FashionZone Danmark Bewertungen 205

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb IKKE på denne hjemmeside. Solbriller skulle returneres, men nu er hjemmesiden pludseligt ikke til at tilgå? Har skrevet til deres kundeservice, denne mailadresse er åbenbart falsk. Vi har prøvet a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveringstiden var god, men dette var også det. Ikke noget flot etui, skruen er allerede ved at falde ud, og jeg har brugt dem mindre end en uge. Virkelig ringe kvalitet. Opdatering: Nu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Faldt over FashionZone ved et tilfælde gennem deres reklame på Instagram og efter længere overvejelse tænkte jeg at det var tid til at prøve nogle skærmbriller og så var der oveni købet tilbud.. j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service! Har kun haft gode oplevelser med FashionZone! Det er utrolig hurtig levering, med en fantastisk service. Havde fået et par briller hjem som var skæve, men fik tilsendt no... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Brillen-Großhändler
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Sonnenbrillengeschäft
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

FashionZone er en dansk modeportal der siden sælger solbriller og andre fashion accessories. God stil skal være tilgængeligt for alle, så derfor tilbyder FashionZone kvalitets fashion produkter, til fair priser.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

205 Bewertungen

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Perfekt .

Hurtig levering , en lille chokolade i pakken og vigtigst af alt et par mega fede solbriller og virkelig god kvalitet til ingen penge :) Jeg er fan !

Hej Gitte,

Tusinde tak for din anmeldelse :)
Dejligt at høre at du er glad for brillerne!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantasisk service og produkt!

Jeg bestilte briller om søndagen og modtog dem om tirsdagen. Hurtig levering, god service, rigtig gode tilbud og helt vildt lækre produkter!

Hej Nicoline,

Tusinde tak for din anmeldelse :)
Vi håber du bliver glad for brillerne!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Total god service og hurtig levering

Total god service og hurtig levering. Fejlfrit.

Hej Malene,

Tusinde tak for din anmeldelse! :)

Du må have en god aften!!

Virkelig god service.

Virkelig god service og hurtig feedback på spørgsmål over mail. Jeg har kun positivt at sige om FashionZone.

Hej Maja,

Vi siger mange gange tak for din anmeldelse! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og utrolig hurtig service

Rigtig god og utrolig hurtig service, måtte dog desværre returnere de flotte solbriller da de ikke passede til mit ansigt.

Hej Lotte,

Mange tak for din fine anmeldelse! :)

Du må have en god aften!

Kæmpe fan!

Jeg har kun rosende ord til fashionZone. Hurtig levering, solbrillerne var pakket omhyggeligt og endda med et lækkert stykke chokolade ved siden af. Derudover er solbrillerne jo ret så lækre og sidder virkelig godt.

Hej Ninna,

Tusinde tak! Det er vi så glade for at høre! :)
Vi håber du bliver glad for dine nye briller!

God og hurtig service

22. März 2021

Hej Line,

Mange tak for din anmeldelse! :)
Det sætter vi rigtig stor pris på!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg synes brillerne er super fine

Jeg synes brillerne er super fine, men jeg havde ikke regnet med at glasset ville være så blå/ tyrkis hvilket er en smugle irriterende, men selvfølgelig noget man kan leve med.

Men deres retur politik er ikke fair synes jeg så man skal være sikker på hvad man vil købe der inde fra!

19. März 2021

Hej Louise,
Tak for din anmeldelse!

Jeg har sendt dig en mail, så vi kan få løst problemet. :)

Vi synes selv vores returpolitik er helt fair. Vi tilbyder gratis fragt på alle briller, lige meget hvad prisen er på brillen. Derfor kan vi ikke også tilbyde gratis returnering, det ville simpelthen ikke kunne hænge sammen for os økonomisk. :)

Du ønskes en dejlig dag, og jeg ser frem til at høre fra dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et par solbriller om aftenen…

Bestilte et par solbriller om aftenen og havde dem dagen efter👌🏽 super hurtig levering og nogle mega fede solbriller 😍

Hej Freya,

Mange tak for din skønne anmeldelse! :)
Vi sætter stor pris på det!

Hurtigt levering 👍👍

Jeg fik min blue light briller super hurtigt og jeg elsker dem! Jeg bruger dem næsten hver dag.
Jeg er helt tilfreds med jeres service! :)

Hej Eszter,

Tusind tak for din anmeldelse! :) Det sætter vi kæmpe stor pris på!
- og super skønt at høre at du er glad for brillerne!

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille. Kom med posten dagen efter. Kan klart anbefales✌🏼

Hejsa!

Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på! :)
Dejligt at leveringen forløb som den skulle!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fine solbriller der passer mit…

Virkelig fine solbriller der passer mit smalle ansigt for det er svært at finde andre steder 👏🙏😎

12. März 2021

Hej Dizi
Tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :)
Dejligt at høre at du er glad for solbrillerne!

BEDSTE kundeservice!!

HELT igennem fantastisk firma! Ikke bare har brillerne redet mig fra flere års hovedpine, kundeservicen er i top!
Jeg bestilte et par briller, men da en af skruerne ude i siden faldt af, og brillen faldt fra hinanden, skrev jeg til kundeservicen, og med det samme har de sendt mig et nyt par! Ikke nok med det, så spurgte jeg, om jeg måtte få brillerne i en anden model, de tøvede ikke et sekund og sagde ja. Jeg er meget taknemmelig!

Hilsen meget tilfreds og glad kunde :)

12. März 2021

Hej Maria
Vi siger tusinde tak for de fine ord!
Kundeservice er altid i 1. priortet hos os, og vi går ikke hjem før vores kunder er 100% tilfredse :)

Så er det også super dejligt at høre at du er glad for NoBlue brillerne, og at de har hjulpet på hovedpinen :)

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Havde fået et par briller hjem som var skæve, men fik tilsendt nogle nye med det samme.

Anbefaler klart bluelight brillerne, da de allerede efter 4 døgn har hjulpet mig utrolig meget.

Hvis du døjer med hovedepine, dårlig søvn eller for mindsket energi så ville jeg stærkt anbefale dig en bluelight brille, den hjælper utrolig meget.

11. März 2021

Hej Julie,
Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre at du har været glad for NoBlue brillerne, og dejligt at problemet blev løst hurtigt og effektivt :)

Meget Nemt

Meget nemt at brug og Alt er bare smooth at kom i gennem

26. Februar 2021

Hej Jwan Ma,
Mange tak for din anmeldelse!

No-blue.

Købte 4 stk. briller - gaver- 2 ønskede desværre at returnere deres. Køb såvel som returnering forløber fint. Kun ros herfra. Mvh.

22. Februar 2021

Hej Bjarke,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at alt forløb som det skulle.

Fragten var rigtig god

Fragten var rigtig god. God dag

16. Februar 2021

Hej Nickolaj,
Mange tak for din fine anmeldelse. God dag! :)

God leveringstid.

Leveringstiden var god, men dette var også det.
Virkelig ringe kvalitet.
Opdatering:

Nu modtaget et nyt sæt, med kasse, klud og rigtig indpakning.
Dette virker noget mere kvalitet.

Jeg takker mange gange.
(Brillerne har hjulpet mig, specielt med 10 timers arbejdstid foran computeren.
Min migræne, er ikke kommer siden jeg startede med at bruge dem.)

11. Februar 2021

Hej Benjamin,

Dejligt at vi fik styr på det.
Vi er glade for at høre at brillerne også har hjulpet dig og din migræne!

FashionZone

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr