Parykstedet Bewertungen 9

4. Hutgeschäft
  5. Dessousgeschäft
  6. Prothesentechnik

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til PARYKSTEDET Parykstedet ligger i det smukke Grejsdalen i Vejle - kun 5 min. kørsel fra Vejle Sygehus. Vi hjælper kvinder, der er eller har været i et kræftforløb med parykker, turban/tørklæder, brystproteser samt tilhørende lingeri. Vi har et stort udvalg af smukke kvalitets parykker i både fiber og i ægtehår og hos os er alt paryk service inkluderet; vi klipper dit eget hår, tilpasser og tilklipper parykken og tilretter efterfølgende hvis behov. Parykstedet har også det største fysiske udvalg af turban/tørklæder i Trekantsområdet og vi ønsker, at give dig den absolut bedste rådgivning omkring materialer, pasform, stil og behov. Du får selvfølgelig de valgte turban/tørklæder med hjem samme dag du besøger os. BESTIL TID VIA ONLINE BOOKING https://parykstedetvejle.bestilling.nu/ ELLER RING PÅ TLF. 61 16 70 06 DET ER GRATIS OG HELT UFORPLIGTENDE Mød teamet Vi er et sammentømret team med hver vores spidskompetencer. Kirsten Parykspecialist og Frisør Kirsten er uddannet frisør og parykspecialist med speciale i alle former for hårtab og alternative hårløsninger. Hun har med mere en 30 års erfaring, en særlig evne til at finde, tilpasse, klippe og style, den helt rigtige parykløsning til dig. Kirsten har et roligt væsen og ved hende kan du føle dig tryg. Birgitte Hovedbeklædning og Brystproteser Birgitte er specialist, når det gælder hovedbeklædning - turban og tørklæder, tilpasning af brystproteser samt tilhørende lingeri. Med en baggrund som materialist kan hun råde og vejlede i makeup og korrekt pleje af huden. Hun er ofte den første du møder når du besøger vores forretning. Birgitte står altid klar til at hjælpe med hendes omsorgsfulde og rolige betjening. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe dig! Kærlig hilsen Kirsten & Birgitte

4.3

2 Sterne
1 Stern

En rigtig god oplevelse🙌

Parykstedet er fantastisk!
Jeg er blevet mødt med stor professionalisme og masser af empati.
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive så glad for en paryk og ikke nok med det, så har de nogle super gode produkter både til hår og hudpleje.
Jeg er nu fast kunde hos Parykstedet og bliver altid mødt med hjertevarme og stor forståelse, for det jeg har været igennem.
Stor tak til Kirsten og Birgitte ❤️

5. Dezember 2025

Antwort von Parykstedet

Tusind tak for de dit dejlige skriv 💗 Det betyder meget for os, at du har nogle gode oplevelser hos os, men også at du viser os den tillid du gør💗
Alt det bedste til dig.
Kirsten og Birgitte, Parykstedet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde piger og rigtig lækker spa…

Super søde piger og rigtig lækker spa stemning i salonen ❤️ Der bliver taget imod med respekt for den enkelte og dennes behov.
Jeg kom for at få råd og vejledning vedr. valg af paryk ifm. hårtab ifm. Kemo behandling og man mærker tydeligt en entusiasme og professionalitet.
Mange anbefalinger herfra

18. Juni 2025

Tusind tak for de pæne ord Michelle - de varmer os rigtig meget ❤
Alt det bedste til dig❤
/Birgitte og Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kører gerne ekstra kilometer for at…

Jeg kører gerne ekstra kilometer for at få den varme og faglig dygtighed og vejledning at 2 skønne kvinder som sætter kunden i fokus . De får mine bedste anbefalinger 😀

12. Juni 2025

Antwort von Parykstedet

Tusind tak for de fine ord Anette, det varmer at læse ❤ Alt det bedste til dig.
/Birgitte og Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid dejligt at blive mødt.

Det er altid dejligt at blive mødt.
Jeg er blevet mødt med høj faglighed, varme, smil, humor og empati.
Meget af ens personlighed "sidder i håret"
At få en paryk der bare LIGE ER MIG - gjorde mange ting nemmere i en sårbar tid. Tak.

4. Dezember 2024

Kære Lisbet
Tusind tak for de pæne ord❤ Vores fornemmeste opgave er, at finde den helt rigtige parykløsning og vi er glade for, at du er så glad og tilfreds med din paryk❤
De bedste hilsner fra Kirsten & Birgitte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk betjening og altid super…

Fantastisk betjening og altid super service 😊

19. November 2024

Hej Ingrid
Tusind tak - vi er glade for, at du har haft nogle gode oplevelser❤
Alt det bedste til dig fra Kirsten og Birgitte❤

Super

Super, super behandling. Mine varmeste anbefalinger.

6. November 2024

Antwort von Parykstedet

Tusind tak for din anbefaling❤
De bedste hilsner fra Kirsten og Birgitte

Hår donation

De er så søde og hjælpsomme vi har dog ikke gået en paryk lavet men min datter har leveret hår til børne parykker 2 gange..❤️ og gør det sikkert igen om et par år.. et dejligt sted st komme❤️

5. November 2024

Hej Lone
Tusind tak for de fine ord og tak for at give dig tid til at skrive❤ Vi er meget glade og taknemmelige over, at læse din anmeldelse.
De bedste hilsner til dig og ikke mindst til Maluca fra Birgitte og Kirsten❤

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr