vi gerne sige et kæmpe tak til festlastbiler.dk. De sørgede simpelthen for at vi blev fejret med stil og at vi slet ikke skulle tænke på noget, efter vognen var pyntet!
Chaufføren var tilmed også super sød og hjælpsom og han var klart med på at give os den bedste dag!
Prisen var helt i orden og vi fik langt mere end vi betalte for! Fantastisk service fra hele teamet bag virksomheden, som hurtigt svarede på vores mange spørgsmål!
Dagen kunne ikke være gået meget bedre og tingene kørte smurt, takketvære vores rigtig søde og punktlige chauffør.
Festlastbiler.dk vil vi helt klart anbefalde til fremtidige studenter!
Mange glade og tilfredse hilsner fra
3H på Køge Handelsskole og
Mathilde Jensen
En sikker og vanvittig fest fra start til slut
Kære Festlastbiler,
3.A fra Køge Handelsgymnasium vil vi gerne sige tak for det fedeste dag vi længe har oplevet. Der var den ultimative fest fra start til slut, og dertil var sikkerheden top!
Med os havde vi chaufføren Dennis og Anders som filmede. STOR ROS til dem, da de var med til at skabe den fedeste stemning hos os. De var utrolig venlige og var med på fis og ballade samtidig med at de var utrolig professionelle og opmærksomme på os. Derudover synes vi som klasse at det var SÅ fedt, at de selv følte sig som en del af festen, og derudover at gå så meget op i at få lavet en fed film og tage skønne billeder gjorde, at vi fik endnu mere amok! Der var den bedste stemning og skønt humør hele dagen - Dennis og Anders var med til at gøre vores tur langt bedre!!!
Vognen var perfekt og lyden overdøvede alle de andre vogne. Vælg en millitærvogn, hvis I vil have en vanvittig fest - det er langt federe!
Igennem hele forløbet har der været den bedste service, som man ikke kan kritisere på et punkt. Jeg vil anbefale Festlastbiler til ALLE, hvis man ønsker den bedste studenterkørsel.
På vegne af 3.A Køge Handelsgymnasium skal der lyde et KÆMPE STORT TAK til Festlastbiler - specielt Dennis og Anders!
Vi havde den fedeste dag, som har medført mange skønne minder takket være jer!
Line Lystrup.
3.A Køge handelsgymnasium
Perfekt og professionelt!
Kære Festlastbiler dk,
Vi, 3.K kørte med jer her d. 28, og vi kan bogstavligtalt ikke finde en eneste ting at sætte en finger på. Turen var bare fantastisk! Vognen ankom til tiden, vores chauffør var super flink, men havde samtidigt styr på det hele og sørgede for at ingen af vores klassekammerater lavede dumme ting.
Prikken over i'et var helt klart vognen - den var perfekt i størrelsen, ikke for stor eller for lille. Det var muligt at sætte tag over, hvis det skulle begynde at regne, og anlægget spillede højere end alle de andre vogne! Det var helt klart et kæmpe plus!
Så hvis i skal på vogntur, kan vi helt klar anbefale denne virksomhed! Det kunne ikke have været bedre :)
Fantastisk dag
Festlastbiler var med til at gøre vores studenterdag ekstra dejlig. Vi fik en sød vognmand og en dejlig, sikker kørsel. Under hele processen hvor man skulle leje vognen, var det nemt at finde ud af hvad man kunne forvente.
Alt i alt et virkelig godt firma, som man sikkert kan bruge hvis man vil være sikker på at ens vogntur bliver en god oplevelse :D
Fantastisk dejlig dag med festlastbiler
Den 28. juli skulle der i den grad køres i vogn, da min klasse og jeg blev studenter, og vi havde valgt at køre med Festlastbiler. Det var en helt fantastisk tur med god stemning og en bil, der kunne holde til det hele. Vi var utrolig tilfredse med kørslen, og der var kun enkelte punkter, som kunne forbedres. Det ville være fedt, hvis vognmanden ved sidste stop sagde, at vi havde påbegyndt endnu en time, og at vi derfor kunne køre lidt ekstra, i stedet for at stoppe midt i denne time, og stadig betale samme pris. Mindre detalje for det var en dejlig dag med solskin og en sød vognmand, som formåede at være i godt humør trods en masse larm! Tusind tak for det festlastbiler.
Den bedste vogntur!
Vores vogntur var helt fantastisk. Chaufføren kom endda 30 min før den aftale tid, for at være sikker på at vi kunne nå det hele. Under selve kørslen var der ingen problemer overhovedet, og vi fik hjælp til at komme af og på så vi var i trygge hænder. Alt i alt den bedste tur man kunne forestille sig!
Fuldstændig fantastisk!
Vores chauffør, Peter, var sød, havde overblik over hele situationen og var enormt hjælpsom. Det var vildt fedt, at vi ikke skulle bekymre os om noget, han havde styr på det.
Vognen var kæmpe stor, med det fedeste anlæg! Og da det regnede kunne man hurtigt få overdækket noget af vognen!
Fuldstændig fantastisk oplevelse!
Helt fantastisk og uforglemmelig dag !
"Hej Festlastbiler!
