Fedex Bewertungen

2'046
TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Attempted delivery failed, information on the website that does not match the information provided by customer support. They told me to go to the station to pick up the package and that it closed at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Systematisk svindel med tilbagebetaling af told/moms. 2 gange har jeg fået tilbagebetalt told og moms fra Toldstyrelsen. De skal udbetales af FedEx, men de bliver ved med at komme med undskyldnin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtog min pakke fra tyskland i dag - den var 3 dage forsinket ! Jeg forsøgte at kontakte FEDEX kundeservice, men den er nedlagt, man kan ikke længere ringe og få hjælp ! Det er desværre ikke førs... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig inkompetent firma! Hvordan kan man gøre levering af pakker SÅ besværligt. På tekst står det som om at det er super nemt at modtage og vælge hvordan man ønsker at modtage… men intet at det... Mehr ansehen

Ungenügend

(2'046)

194 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påstår pakke forsøgt leveret, stadig ingen pakke

Ordre: 393330773630
De påstår de havde forsøgt at levere min pakke kl 15:30 men der var ingen. Nu var det så en levering til min arbejdsplads hvor jeg 100% ved receptionen var åben kl 15:30.

Derfra skal jeg så vælge nyt udleveringsted. Vælger en pakkeshop tæt på hjem. Men da jeg spørger i pakkeshoppen samarbejder de hverken med FedEx/DAO.

Ringede ind og bad om en forklaring. Fik en ægte person i røret som lagde pakke til levering på min arbejdsplads igen-igen. Den skulle være leveret i dag 25. sept men der er intet sket.

Et mysterium hvor min pakke så er nu…
Ingen kompensation for ventetid - det har taget over en uge nu..

23. September 2025

Meget uprofessionelt

Venter en pakke, er hjemme i det oplyste tidsrum, 1 time før seneste leveringstidspunkt får jeg besked fra fragtfirma, at leveringen er rykket til dagen efter, hvor jeg igen skal sidde hjemme, og nu frem til klokken 18?
Det er umuligt at kontakte firmaet, har kontaktet leverandøren mhp at få annulleret købet, på baggrund af dette uprofessionelle fragtfirma

25. September 2025

NOT PAYING MY MONEY BACK

NOT PAYING MY MONEY BACK, EVEN AFTER CONFIRMING SEVERAL TIMES. THEY ARE WAITING FOR CUSTOMERS TO FORGET OR GIVE UP. DISHONEST COMPANY AND SCAMMERS! KEEP DELAYING WITH "WE WILL REFUND SOON" MESSAGES. NOW AFTER 2 MONTHS STILL NOT RECEIVED! STAY AWAY FROM THIS COMPANY.

5. August 2025

Får sms fra FedEx vedr

Får sms fra FedEx vedr. levering og skriver de må efterlade pakken på anvist sted uden underskrift. Får en besked om at de har været forbi i dag og der var ingen hjemme, super ringe…

24. September 2025

DÅRLIGT

Der stod at pakken var blevet leveret til mit hjem, men det var den ikke. Prøvede at ringe til deres kundeservice nummer, men det er en robot der tager opkaldet, hvilket ikke er sygt meget hjælp.

17. September 2025

de scammer!

værste l#rt! jeg bestilte en pakke fra mærke cold culture. det er fra Madrid.

pakken er blvet sendt afsted og alt ser godt ud.
da der står at pakken skulle være leveret fx en tirsdag. kommer den ikke.
jeg tænker, ikke så meget over det.
så står der i tracking den bare er forsinket, så det jo fint.

men 5 dage efter jeg stadig ikke har modtaget pakken kontakter jeg cold culture.
de siger de ville kontakte Fedex.

men så 1 dag efter står der at pakken var leveret, der står pakken var leveret 5 dage siden?

men har aldrig modtaget noget! og hvorfor kommer mailen først nu?
lige efter de ER blevt kontaktet?

de giver mig flere mail af en auto bot omkring det.
men der står pakken er blevet underskrevet af mig!? men det har jeg ikke! mit navn er enda stavet forkert?!

jeg ringede til Fedex og det er det værste kundeservice!

kan ikke anbefale det medmindre du gerne ville miste din pakke.

de snyder og scammer!

15. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke finde ud af simple instrukser

Kan ikke finde ud af simple instrukser. De har ikke styr på tingene. Hjemmeside til at bestille ny levering fungere ikke. Ingen pickup points indenfor 85 km. Utålmodige chauffører. Amatøragtig virksomhed. Brug for din egen skyld ikke.

3. September 2025

Transport fees??

"IMPORT FEES"??
Fed ex will send a separate company, Svea, after you AFTER you to collect what they claim to be "transport fees"? With little to no days left to pay before I "fine"
What is the sending paying for if the recipient is also paying?
Not worth the time or energy.
SCAM
Shame I cannot give a zero star review

2. September 2025

Fedex er en joke

De lever en pakke til mig som ifølge tracking nummeret var på vej retur til afsender, en pakke som jeg aldrig skulle havde haft. 5 dage senere levere de så pakken alligevel og jeg får af vide at det er en fejl fra deres side. Men de gør intet for at hjælpe med sagen eller gøre situationen godt igen. Dette medfører så en importopkrævning og at jeg selv skal stå for at sende pakken retur osv. Vil ALDRIG i mit liv vælge Fedex som leverandør eller andet i fremtiden. Og hvis der ikke er andre bude, springer jeg helt over. Undgå for ALT i verden Fedex, de har absolut ingen kundeservice og de er mere end ligeglade med deres kunder og deres kunders penge og oplevelse. jeg håber snart at Fedex går neden om og hjem så vi kan få post verdenens værste firma ud af Danmark igen. De fortjener ikke at have nogle kunder overhovedet.

1. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falsk leveringsforsøg og elendig kundeservice

Jeg har netop haft en ekstremt frustrerende oplevelse med FedEx.

Min pakke (392400910017) blev ikke leveret, og ifølge trackingen skyldes det, at “ingen var hjemme”. Det er decideret usandt. Jeg har været hjemme hele dagen, dørtelefonen virker upåklageligt, og mit navn og adresse står tydeligt på den. Samtidig formåede DHL at levere en pakke uden problemer tidligere samme dag – så det er altså ikke adgangsforholdene, der fejler noget.

Det virker som om, buddet overhovedet ikke har forsøgt at levere pakken – men i stedet bare har markeret det som “mislykket” for nemhedens skyld.

Jeg forsøgte at ringe til kundeservice, men blev mødt af en mistroisk og fuldstændig ubrugelig support, der nærmest forsvarede buddet i stedet for at tage problemet seriøst. Det er dybt uprofessionelt og vidner om, at kunden ikke bliver taget alvorligt, selv når det er åbenlyst, at fejlen ligger hos FedEx.

Det her var første – og sidste – gang jeg frivilligt bruger FedEx.

28. August 2025

Latterlig leverandørvirksomhed

Fik en SMS om at min pakke ville blive leveret mellem kl. 10:00-14:00. Jeg sørger for at være hjemme dette tidsrum og pakken er no show. Jeg vælger så at gå en tur med min hund kl. 15:00 og selvfølgelig kommer chaufføren forbi der. Han har forsøgt at ringe, jeg ringer tilbage og får af vide at jeg må vente til mandag. Jeg informerer ham om, at jeg er på arbejde på mandag, og den eneste løsning han kommer med er, at jeg skal give ham fuldmagt pr. SMS og så vil han sætte den foran min dør.
Bor i et lejlighedskompleks, så dette er super nederen.
Latterlig service, misvisende SMS og bare dårlig sammenhæng i forretningen. Synes I skal droppe jeres total ubrugelige SMS og så få nogle steder omkring hvor man faktisk kan hente sin pakke.

22. August 2025

Fedex nej tak.

Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. I Fedex tackling er varen leveret til Farum/ Sjælland uagtet leverings adressen er Struer i Vestjylland . Deres chat robot var ikke nogen hjælp.

20. August 2025

En sur modtager

Har lige haft en medarbejder i tlf, jeg skulle modtage en spa pumpe, og så ringer de og siger de har fået forkert adresse, men nej adressen var rigtig men forkert nr så chaufføren, kunne åbenbart ikke finde ud af at slå navnet op og så finde det rigtige nr, men de kunne godt finde ud af at ringe til mit tlf nr, og medarbejderen spurgte om de skulle ringe hver gang de havde fået forkert oplysninger, og det ville være dejligt hvis de kunne finde ud af det istedet for bare køre videre og komme med det om 3-4 dage, dårlig service , forestår ikke at man bruger den kurer
En rigtig sur modtager

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FedEx overgik alle forventninger

Fantastisk oplevelse med FedEx!
Bestilte en vare på eBay 7. august fra Californien med estimeret levering 27. august. Den blev leveret allerede 14. august hele 13 dage før estimeret! Imponerende hurtig levering og en utrolig venlig og hjælpsom medarbejder i Logistikcenter Kolding. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger FedEx!

14. August 2025

Aldrig leveret. Ingen kommunikation

Min pakke stod til levering sidst i juli.

En flink mand finder min pakke på gaden 15 km fra min adresse. Han kontakter mig, jeg henter min pakke.

Fed Ex skriver aldrig til mig, at de har mistet min pakke.

Jeg hører intet.

Man kan ikke komme i kontakt med dem, jeg ville egenlig blot fortælle at min pakke, som de da måtte undre sig over hvor var, var fundet i god behold.

27. Juli 2025

Forfærdelig kommunikation og service

Forfærdelig kommunikation og service. Har bestilt en pakke for flere tusind kroner fra udlandet, som jeg fik besked på at de har “prøvet at levere” på et tidspunkt hvor jeg har været hjemme, dagen efter sender de samme besked idet jeg står udenfor mit hjem og ikke kan se nogen leverandør. FedEx oplyser virksomheden om at jeg har nægtet at tage imod pakken, og oplyser mig om at betale dobbelt told og taxes ved refundering som jeg ikke har bedt om. Værste forsendelse nogensinde.

13. August 2025

fedex gebyrhaj

minus 110 stjerner, hvis muligt
Fedex leverer en pakke fra ikke EU land. Ingen information om importgebyr eller mulighed for at tage stilling til om jeg vil have pakken.
Fedex sender i stedet importgebyr til inkasso hos Svea, der forvandler et importgebyr fra kr. 160.- til 1790.- kr.
Aldrig mere FEDEX

13. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr