2026, och ett fraktbolag som misslyckas TOTALT. Paketet är lastat för utleverans torsdag mellan 10.30-14.30. Tiden ändrad hela tiden. Till sist, innan dagens slut. Inget paket. Ändras igen till fre... Mehr ansehen
Om jag varit positiv till Fedex tidigare, så tar jag tillbaka det nu. Efter att klockan 09.59 fått meddelande om att mitt paket ska lämnas mellan klockan 10.20-14.20 så händer ingenting. När jag konta... Mehr ansehen
Fedex skickade först paketet till fel stad och sen skjöt de upp leveransdatum gång på gång. När jag vill ändra att få paketet skickat till postombud erbjuds inte det alternativet via fedex hemsida och... Mehr ansehen
Tar hutlöst betalt för leverans. Använder sig av andra budfirmor, samt när mottagaren inte är hemma, eller hinner hem, så tar fedex tillbaka pkt, ringer ett annat bolag som får leverera till box, FYRA... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag är så trött på företag som helt…
Jag är så trött på företag som helt missar det mest grundläggande i kundrelationer – att informera.
Jag har just fått uppleva hur FedEx skickar ett paket rakt in i en pågående strejk, utan att på något sätt informera sina kunder om att leveranserna blir försenade. När man sedan försöker nå dem för att få besked är det i princip omöjligt.
Det handlar inte bara om ett paket det handlar om förtroende.
Att kommunicera är inte valfritt, särskilt inte när kunder redan har betalat och väntar på sina varor.
I tider då företag pratar om kundfokus, digital transparens och ansvarstagande är det här ett exempel på hur snabbt allt det där faller när rutiner och värderingar inte hänger ihop.
#kundservice #transparens #kommunikation #förtroende #FedEx
FedEx Sweden not recommend at all…
FedEx Sweden not recommend at all…. Bad service , delay , no concrete communication, ..NO NO VERY BAD SERVICE …
—————
BUT FEDEX IN OTHER EUROPEAN COUNTRIES AND AMERICA IS GOOD !
Otroligt dåligt
Otroligt dåligt, det finns ingen som helst service överhuvudtaget.
Chaufförer som vägrar kliva ur sina bilar och då skickar sms att adressen är felaktig.
Telefon support som beter sig fullständigt hjärnskadade åsnor
The delivery guy didn't show up at all
The delivery guy didn't show up at all. The official time was 10-14 for pickup, the hours of service are 10-18 and I waited the entire period but no-one showed up. No information from the side of FedEx.
Sämst i hela världen
Levererade mitt paket till fel adress och eftersom någon där skrev på (varken samma namn eller kön som jag, men det var tydligen inget problem) hävdade de att det var levererat. Omöjligt att få tag på kundtjänst för att reda ut det. Som tur var hörde en person på den felaktiga adressen av sig och sa att det stod ett paket där till mig, så slutade med att jag själv fick åka och hämta det, för det kunde inte fedex lösa.
Sämsta företaget någonsin
Sämsta företaget någonsin, första gängen tappar man bort paketet, spårningen är något helt annat då den inte ens funkar, när den väl funkar så står det ett datum med tid den ska levereras som bara skjuts längre o längre fram. Helt värdelösa.
Mest värdelösa företaget i världen
"Vi kunde inte leverera ditt paket"
Samma paket har idag inte lyckats levereras för 3:e gången, innan det senarelades leveransen som jag inte räknar till de gånger det inte "lyckats". Första gången meddelades jag att de inte lyckats leverera utan någon form av kontakt. Andra gången ringde föraren på mobilen 1 signal som jag "råkade hinna" svara på, hör hur han/hon lägger på och ~30 sekunder senare får jag ett sms där det står att de inte lyckats leverera under sin leverans. Det roliga den 2a gången är att jag dessutom var hemma och det var aldrig någon på vägen jag bor på. Så kommer vi då till den omplanerade leveransen, tredje gången som var idag, där jag precis som första gången bara får ett sms där det står att de inte lyckats leverera paketet. Jag pratade precis med en medarbetare på kundtjänst som var lika urtrevlig som varje gång jag varit i kontakt med kundtjänst som lade till ytterligare info, all heder till kundtjänst 5 av 5!! Förra paketet med FedEx (för ~1 månad sedan) hade jag samma problem med och när det väl levererades såg paketet ut som ett dragspel, men ingenting hade gått sönder som tur var.
Jag är stamkund hos det företag jag beställer ifrån sedan länge, men de gjorde om leveranserna till FedEx i samband med att det förra paketet för ~1 månad sedan skulle komma och nu är FedEx det enda sättet därifrån. Det är helt oacceptabelt att era förare inte kan hantera en porttelefon/ringa och att man ska behöva lägga all den extra tiden det tar till att kunna få sina paket!
Sämsta leverans servicen jag har varit…
Sämsta leverans servicen jag har varit med om. Ingen av länkarna funkar och spårnings numren funkar inte. Riktigt hemska. Fick inte ens besked om att jag skulle få leverans i tisdags. Helt plötsligt får jag meddelande om att leverans inte kunde levereras pga att man inte fick tag på kund. Hade varken Mail, SMS el missat samtal. Så dåligt.
Fick en felaktig faktura där förekommer…
Fick en felaktig faktura där förekommer att jag ska betala tull moms på 1835kr , varans värde var 508kr . Jag försökte förklara till FedEx att moms på en vara värde 508 kan inte bli 1835 . Fick svar av väldig trevlig kille Hugo att eftersom jag har inte nån iid kod ?! Fakturan kvarstår?! Så inget alls intresse att hjälpa eller kolla vad har hänt och varför blev det fel . Fick ringa sen och fick förklarat av en annan anställd varför blev det fel, säljare skrev värde i fel valuta så därför blev det hel fel i slutändan. Hur som helst tycker att man ska kunna matte från grund skolan och åtminstone kunna räkna 25% på varans värde istället att bara påstå att fakturan ska betalas . Måste bara tillägga att jag bifogade FedEx fakturan samt fakturan som jag har redan betald och som visar att moms är betald direkt men meningslöst att man skickar bevis om kundtjänst har inte lust ens att kolla och tolka eller kan inte tolka . Kundtjänst under all kritik .
Som vanligt ingen leverans
Paketet kom varken fram, aviserades eller försökte levereas. Det reste från UK, tullades in (av mig vid köpet), hanterades av FedEx som satt på paketet en vecka utan att ens försöka leverera, för att sen returnera paketet!
Katastrof
Katastrof.
Paket skulle fram mellan 11:20-15:20 men dök aldrig upp sen ändrade de tiden till innan 22. Väntar fortfarande men inte ens får ny spårning. Ni måste inte uppge datum och tid för en leverans om ni inte kan leverera ett paket till angiven datum och tid. Det är irriterande då jag följer vad ni uppger för tid och datum. På grund av går jag inte ut för att jag inte missar få ta emot mitt paket men levereras inte heller paket så det är tid krävande . Jag rekommenderar inte detta företag som inte sköter servicen, ingen bra kontakt, ingen bra information osv.
Brug ALDRIG fedex!
Fedex Malmö kan ikke finde rundt i Sverige - Packhusgatan kan de ikke finde og nægter at aflevere et brev på adressen. Vil nu have at modtager af brevet ansætter sig selv som chauffør og kører til Malmö lufthavn og henter brevet.
Et brev som de heller ikke kan finde, når man kontakter Fedex - brevet indeholdt mange vigtige dokumenter.
Fedex burde lukkes for evigt!
Literally avoid using it at all costs
Literally avoid using it at all costs. The driver arrives, DOES NOT CALL or NOTIFY YOU IN ANY WAY that they have arrived, takes a picture of your apartments entrance, LEAVES.
If you can't enter the building, maybe call the recipient, no?
This has happened for the third time already.
Kan inte leverera
Jag får pkg 2-3 ggr per vecka, från olika speditörer. Men i gen är i närheten av att vara så dåliga som FedEx. Det är katastrof. Dag 1 skulle det komma hem, jag, min fru och vara barn var hemma. Senare på dagen fick vi reda på att dom hade försökt leverera, men ingen var hemma? Jag försökte omedelbart att ringa dem...MEN DOM HAR INGET NUMMER??? En speditör?? Har inget nummer att ringa? Så jag fick skicka ett mail att jag ville byta adress till mitt jobb.24 timmar tog det innan jag fick något svar? När pkg äntligen var på väg, så kom det inte igen? Ingen var där sa dom? Till en fabrik, där det är folk mellan 0600-1800?? Återigen fick jag mail, då sa dem att mitt adressbyte inte hade gått igenom? Men att dom skulle försöka igen på Måndag...på Tisdagen fick jag Återigen mail dem. Nu skulle det komma ut på Onsdagen, till min hemadress. Min fru var hemma heeeela dagen och Återigen, inget pkg :) På Torsdagen kom jag till mitt kontor, och där stod det? Pkg som inte hade bytt adress, 9 dagar senare? Jag fick ingen ursäkt, ingen förklaring, inget bara: Nu stänger vi ärendet.
Detta är en av mååånga storys om FedEx, och jag ör så, så trött på deras extremt dåliga service. Av alla pkg jag får på ett år är det alltid dem det är problem med och jag ber nu mina avsändare att undvika FedEx till största mån, för dom kan helt enkelt inte leverera pkg och express är dom absolut inte.
Ingenting dyker upp.
Beställde en bil del som skulle komma den 12 sep då jag beställde den 10 sep. Stog att delen skulle vara här 15:40 men ingenting dök upp, väntade fram tills 00 men ingenting dök upp. Ringde kundtjänst men inget svar, verkar som en rätt så urselt och oansvarigt företag, skulle vara en grej om det stog att delen skulle komma senare. Men står de ett datum så bör ju företaget leva upp till det, som sagt helt sjukt dåligt. Välj ett annat alternativ innan det är försent skulle jag veta att företaget jag handlade av skulle använda sig av FedEx så hade jag nog förhandlat mig till en annan transportör.
Av Sveriges 10+ fraktföretag är detta…
Av Sveriges 10+ fraktföretag är detta det absolut sämsta. Inte ens om jag fick betalt skulle jag använda dessa skojare.
Dom lovar men håller intet!!
Dom lovar men håller intet!!
Express leverans försenad 3 dagar och ingen information om leverans
Har beställt paket från Kina och snabb leverans till Sverige och har betalt mycket extra för snabb leverans.
FedEx lovar paketet vill bli leverad senast sep. 10.
Sep. 9 skrivar FedEx dom har prövad leverans til privatadressen men ingen var hemma. Jag har inte fått varning (sms/mail, telefon) dom kommar, så jag är ute och handla. Jag kan nu beställa ny leverans till utlämningsställe d. 10. Dom skickar ett sms när jag kan hämta.
Jag sporar paketet d. 10 sep. Dom skrivar:
Avhämtning kl. 10-14: Ingenting händer
Avhämtning för kl. 18: Ingenting händer.
Avhämtning innan midnatt: Ingenting händer.
Näste dag, d. 11. sep.
Avhämtning kl. 10-14: Nu får jag ett sms kl. 13. Paketet leveras till Budbee i stället. Dom leverar till ett skåp på lördag d. 13.
Paketet blir nu 3 dagar försenad och jag vill kontakta FedEx för refusion av betalad snabb frakt. Inte så lätt. Hittar inte ett telefonnummer på hemsidan.
Kollar på Google Maps och hittar dom i Sturup. Nu hettar de TNT Frakt. Ringer , får en robot. När den blir trött av mig ställs jag om till en person. Han vill inte prata med mig. Avsändaren i Kina får kontakta FedEx, inte jag.
Sämsta leveransupplevelsen
Sämsta leveransupplevelsen. Tappade räkningen hur många dagar som de sa att de skulle komma (och inte heller vid nån specifik tid så man vågade inte lämna hemmet) och aldrig kom. Minst två ggr ljög de även om att "jag inte varit tillgänglig" även om jag varit hemma hela dagen - en gång över telefon hade de ljugit rakt mot mig att de varit hos mig när så inte var fallet. Man börjar undra vad Fedex egentliga syfte är, för inte f*n är det att leverera paket.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.