Festlastbiler.dk studenterkørsel Bewertungen 158

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HOLD DA KÆFT EN DAG! Vi startede sindssygt godt men undervejs brød generatoren ud, på under 10 minutter var ankom en ny generator og Ahmad som var vores chauffør sørgede for underholdning og god kørse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed oplevelse og festlastbiler gjorde det kun endnu federe! Vi var så heldige at have æren af at blive kørt rundt af Romeo, så fed energi han havde! Han sørgede for at få os afsted og videre s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en skøn oplevelse at kører med Romeo. Han sørgede for os, vores pynt og god stemning! Virkelig en studenterkørsel i verdensklasse. Vognen var lækker, med mulighed for at holde drikkevarer køli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Festlastbiler Jeg vil gerne sende jer en stor ros og tak for en god, sikker og mindeværdig dag for vores studenter på vogntur. Andreas, som var vores chauffør, var både kompetent og r... Mehr ansehen

1. Veranstaltungsplaner
  2. Eventmanagement-Firma

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk vogntur

Vi havde en fantastisk tur, og vi hyggede maks. Vores chauffør Nicholas havde styr på tingene og tiden, så vi kunne feste igennem og fejre dagen.

31. Juli 2018

Utrolig god service!

Jeg var så uheldig at vrikke om og forstuve min ankel halvvejs under studenterkørslen – vognmændene var så søde at bære mig op og ned af vognen og rundt omkring så jeg stadig kunne være med til det hele. De var SÅ søde og hjælpsomme. Derudover fik vi den fedeste vogn og alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan varmt anbefale deres service!!

4. Juli 2018

Fantastisk vogntur 2018

Festlastbiler.dk gav min klasse og jeg en helt fantastisk vogntur. Lastbilen var flot, kølerum, dåseholdere og gode højtalere samt DJ og ikke mindst var chaufførerne VIRKELIG søde og sjove - og på samme tid kunne være seriøse omkring regler og sikkerhed undervejs. Dertil støttede de os op og ned af trappen, så vi undgik ulykkerne. Alt i alt gav de os en fantastisk dag! Intet dårligt at sige.

3. Juli 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt - alle pengene værd

Vores oplevelse med festlastbiler.dk var udelukkende positiv. Vi havde en fantastisk dag - bilen var flot, gode anlæg, masser af plads til en klasse på 20 personer. Desuden havde vi den rareste chauffør, Leith Kashkul, som blandt andet hjalp os med at holde styr på tiden og desuden bare var mega grineren og med til at gøre dagen endnu bedre. Vi kan klart anbefale studenterkørsel hos festlastbiler.dk!

3. Juli 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for den fedeste oplevelse

Tak for den fedeste oplevelse! Vi havde en fantastisk tur og vores chauffør var super ansvarlig og seriøs, men også festlig, glad og sjov. Tusinde tak for denne gang, festlastbiler.dk kan klart anbefales

2. Juli 2018

Festlastbiler yder blændende service

Festlastbiler yder blændende service! Vores vogntur var fuldstændig vidunderlig og vi kunne nyde dagen fuldt ud, fordi Festlastbiler havde styr på det praktiske, og vores vognmand, Steen, var hjælpsom, snakkesalig, sød og ikke mindst i helt fantastisk humør! Vi vil huske vores vogntur som en af de bedste dage i vores liv, og det kan vi kun takke Festlastbiler for!

30. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for at i gjorde vores dag helt fantastisk!

Vi havde en helt fantastisk studenterkørsel den 28. juni 2018! Vores chauffør, Nikolai var sød og glad hele turen, og vores DJ, Daniel, forstod virkelig at sætte festen igang på vognen, og han var på mange måder en del af festen. Trods små nedbrud i musikken grundet en overophedet computer, så fik han det bedste ud af det, og formåede stadig at holde festen kørerende. Super professionelle folk, og vores klasse var bestemt i de aller bedste hænder hele dagen! :D Kan varmt anbefale Festlastbiler.dk!

30. Juni 2018

Fantastisk oplevelse

Vores klasse fik en mega fed vogn for meget få penge, der helt klart slog alle de andre i både lyd, sikkerhed og pris. Super fed oplevelse og en underholdende chauffør som sørgede for at alle havde det godt. Anbefales helt klart til alle der står og mangler en vogn 😉

29. Juni 2018

Mega god oplevelse!!!

Helt vildt fed oplevelse!!! Sikkerheden var i top, vognen var super cool og det samme var vores chauffør, Faxe. Det var alt sammen med til at gøre vores vogntur til en fantastisk tur, som sent vil glemmes

9. Juli 2017

Studenterkørelse 2017

Min gymnasieklasse og jeg var så heldige, at benytte virksomheden i sommer 2017, hvor vi kørte studenterkørelse.
Dagen var fyldt med fest og farver, sikkerheden var i top og der blev taget en masse billeder til evigt minde.
En kæmpe ros til chaufføren Asmus og sikkerhedsvagten Victor for at være med til at skabe en fest og et trygt miljø. Vi tog gerne en tur ekstra for fornøjelsens skyld.

28. Juni 2017

Fantastisk Studenterkørsel 2017!

Fantastisk Studenterkørsel 2017!!

Min klasse og jeg havde en helt fantastisk oplevelse med Festlastbiler.dk da vi bookede dem til vores studenterkørsel. God og underholdende chauffør som var med til at holde festen igang. Hvis der opstod problemer så blev de løst hurtigt og på bedste vis. Vores tidsplan blev overholdt, hvilket var ekstra vigtig for lige netop min klasse da vi var hele 30 mennesker med op vognen. Og til trods for det store antal af studenter, så var der stadig styr på det hele!

Kan kun varmt anbefale at booke kørsel her!

28. Juni 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ville SÅ gerne give jer 5 stjerner, men...

Ville SÅ gerne give jer 5 stjerner, for den gode service og fantastiske tur, men i får kun 4.
Det var den fedeste vogntur nogensinde og utroligt flink chauffør! (Daniel) som gjorde sit aller bedste og hjalp os ud af vognen hver gang vi skulle af.
Jeg vil dog pointere, at jeg er DYBT skuffet over afslutningen og at vi blev beskyldt for IKKE at have betalt 5.500 kr. på sidste stop..... For at de så finder ud af, at vi rent faktisk HAR betalt dem lidt efter, helt tilbage i februar. Det skabte et mega dårligt humør og er utroligt uprofessionelt ikke at have styr på sådanne ting. Godt jeg havde en mail med beskræftelse af overførslen i det mindste! (Som i selv burde sende og jeg ikke selv skulle bede om). For ellers skulle vi betale med det samme åbenbart.
Udover det, verdens fedeste dag og intet andet at sætte en finger på overhovedet! Utroligt fed vogn med alt der hører til denne dag 👏🏻
Fra 32C, Niels Brock EUX Business

27. Juni 2017
Festlastbiler.dk studenterkørsel-Logo

Antwort von Festlastbiler.dk studenterkørsel

Det var dejligt at I havde en god vogntur, og at vi levede op til de forpligtelser vi have i den kontrakt vi havde lavet med jer. Med hensyn til betalingen af anden rate gjorde en systemfejl i vores booking system at vi desværre ikke havde en korrekt status på jeres betaling. Det beklager vi. Og når I nu havde en høflig chauffør som Daniel så er vi ret sikre på at han spurgte jer på en ordentlig måde. Det var ikke nogen anklage. Kun et opklarende spørgsmål. Et hurtigt opkald fra Daniel til kontoret klarede misforståelsen.
De bedste hilsner
Festlastbiler.dk
Bengt

Festlastbiler.dk

Festlastbiler.dk, er grunden til at min klasse og jeg fik den fedeste studenterkørsel. Det hele var så gennemført! Stort tak til de aller bedste chaufføre, Christian og Asmus og kæmpe tak til Festlastbiler.dk!!

27. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr