Festivales Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat me partytent kapot was gegaan, hele fijne service en er is me een nieuwe opgestuurd. super blij met de nieuw partytent. Hartstikke bedankt voor deze goede service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door een fout bij PostNL werd mijn bestelling niet geleverd. Contact opgenomen met Festivales....hele snelle reactie terug en ook snel met een oplossing komen. Nieuwe levering! Zonder moeite of gedo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een super bedrijf!! Zeer uitgebreid leuk en betaalbaar assortiment. Heb hier een carnavalsjasje, hoed, en emblemen gekocht. Het persoonlijke kaartje deed mij al glunderen, zo lief!! Jasje had ik i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, 1 embleem wilde maar niet vast komen te zitten, waarschijnlijk een foutje in dat embleem. Hier contact over gehad en het geld is netjes teruggestort. Andere emblemen zijn perfect! Na... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Stap binnen in de wereld van carnaval bij Festivales, jouw ultieme bestemming voor carnavalskleding! Onze webshop is gespecialiseerd in carnavalsjassen, bontjassen en foute trainingspakken, waarbij we de nadruk leggen op authentieke outfits voor Oeteldonk, Kruikenstad, Lampegat en Kielegat. Bij Festivales vind je unieke en originele feestkleding van hoogwaardige kwaliteit, perfect voor iedereen die het carnaval in stijl wil vieren. Van opvallende Oeteldonk jassen tot kleurrijke Kruikenstad en Lampegat outfits, wij bieden een uitgebreid assortiment dat aansluit bij de traditionele Brabantse en Limburgse feestvieringen.Met gratis verzending vanaf €70,- en snelle levering, zorgen wij ervoor dat je altijd op tijd bent voor het feestgedruis. Ontdek onze collectie en maak je carnavalsoutfit compleet met de beste kleding van Festivales, dé specialist in carnavalsmode!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

74 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hele goede service !

Hele goede service !
Mooie emblemen .ik raad het iedereen aan om een kijkje te nemen

12. Dezember 2025

Hoi Cindy,
Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Super leuk om te horen dat je blij bent met de emblemen en onze service. En wat lief dat je ons aanraadt aan anderen – daar worden we blij van! 🎭✨ Hopelijk tot snel voor je volgende feestelijke bestelling! 🎉

Mooi en snel verzonden

Kwalitatief mooie emblemen en erg snel verstuurd! Top!

28. November 2025

Hoi Myrna,
Bedankt voor je leuke review! 😊 Super om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van de emblemen én de snelle verzending. Dat is precies waar we het voor doen! 🎭✨ Veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende feestelijke bestelling! 🎉

Goede snelle service!

27. November 2025

Hoi Stefan,
Bedankt voor je toffe review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We doen er alles aan om elke bestelling vlot en feestelijk bij je te krijgen! 🎉🎭

Bestelling emblemen

De emblemen zien er erg goed en stevig uit. Snelle levering, ook fijn.

27. November 2025

Hoi Hermine,
Bedankt voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de emblemen én de snelle levering. Zo hoort het! Veel plezier met het opmaken van je outfit – dat wordt gegarandeerd een plaatje! 🎭✨

Top shop!

Wat een super fijne webshop!! Gisteren besteld vandaag al in huis. Had me vergist in de verzendkosten stuur een mail meteen antwoord waarna ze gratis artikelen toevoegen zodat ik geen verzendkosten had. Shop is wel 10 sterren waard!

31. Oktober 2025

Hoi Marike,
Wauw, wat een fantastische review – dankjewel! 🌟 Super fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat we je meteen hebben kunnen helpen met de verzendkosten. We doen ons best om elke klant blij te maken, en jouw reactie laat zien dat dat gelukt is! 😄🛍️

Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel voor nóg meer feestelijke verrassingen! 🎉🎭

Leuk kaartje er bij.

3. November 2025

Hoi Joris,
Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering, de goede service en het persoonlijke kaartje. We doen er alles aan om van elke bestelling een feestje te maken! 🎭✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overzichtelijke site en een snelle…

Overzichtelijke site en een snelle levering.

1. November 2025

Hoi Chris,
Bedankt voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat de levering snel verliep. Zo hoort het! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! 🎉🎭

Gewoon snel!

23. September 2025

Hoi Conny,
Heerlijk om te lezen: gewoon snel! 😄 Dankjewel voor je review — we vinden het belangrijk dat je snel kunt genieten van je feestartikelen. Hopelijk tot een volgende keer! 🎭✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering top!

17. September 2025

Hoi M.S.,
Bedankt voor je korte maar krachtige review! 🚀 Super om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering. We doen ons best om alles vlot en feestelijk bij je thuis te krijgen! 🎉

Prima partytent

Prima partytent
Waterdicht
Heeft ons feestje gered

6. September 2025

Hoi Lydia,
Wat fijn om te horen dat de partytent je feestje heeft gered! 😄⛺️ En top dat ‘ie waterdicht zijn werk heeft gedaan — zo hoort het! We hopen dat je nog veel meer droge én gezellige feestjes ermee mag beleven. 🎉

Super service

Super service, heel klantvriendelijk!!

7. September 2025

Hoi Mireille,
Dankjewel voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze service en klantvriendelijkheid zo waardeert. We doen er alles aan om van elke bestelling een feestje te maken! 🎉🎭

Partytent

We hadden een partytent besteld waarvan een buis beschadigd was. Na contact te hebben gehad is er keurig kosteloos een nieuwe stang geleverd. Als extra’tje werden er nog gratis vlaggetjes meegeleverd.

26. August 2025

Hoi Mats,
Bedankt voor je fijne review! 😊 Jammer dat er iets mis was met de tent, maar super om te horen dat we het snel en netjes voor je hebben kunnen oplossen. En die extra vlaggetjes zorgen natuurlijk meteen voor nog meer sfeer! 🎪🎉 Veel plezier met je partytent en hopelijk tot een volgend feestmoment!

Super service

Super leuke partytent gezien op de site. Ik had hem de dag daarna al nodig en door een fout van dpd lukte dit helaas niet. Super goed geholpen door de klanten service en tot op oplossing gekomen waardoor ik de tent toch nog optijd had. Snelle reacties en mega goede en meedenkende klantenservice. Ook de tent is van top kwaliteit!
Over all mega goede service! Super tevreden.

26. August 2025

Hoi Lisanne,
Wat een heerlijke review, dankjewel! 😊 Balen dat DPD eerst roet in het eten gooide, maar super fijn dat we het tóch op tijd voor je hebben kunnen regelen. We doen er alles aan om mee te denken en snel te schakelen, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren! 💪 En natuurlijk top dat je ook blij bent met de kwaliteit van de tent. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel! 🎪✨

Helemaal blij mee

8. August 2025

Hoi MC,
Wat leuk om te horen dat je helemaal blij bent met de partytent! 😄🎪 We hopen dat ‘ie heel wat gezellige feestjes gaat meemaken. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel voor nog meer feestartikelen! 🎉

Super klantenservice

Superleuke partytent besteld bij Festivales die door onkunde van DPD helaas nooit is aangekomen. Heel erg fijn contact gehad met de klantenservice van Festivales en zij dachten supergoed mee naar een oplossing. Klantcontact perfect, zo zou je het overal willen!

17. Juli 2025

Hoi Mirou,
Heel erg bedankt voor je mooie review! 😊 Wat balen dat het fout ging bij DPD, maar fijn om te horen dat ons team je goed heeft kunnen helpen en meedenken. We vinden persoonlijk contact en snelle oplossingen superbelangrijk, dus dit doet ons echt goed om te lezen! 🙌✨ Hopelijk tot snel bij een volgend feestje! 🎪🎉

Oplossingsgericht

Er was bij DPD iets misgegaan bij de eerste levering, waardoor zonder 2e leverpoging het pakket retour ging. Door de klantenservice uitstekend en snel opgepakt, zodat ik het pakket alsnog op tijd binnen had. Hulde!

26. Juni 2025

Hoi Bas,
Bedankt voor je mooie review! 😊 Jammer dat het eerst misging bij DPD, maar super fijn om te horen dat we het snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en een oplossing te bieden! 🙌✨ Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! 🎭🎉

Awesome

Really cool jacket,

1. Juli 2025

Hi Ben,

Thanks for your awesome review! 😎 So glad to hear you think the jacket is really cool. 🎭✨ Enjoy rocking it at your next party or festival, and hope to see you back soon! 🎉

Best festive regards,
(On behalf of Team Festivales) 🎊

Hoi Daphne,
Wat een heerlijke review, dankjewel! 😄 Super om te horen dat je zo blij bent met de panterprint tent! 🐆🎪✨ We hopen dat je er geweldige festivals en feestjes mee gaat beleven. Veel plezier en hopelijk tot snel! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en een lief persoonlijk…

Goede service en een lief persoonlijk kaartje

12. Juni 2025

Hoi P.g. van der Poel,
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat het persoonlijke kaartje in de smaak viel. We vinden het belangrijk om elke bestelling een beetje extra liefde mee te geven! 🎭✨ Hopelijk tot de volgende keer! 🎉

Super goede service

Super goede service,
Snel antwoord en er word snel naar een oplossing gezocht.
Ontzettend goed geholpen door de medewerkers!

Aanrader!

25. Juni 2025

Hoi Sieuwke,
Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Super om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat alles snel en soepel is verlopen. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig. Bedankt voor je aanrader en hopelijk tot snel! 🎭✨
(Namens Team Festivales) 🎊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr