Evobike Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpsopplevelsen var veldig bra. Kom fort, men etter en tur forstår jeg at jeg har kjøpt en for liten Elsparkesykkel, den er liten og klarer ikke små bakker engang. Det var veldig synd. Må nok ha en... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok hjelp med å finne produktet jeg trengte. Veldig enkelt å bestille, men det virker svært vanskelig å få sendt varen. Jeg har fått varsel fra Posten at jeg skal motta en vare. Nå har det gått en uke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg finner ikke et verksted som kan hjelpe meg med feilsøk og oppgradering av system på Cargo pro. Får heller ingen hjelp av dere. Får bare beskjed om at den kan leveres til et lokalt sykkelverksted.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med sykkelen! Den er kompakt, men likevel romslig. Barna elsker å bruke den! Den er riktignok litt anderledes å sykle enn en vanlig sykkel både med tanke på at den svinger på en annen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Selskapet bak Evobike.no heter Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutikker er et av Sveriges 100 største e-handelsselskaper. Vi har virksomhet i Norrtälje, ca 70 km nord for Stockholm. Her bor vi i et 3000 m2 stort rom som huser vårt lager, vårt kontor og vårt 150 m2 store showroom. Nordbutikers virksomhet startet i 2005. Vi har vokst jevnlig siden da. I dag er vi ca 20 ansatte, og vi sender 1000 pakker hver måned til Sveriges alle hjørner. Siden våren 2017 har vi også utvidet virksomheten vår og sender nå så mange pakker som mulig til våre nordiske naboer. I dag har Nordbutiker ti forskjellige e-handelsnettsteder. Mer informasjon om disse finnes på www.nordbutiker.se.

Kontaktinformationen

Bewertung abgeben

Lätt och sälja elcykel

Lätt och sälja elcykel
Men garantiåtagande fungerar inte
Är det problem med cykel
Så är det jättesvårt att få kontakt och svar(hjälp)
Rekommender inte köp,

1. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Thord,

Takk for din anmeldelse!

Jeg beklager at sykkelen din ikke fungerer som den skal og at du ikke har klart å få tak i oss for å få hjelp.

Jeg kan se at du har sendt oss klagen din på e-post og at du er kunde i Sverige, så jeg har bedt den svenske supporten om å vurdere saken din umiddelbart. De vil hjelpe deg videre og sørge for at problemet blir løst.

Om motatt Evobike trehjulssykkel

Trehjulssykkel med forhjulstrekk er ikke egnet for grusveg. Den spinner lett og drar deg ut i grøfta på et øyeblikk. Jeg er selv 79 år, men sønnesønnen min på 22 fikk den samme erfaringen. Vi bor langs en kilometerlang grusveg. Sykkelen vil bli returnert.

22. August 2024

Hei Bjørn,

Takk for din anmeldelse!

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med sykkelen du har kjøpt. Det skiller seg en god del å sykkle på en trehjulet sykkel og det krever litt tid og øvelser for at det skal føles komfortabelt.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten og få sykkelen returnert så anbefaler jeg at du kontakter supporten på info@evobike.no så hjelper deg med en retur.

Lang leveringstid

Lang leveringstid, har enda ikke fått sykkelen, bestilte for snart to uker siden.

21. August 2024

Hei Kari,

Takk for din anmeldelse!

Det er leit å høre at du ike har mottatt din ordre ennå og jeg forstår at det er frustrerende.

Vi tilbyr en standard leveringstid på 2-8 virkedager til Norge og en sporingslink skal ha blitt sendt til deg via epost slik at du kan følge pakkens vei.

Ikke nøl med å kontakte supporten på info@evobike.no dersom det er noe du lurer på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke svart på hvordan returnere ,

Ikke svart på hvordan returnere ,, feil vare på over 1 mnd

7. Juli 2024

Hei Ole!

Takk for din anmeldelse.

Du er velkommen til å maile oss på info@evobike.no så hjelper vi deg videre. Jeg ser ikke at du har sendt oss e-post før.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ventet i 12 timer på leveringen som…

Jeg ventet i 12 timer på leveringen som kom først dagen etter. (IKKE bruk Postnord som merkelig nok har samarbeid DHL). Uten spesialverktøy
(dvs.insexnyckel som ikke var med), måtte jeg sende sykkel til verksted for å få festet styret. Displayet virket ikke selv om jeg slo på strøm og batteriet var fult ladet /lyste grønt. Mulig det har med styret å gjøre? Sykkelen skal være et alternativ til bil

24. Juli 2024

Hei Brit,

Takk for din anmeldelse!

Det er trist å høre at du ikke er fornøyd med sykkelen du har mottatt og at den ikke virket som den skal. Slik skal det selvølgelig ikke være.

Jeg kan forstå at det er frustrerende og det gleder meg å se at du nå er i kontakt med supporten som er igang med å løse dette for deg.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kunne vært greit med en liten…

Kunne vært greit med en liten brukerhåndbok som kort omhandler den elektriske delen av sykkelen.

9. Juli 2024

Hei Per,

Takk for din anmeldelse! Vi setter veldig stor pris på denne.

Jeg kan forstå at det er skuffende at det ikke er lagt ved en brukermanual med sykkelen. Vi har valgt å gjøre denne tilgjengelig på hjemmesiden istedenfor. Du klikker deg inn på www.evobike.no, velg sykkelen du har kjøpt og velg sen "Dokumenter" så finner du manualen der.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig på tilbake melding grunnet feil…

Dårlig på tilbake melding grunnet feil på batteriet

21. Juni 2024

Heisan kjære kunde,
Takk for din tilbakemelding. Det er viktig for oss at våre kunder gir oss sine meninger, da det hjelper oss med å stadig utvikle og forbedre vårt arbeid.

Jeg ser at du har fått hjelp i saken, og vi håper innerligt at dette vil være løsningen på problemet ditt.
Hvis du ikke får det til å virke, kan dere kontakte oss på nydt så ska vi gjøre alt vi kan for å ha deg som en fornøyd kunde hos oss.

Takk!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke fått levert noe enda

Ikke fått levert noe enda. I

1. Juli 2024

Hei Signy,

Takk for din anmeldelse!

Det er trist å høre at du fortsatt ikke har mottatt din bestilling.

Jeg kan se at du har vært i kontakt med supporten. De har mer informasjon og de vil hjelpe deg videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den ble levert trygt innpakket

Den ble levert trygt innpakket, lett å sette på pedalene, «plug and Play» med ferdig oppladet batteri. Kjørte som en drøm opp alle bakkene med last. Vi bor på en bilfri øy med grus veier. På toppen av en lang svingete Bakke. Den passer mitt behov for frakting!!
Lurer på om det kan skaffes piggdekk til vinter?

25. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kundeservice før og etter kjøp som dag og natt

Kundeservice fungerte utmerket før kjøp, det kom raske svar på spørsmålene jeg sendte. Etter kjøp var gjennomført og vi opplevde en transportskade på sykkelen, gikk det forferdelig treigt å få svar. 11 dager... fra melding ble innsendt, kom det omsider svar etter tre purringer. Dette er fullstendig uakseptabelt når man står der med en nyinnkjøpt sykkel til sommeren som man ikke får tatt i bruk. Saken er ennå ikke løst, har ventet i 2 uker nå på endelig avklaring.

29. Mai 2024

Hei Hans Ove,

Takk for din anmeldelse! Den setter vi stor pris på.

Jeg forstår at det er skuffende å ikke få direkt kontakt med oss og jeg beklager dette.
Sommeren er den tiden på året da vi har mest å gjøre med mange henvendelser og det gjør at svarstiderna blir lenger enn normalt.

Det gleder meg å se at supporten er i kontakt med deg nå og at de har tilbytt en løsning.

Jeg bestilte en el-sykkel 18 juni 24

Jeg bestilte en el-sykkel 18 juni 24. Det skulle ta 5-7 dager å sende. Jeg har ikke mottatt en melding om at sykkelen er sendt enda, og nå er det 10 dager siden jeg bestilte sykkelen. Jeg har sendt en mail til kundeservice for 4 dager siden (25 juni 24) for å høre når jeg kunne forvente å få sykkelen, ettersom jeg gjerne vil ha den til ferien min i juli og bestilte i god tid. Men jeg har bare fått et automatisk svar om at de har det travelt! Dagen etterpå fikk jeg en mail om å gi dem en vurdering. Min vurdering er: Dette er for dårlig oppfølging og kundeservice, det virker useriøst! Bente

18. Juni 2024

Hei Bente!

Vi setter pris på din anmeldelse.

Vi har sendt deg et svar via e-post angående sykkelbestillingen din. Sjekk innboksen din og kontakt oss hvis du har flere spørsmål.

Ønsker deg en fin helg!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr