Attempted delivery failed, information on the website that does not match the information provided by customer support. They told me to go to the station to pick up the package and that it closed at... Mehr ansehen
Systematisk svindel med tilbagebetaling af told/moms. 2 gange har jeg fået tilbagebetalt told og moms fra Toldstyrelsen. De skal udbetales af FedEx, men de bliver ved med at komme med undskyldnin... Mehr ansehen
Jeg modtog min pakke fra tyskland i dag - den var 3 dage forsinket ! Jeg forsøgte at kontakte FEDEX kundeservice, men den er nedlagt, man kan ikke længere ringe og få hjælp ! Det er desværre ikke førs... Mehr ansehen
Fuldstændig inkompetent firma! Hvordan kan man gøre levering af pakker SÅ besværligt. På tekst står det som om at det er super nemt at modtage og vælge hvordan man ønsker at modtage… men intet at det... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fupfirma
De sender et hav af mails, men leverer ikke min pakke. Fupfirma.
Hold dig væk fra Fed Ex.
Modtager pakke fra USA med Fed Ex.
Efterfølgende får jeg ingen opkrævning på told som skulle udgøre 120 kr.
Har i dag istedet modtaget rykker på 547 kr fra et inkassofirma som de arbejder sammen men der hedder Svea. De resterende 427 kr udgør gebyrer.
Frygtelig service
Jeg ventede en pakke fra Italien og kunne se i tracking, den var ankommet til Danmark, men derefter ikke bevægede sig. Det var ikke muligt at kontakte FedEx, men virksomheden, jeg havde bestilt fra lavede en efterlysning, så FedEx efter ca en uge konkluderede, at pakken var væk. Virksomheden sendte en ny vare, og FedEx sendte mig 7 mails med forskellige leveringstidspunkter, hvor man skal være hjemme (som eneste mulighed - de sender pakken retur, hvis man ikke er hjemme efter tre forsøg og kan ikke stille den el. lign.). De endte med at levere på et helt andet tidspunkt end annonceret, hvor jeg kun tilfældigvis var hjemme. Pakkebudet var sød og smilende, men derudover frygtelig service.
Fedex er lige så langsomme som post…
Fedex er lige så langsomme som post nord, hvis ikke langsommere.
Jeg vil ikke anbefale nogle at bestille levering gennem dem, hvis at det kan undgås.
Deres kundeservice er derudover også ekstremt dårlig.
Defekte leveringslinks og ineffektiv kundeservice
Bestilte pakke fra udlandet med FedEx som fragtfører. Modtog leverings-SMS og mail, men alle links til ændring af leveringstidspunkt var defekte.
Efter langvarig samtale med AI-telefonrobot, der screener alle kundehenvendelser, bekræftede kundeservice at de er bekendt med problemet, men kunne ikke løse det. FedEx hjemmeside tillader hverken ændring af leveringsdato efter første klik eller forhåndsgodkendelse af levering.
Løsningsforslaget: Hæng seddel på postkassen med tracking-nummer og underskrift.
Så i værste fald returneres pakken til afsender, da systemerne ikke fungerer. Spild af tid for både afsender og modtager.
Vil fremover undgå webshops der kun anvender FedEx, da hverken levering eller kundeværktøjer er pålidelige.
Til FedEx: Inden I beder om tracking-nummer for at "undersøge sagen nærmere", bekræft venligst at:
- Links i SMS og mail fungerer
- Kunder kan komme forbi AI-telefonrobotten uden unødig ventetid
- Ændring af levering på hjemmesiden virker
- Kundeservice kan finde pakker på adresse, navn eller telefonnummer
- Forhåndsgodkendelse af levering kan ske via hjemmesiden
Hvis I ikke kan bekræfte ovenstående, er mine kritikpunkter valide, og der er ingen grund til yderligere "undersøgelse".
Transportation from DK to IT
Transportation from DK to IT. Could not ask for any better. Price was well below average (there was a discount). I had to call the DK support a couple of times, because I had some questions about pick up, and they were friendly and clear. The person picking up the packages was on time and fast. The person delivering the packages in IT was so good that my friend there called me to share his enthusiasm. He managed to bring the truck into a tiny street, unloaded fast and firmly
FedEX har kostet mig over 130 Dollars.
FedEX har kostet mig over 130 Dollars.
Det kostet mig 134 Dollar at få en pakke transporteret, men den forlod aldrig deres center i Hvidovre ''Delayed'' næste opdatering jeg får er at pakken er på vej tilbage!? Det er jo for sindssygt!
Jeg skrev en klage og de skrev den ikke var gyldig!? Hvad mener i, jeg betalte dyrt for transport og i leveret ikke!?
Værste forsendelsesleverandør.
Værste forsendelsesleverandør.
De siger at de har forsøgt at levere, selvom de aldrig har ringet på døren. Man kan ikke ringe til dem, og når man så skriver til dem for at aftale levering, så skriver de blot at pakken sendes retur til afsender. Joke af et firma.
They are the cancer of transport…
They are the cancer of transport companies. Trust them if you are looking to lose your sleep for a couple of weeks.
FedEx er langsommere end post fra Kina.
FedEx er langsommere end post fra Kina.
Jeg bestilte slut december en pakke fra Kina, og på samme tid en pakke fra Sverige.
Pakken fra Kina dukkede op for en uge siden og pakken der bliver sendt fra Sverige gennem FedEx er kun lige kommet til Danmark nu.
Det er simpelthen bare for dårligt at en pakke fra Kina, der bliver sendt som dropshipping, kommer hurtigere frem end en pakke sendt som "FedEx Ekspress" fra Sverige.
FedEx er et godt firma selvom det er…
FedEx er et godt firma selvom det er forsinket en af mine pakker. En af mine pakker jeg skulle have kommet den 9. Men den kom ikke på grund af vejret og det er jeg forstod det så kom den så i stedet for i dag den 12.
Fik besked i fredags at min pakke ville…
Fik besked i fredags at min pakke ville blive leveret i dag mandag i mellem 7-21 og at der skulle være nogen hjemme til at modtage den, har sørget for der har siddet en her hele dagen, nu mandag kl 16 står der den er forsinket og først kommer i morgen, det er sku da at gøre grin med folk, lad være med at sige i levere den på den og så kommer den ikke alligevel, så er jeg ligeglad med hvilken leverandører i vælger at få til at køre for jer, så nu skal jeg have en anden til at være hjemme i morgen...... Så må vi se om i kan sørge for at min pakke bliver leveret
Helt umedgørligt
Helt umedgørligt. Skulle levere en forsendelse af vin en uge før jul, som først blev leveret 6. Januar, og halvdelen af de bestilte flasker manglede. Det er komplet umuligt at komme i kontakt med firmaet.
Pakke ikke leveret, men sendt tilbage til forretning
Pakke ikke leveret. Den er forsøgt overdraget til postnord uden at informere køber. FedEx kundeservice lovede den ville blive sendt dags dato, men ingen dukkede op. Fedex kundeservice fortæller så at pakken er sendt retur til forretningen. Rigtigt skod forløb hvor man ingen info eller pakke har fået... elendig service på alle måder
Advarsel om Fedex
Advarsel om Fedex. Forestil dig at bestille en ekspresforsendelse fra udlandet og på den forventede leveringsdato vente forgæves. På tracking kan du til gengæld læse, at Fedex ifølge dem selv har været forbi, men ingen var hjemme. Det sker så flere gange på fuldstændig samme manér, indtil Fedex siger du selv kan hente din forsendelse i Kastrup selvom du bor vest for København! Årsagen forbliver ukendt, men Fedex leverer ikke. Fedex er nu direkte skyld i enorm forsinkelse og tab fordi vareprøver ikke når frem i tide. Fedex er ikke til at stole på. Advarsel.
Virkelig lang leverings tid for en…
Virkelig lang leverings tid for en lille pakke.
kundeservice er ikke eksisterende, umuligt at komme til at snakke med nogen, kun den uduelige chat robot .
vil fremover være opmærksom på om firmaer bruger fedex, hvis det er tilfældet så bliver det et andet firma
L*rte firma. Brug ikke dette firma!!
Man kan ikke regne med deres service OVERHOVEDET. Det er anden gang jeg betaler 260 kr for en ekspreslevering fra fedex af mit online køb, og min pakke kommer igen flere dage for sent fra den lovede dato. Selvom der står online at den skal komme i dag, så siger de på telefonen at den åbenbart er strandet i Tyskland.. så du står jeg uden vigtige varer jeg skal bruge i dag. Igen.
Værste oplevelse jeg har haft
Værste oplevelse jeg har haft - ingen opdateringer, næsten umuligt at få fat i kundeservice - min pakke skulle have været leveret med FedEx Express den 22. Pakken har ikke rykket sig fra den 19. Til den 23. Hvor de skriver at de ændre levering fra den 22. Til den 29.og at de nu har overlevet til PostNord som så heller ikke har modtaget pakken. Jeg kommer aldrig til at bruge FedEx igen
If i could give 0 i would
If i could give 0 i would, there is not customer support service to recieve, ive had my packages delayed with over 10 days now, each day saying that now is the day it will be delivered, be ready to recieve your package today before 22:00.
Its insane how terrible my experiance have been..
Never using fedex again
Det værste fragtfirma til dags dato!
Det værste fragtfirma til dags dato!! Skulle have haft en pakke d.12 december. Men den ligger forsat på et lager i Hvidovre og venter på at blive overdraget til PostNord. Ringede til kundeservice og blev forsikret at jeg fik den inden jul. Tvivler jeg stærkt på efterhånden. Luk dog firmaet ned. I kan tydeligvis ikke kapere at levere pakker til folk. Skide amatører. Brækker mig over firmaer som jeres…..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.