Pakket is laat aangekomen. Ik heb me wel geergerd want ze zijn niet te bereiken via mail, nog op Facebook messenger krijg je persoonlijk antwoord. Ik las meerdere negatieve reviews, dus vertrouwde ik... Mehr ansehen
Twee paar veters besteld snelle order bevestiging per mail ontvangen. Na twee dagen een attente mail met status dat ze uit Denemarken verzonden waren. Na 6 werkdagen met standaard verzending ontvang... Mehr ansehen
Hello, Feetunique never sent the shoelaces we ordered with priority shipping over a month ago. They are slow to respond (to 1st email) and stopped responding upon a 2nd email. I dont think they're act... Mehr ansehen
Magnifiques lacets ! J'en ai commandé une paire extra large plat de 12mm bleu clair pour des tennis basses laquée bleu vintage et le résultat est vraiment wow J'ai opté pour la livraison gratuite... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Desilusión
No quedé satisfecho con el color de cordones que pedí. En la imagen aparecen color verde oscuro y cuando llegaron eran de color verde medio... De los mismos que se consiguen en el chino por 90 céntimos.
Parfait
Parfait! Les lacets comme sur le site! Je recommande ce site!
Trustful supplyer
Perfect - fast delivery and well packed !
De la qualité à prix raisonnable
J'ai reçu ma commande et le produit est parfait l'expédition est rapide et l'emballage mériterait un peu plus de solidité!! @+
Produit conforme à mes attentes
Produit conforme et répond à mes…
Produit conforme et répond à mes attentes
Twee paar veters besteld snelle order…
Twee paar veters besteld snelle order bevestiging per mail ontvangen.
Na 6 werkdagen met standaard verzending ontvangen en voldoet volledig aan de verwachting erg blij mee doen wat ze beloven!!
Bien recu conforme a la description
Bien recu conforme a la description
Perfect product !!!
Les lacets sont parfaits.
Les lacets sont parfaits.. La couleur est belle & je l'adore..
Merci..
Envois rapide et les.produit
Envois rapide et les.produits correspondent parfaitement
Merci
niet te bereiken, maar uiteindelijk pakket wel aangekomen
Ik las meerdere negatieve reviews, dus vertrouwde ik het niet helemaal, zeker omdat je ze niet kan bereiken. Gelukkig is het uiteindelijk wel aangekomen.
It is a bluff don’t buy from here
It is a bluff don’t buy from here. They will take your money and you won’t get your order. I have contacted them several times and they try to find an excuse .
Horror de empresa
Horror de empresa. Ayer me comunicaron, por tercera vez. Que me harían el reembolso.
Esperemos que esta vez sea verdad.
Desde el 27 de diciembre. Me vienen diciendo, que llega el paquete,
Como no llega, me dicen que me reembolsan el importe.
Luego vuelven a decir, que espere con el reembolso, que ya se solucionaron, los problemas. Y que vendrán los cordones.
Y aquí no llega nada.
Ya van tres veces. De vacilarme.
Au top !!!!!!!!!!
Commande conforme
Commande conforme, livraison rapide. Je recommande vivement
Très bien
Très bien, bonne qualité, reçu rapidement :)