Vi fra 3.Æ vil gerne sige STOR tak til jer for en fantastisk dag d.28 i selskab med chaufføren Petter og DJ Mads. De var helt fantastiske og i godt humør, og festede med os helt til det sidste! Vi er utrolig glade for at have valgt jeres selskab, da jeres service var total i top. Vi er mere end tilfredse! Der var styr på det hele, og vi kan ikke sige noget dårligt om jer. Lige fra start til slut var I hjælpsomme og ikke mindst søde at snakke med! Vi vil klart anbefale jer
Tusind TAK for en rigtig dejlig oplevelse - I har gjort vores dag uforglemmelig!
Stor hilsen fra 3.Æ Rødovre Gymnasium"
uforglemmelig dag med fantastisk service
Vi havde bestilt en blå vogn, da vi er HHX'ere. På dagen om morgenen er vognen desværre gået i stykker, så vi må nøjes med en rød. Som kompensation får vi en ekstra time gratis.
Hele turen igennem var der en super service, chaufføren var fleksibel (turen blev lavet om mange gange i løbet af turen!), glad og hjælpsom - hvilket er en vigtig faktor i løbet af sådan en dag!
Vi var alle sammen fuldt tilfredse med dagen, og kan varmt anbefale festlastbiler.dk til alle andre kommende studenter! :-)
Vi havde Enorme forventninger, de gav os langt mere!
Tak, festlastbiler
Det har været en fornøjelse at arrangere dette event med jer, kommunikationen var nem og hurtig og vi fik altid fornuftige og gode svar.
Vognturen var ubeskrivelig i har givet os alle et minde for livet. Vognmanden var social, hjælpsom og glad, der var intet at klage over.
Fortsæt sådan og jeres firma har min anbefaling altid.
Mange hilsner
Martin Sehje og Nærum gymnasium 3U
PERFEKT FRA START TIL SLUT.
Festlastbiler det det sted man skal vælge hvis man vil have den fedeste studenterkørsel nogensinde!!!
Sikkerheden er i top samtidig med at man kan have den vildeste fest uden at bekymre sig om noget som helst andet end bare at have den vildeste fest! Vi havde Chauffør Steen, som vi gerne vil sende stor ros og tak til!! Ham kan i godt være glade for i jeres team! Han hjalp til når vi skulle ind og ud af vognen og var i godt humør hele dagen! Han gjorde helt klart vores tur endnu bedre!!
Perfekt service fra start til slut. Fra da vi bestilte studentervognen til vi sluttede af i den var den bedste SERVICE! Jeg kan klart anbefale andre at vælge festlastbiler hvis man vil have det bedste af det bedste.
Mange GLADE hilsner
Julie Malmgren
3.H - Køge Handelsskole
Lover ALT og giver meget mere!
Det er sjælendt jeg gør det, men når det sker, så skal folk have kæmpe ros når de imponerer mig så meget som Festlastbiler.dk har gjort. Der var styr på alting - Mere er der næsten ikke at sige!
Som ansvarlig for turen var det fantastisk at have så god, hjælpsom, venlig og åben en chauffør, som vi havde. Han var brandmand, så han vidste hvordan en eventuel nødsituation skulle behandles hvis det skulle ske. Dét og mange andre små detaljer fra Festlastbiler.dk gjorde at vores dag uforglemmelig og fyldt med fantastiske minder.
Lige fra start til slut var ALT meget professionelt, BEDSTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR FÅET.
Et kæmpe tak skal det lyde fra en omgang glade studenter!
Vores samlede pris for at have kørt i 11 timer var op imod 400,- PER PERSON billigere, end andre jeg har hørt fra. Hvorfor skal man give 400 ekstra, når man i forvejen får det bedste her?
Bestil i god tid, det er SÅ meget det værd!
Super god chauffør og en vidunderlig tur
Vi havde en super fed tur, med en chauffør der var med på den værste! Det overgik vores vildeste fantasi også selv om det regnede en smule var chaufføren stadig med på at feste med os, han gjorde alt for at opfylde vores ønsker så vognturen blev lige som vi ville have den! Tak for en super fed tur!
Fedeste dag nogensinde :D
Vi havde en chauffør der hed Steen og han var da nok den mest behagelige, venlige og sjoveste person i DK. Han gjorde virkelige turen til en fest, han havde virkelig det gode humør med sig, selvom han endda havde med en anden klasse dagen før, så virkede det som om han hyggede sig og havde det sjovt. Han gik stort set med ind alle stederne vi ankom og fik noget at spise eller en tår vand eller sodavand. Der har også kun været positiv respons på ham fra alle forældrene i klassen. Vognen i sig selv var også mega sprød. Gammel militærvogn der var malet i en flot postkasserød farve, og udstyret med nogle sataner af nogle højtalere!! De kunne virkelig spille så vognen og vejen rystede i forhold til nogle af vores paralles klassers vognes anlæg. Det var fedt man lige kunne rulle taget på når det virkelig pissede ned og at man hurtigt kunne tage det af igen :D Den kunne satme holde til meget den vogn, i hvert fald intet problem at vi hoppede som sindsyge :D
Alt i alt en overdrevet vellykket studenterkørsel med den sejeste chauffør nogensinde. Kan klart anbefales !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.