Geweldig! Super snelle levering en de traktaties zien er echt zo leuk uit. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen. Bedankt! ♡
Prachtige stickers mogen ontvangen! 27 april zouden ze verzonden worden i.v.m. vakantie en 29 april had ik ze binnen. Heel tevreden. Een echte aanrader. Dankjewel!
Topservice en kwaliteit! Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed... Mehr ansehen
Wij maken traktaties voor iedere gelegenheid in ieder thema. Wij staan voor kwaliteit, snelle service en betaalbare traktaties.
Niederlande
- www.feestgemak-traktaties.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldig!
Stickers
Aanrader!
Mooi ontwerp en goede kwaliteit uitwerking! Mijn zoons zijn er blij mee. Wederom bedankt!
Super snelle service!
Super snelle service!! Danku om me zo snel uit de "nood" te helpen! 🥰🥰
Fijne communicatie maar ik had plastic…
Fijne communicatie maar ik had plastic bakjes met suikerspin en die waren met dhl kapot gegaan waardoor ik net aan genoeg had. Beter inpakken is de tip. Wel gelijk reactie en netjes geld terug al bleken er later meer stuk.
Snelle levering
Snelle levering! Leuk extra stickers en armband erbij. Tot de volgende keer :-)
Voor de 2e keer besteld
Voor de 2e keer besteld, alles zag er weer keurig uit! Kreeg het ook netjes verpakt binnen.
Supermooie taarttopper voor mijn…
Supermooie taarttopper voor mijn dochter binnen gekregen! Bestelling was snel binnen en netjes verpakt.
De taarttopper die ik heb ontvangen is…
De taarttopper die ik heb ontvangen is prachtig 😍 Snelle verzending 🚚 Ik beveel hem aan 🌷
Zeer snelle verzending en leuke…
Zeer snelle verzending en leuke traktatiepotjes!
Zoontje was super blij met de potjes…
Zoontje was super blij met de potjes van stitch en angel. Was mooi gemaakt.
Mooie bestelling ontvangen
Mooie bestelling ontvangen. Was een klein foutje gemaakt. Maar daar werd direct op geanticipeerd. Super fijn. Echt een aanrader!!
Reageerde snel bestelling was gauw binnen! Topservice

Perfect
Pakket snel en goed verpakt ontvangen. Zaten nog leuke tattoos bij voor mijn dochter erg leuk en voor herhaling vatbaar

Antwort von Feestgemak Traktaties
Vaste klant en altijd tevreden!
Zoals elk jaar zien de traktaties er super leuk uit! Hele goede service, bij vragen krijg ik altijd eerlijk antwoord en advies als ik ergens over twijfel. Snelle levering, zeker niet duur!
Nogmaals super bedankt voor alles!
Wij zullen volgend jaar zeker weer bestellen!!