Faradbox Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben helemaal niet tevreden over hun diensten!!! Heb dakdragers + voeten besteld voor Golf8 - heb deze voor Golf7 gekregen welke niet geschikt waren. Bij het terugsturen in de originele staat via... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Langsgereden bij het bedrijf. Meerdere boxen kunnen proef passen. Na een keuze gemaakt te hebben heeft faradbox de koffer vakkundig geïnstalleerd op de auto. Top!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb wielslotmoeren besteld voor mijn auto. Bij montage ervan beschadigde de eerste vatting, heb verder niet gemonteerd en dit probleem gemeld bij de leverancier. Deze ontdekte dat de vatting op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service! Zondagavond onderdeel besteld, dinsdag avond al geleverd in België. In tussentijd ook nog bereikbaar via mail voor vragen. Top!

1. Campingausrüster

Vom Unternehmen geschrieben

Faradbox is dé online aanbieder van dakdragers en dakkoffers van het merk Farad. Wij leveren vanuit voorraad en zijn hierdoor in staat om de volgende dag al te leveren. Faradbox stelt de diverse dakdragers samen om u te voorzien van een complete set dragers geschikt voor uw auto, omdat wij als Faradbox dè importeur zijn van de Benelux en een ruim assortiment hebben van bagagedragers en bagageboxen kunnen wij voor nagenoeg elk merk en model auto een passende oplossing bieden. Zo hebben wij dakdragers voor populaire merken zoals Volkswagen, en Opel, maar ook minder populaire merken zoals Citroen en Volvo. Voor elk merk en type hebben wij een dakdrager. Wij beschikken over een technische afdeling, waardoor u bij elke mogelijke vraag over uw dakdrager of dakkoffer een duidelijk antwoord en/of oplossing kunt verwachten.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

89 Bewertungen

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfecte dakdragers

Op de valreep een stel geschikte dakdragers, voor onze Toyota Avensis Verso, gevonden en gekocht.
Zeer behulpzame en vriendelijke verkoper.

22. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dakdragers voor BMW G21 Touring type…

Dakdragers voor BMW G21 Touring type aerodynamisch met luxe afgeronde hoeken.
Echte miskoop. Dragers passen niet echt prima. Na openen bestelling bleek alles top. Mooie voeten, stevig,netjes verpakt tot je de plastiek kappen moet monteren. Passen aan geen kanten. Volgens mij na 100m rijden liggen deze eraf. Twee kappen met 2 vijsjes samen te hechten is ook een gedoe Om nog maar niet te spreken over het plastieken slot dat ergens moet achter haken maar niet echt past+ plastieken sleuteltje is ook een lachtertje.Qua veiligheid is dit een grote nul. Echt zijn prijs niet waardig. Dit kan toch niet serieus getest zijn.
Is de naam luxe afwerking niet waardig.
Jammer voor Faradbox die dit verkoopt want anders wel snelle levering, opvolging en afhandeling

4. Juni 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een ramp om de dakdragers voor onze…

Een ramp om de dakdragers voor onze Toyota Corolla Cross met dagrails te monteren, slechte passing van de kunststof kappen en fragiele plastic sloten. Ik raad dit artikel af. Had beter wat extra uit kunnen geven voor een écht A-merk.

N.a.v de reactie van Faradbox wil ik nog even reageren. Het ziet er, eenmaal gemonteerd, inderdaad best goed uit maar het is geen solide constructie, ik heb me kapot geërgerd aan de dunne plastic kappen en het slechte plastic slot met plastic!! sleutel.. Dit is door een kleuter nog binnen 1 minuut kapot te maken. Echt geen A-merk!

20. Mai 2024
Faradbox-Logo

Antwort von Faradbox

Beste Michel,

Wij vinden het jammer te vernemen dat je tegen problemen aangelopen bent tijdens te montage. Wij sluiten altijd een kaartje bij met instructievideo's en zijn bereikbaar via mail, telefoon en whatsapp. Bij juiste montage is dit juist een mooie set en mocht hulp nodig zijn dan zijn wij bereikbaar.

Er wordt meegedacht

Ik had een dakkoffer besteld maar deze was niet op tijd leverbaar voor de vakantie. Er werd gelijk mee gedacht en Sophie kwam met een passende oplossing! Al de dag er na werd een vergelijkbare dakkoffer geleverd. Super service!

25. April 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Retourneren

Dakrdragers pasten niet om mijn dak. Heb alles mogen terug sturen en dit vonden ze geen probleem. Altijd bereikbaar

14. Februar 2024

Top service

Dakkoffer en dragers gekocht. De volgende dag door de eigenaar persoonlijk en stipt op het afgesproken tijdstip bezorgd.

2. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Excellent service until you have a problem

Excellent service from the gentlemen; very nice!

Unfortunately for me, another frustrating webshop experience.

Because only when you have those carriers in your hand can you see the quality, and it is not good for 220 euros. For example, I first had to deburr the lock mechanism for half an hour until the caps could be locked properly, and I don't like the quality of the seems as much; see photos. Also, they are not roof racks that you can assemble and disassemble just as quickly; in short, the engineering could be much better, and the finish more precise  and sturdier.

That's why I would have preferred to return them, but once unpacked and assembled, you can't possibly send them back, even if you would settle for part of the purchase price. The good service is then immediately over, and the response time is suddenly a day instead of 1 hour...

Should I buy them again? I don't think so.

It's a pity that nowadays you can hardly drive to a store to take a good look at the stuff first...

unfortuantly I can't post photos here

23. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer netjes afgehandeld na klein probleempje met dakdrager…

De bestelde dakdragers waren goed verpakt en netjes bezorgd. De bezorger belde netjes op omdat niemand aanwezig was op het bezorg adres.
Tijdens montage van de dragers brak helaas een kunststof kapje omdat die zo klem zat. Via Whatsapp contact gezocht waar zeer snel en netjes op gereageerd werd. Na uitleg van probleem is het zeer snel en netjes opgelost.

6. Dezember 2023

Veel kennis van zaken

Ik was op zoek naar dakdragers die ik nergens kon vinden, maar toen ik met René van Faradbox belde wist hij meteen welke ik nodig had. Meteen een Farad dakkoffer erbij besteld. Na twee dagen had ik alles in huis. Alles past en is eenvoudig te monteren.

Kennis van zaken, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, snelle verzending. Ik schrijf niet snel een review, maar nu ben ik buitengewoon tevreden!

13. September 2023

Perfecte service, fluitrubber dakdrager

Perfecte service, fluitrubber dakdrager;
LX1ALU110AB Dakdragers eerst gemonteerd geweest op een Audi A6 Avant 2014 en nu op een BMW 320i Touring 2020 (G21 model)….passend gemaakt doch steunen moesten smaller worden afgesteld, daardoor de fluitrubbers stukje bijgesneden doch op 4 zijkanten zijn ze nu tekort. Via de mail contact opgenomen, zeer snel antwoord gekregen. Uiteindelijk 1 nieuw rubber kunnen bestellen, dag later al in de bus. Perfecte service van Faradbox….op de website is het niet mogelijk om dit los te bestellen. Daarom ook zeer blij verrast dat men met mij meedacht en deze optie aanbood….Nu passen de dragers perfect….waarvoor dank.

1. September 2023

Een waardeloze bedrijf

Een waardeloze bedrijf. Voor dat ik ging bestellen heb contact gehad met hun om zeker te zijn welke dak dragers passen op mijn auto en zij stuurde een link welke gaat passen, dus ik heb hem besteld maar deze past niet en zij gaven aan dat ze per ongeluk verkeerde kitten hebben gestuurd en ze gaan de juiste kitten opnieuw versturen. Maar deze past ook voor geen meter, retourneren kan alleen als het ongeopend is en in eigen originele doos ligt, en gebruik van duc tape wordt niet geaccepteerd werd mij verteld en de retour kosten zijn echt flink. Ik heb hem toch teruggestuurd in eigen doos met duc tape dicht gemaakt. Ze hebben mijn pakket al 5 dagen binnen volgens de track en trace maar laten ze niets weten. Contact gehad met ze en half uur later sturen ze een email dat de verpakking is gescheurd geleverd en missen onderdelen, dus met andere woorden fluiten naar aankoopbedrag+retour kosten. Mensen kijk maar uit met bestellen van deze webwinkel en ze zijn niet aangesloten bij de Geschillencommissie, dus klagen kan niet.

25. Juli 2023

Top service!!!

Ik kwam voor nieuwe dakdragers, en er werd gelijk tijd vrij gemaakt om deze bij mij op de auto te monteren samen met de dakkoffer. Top service!

23. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat ik mijn bestelling retour…

Ondanks dat ik mijn bestelling retour heb moeten doen, niks anders dan lof voor de service van dit bedrijf.
- Er wordt zeer snel reageert op alle vragen via e-mail. Dankjewel René van Faradbox! Kunnen ander webshops een voorbeeld aan nemen…..
- Mijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag binnen.
- Er wordt bij problemen goed meegedacht naar oplossingen. Ik kon ook langskomen bij het bedrijf, echter was dit door de afstand geen optie (zeker niet met de huidige benzineprijzen)
- De retourafhandeling is open en transparant verlopen
- Tip bij montage: bekijk de fimpjes van Faradbox op Youtube, dit geeft extra info op de bijgeleverde handleiding.
Volgende keer zou ik gewoon weer bij Faradbox bestellen

5. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr